• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • xSpinell
    Anonym (Token) skrev 2014-02-05 12:13:55 följande:
    People build up walls! Not to keep others out, but to see who cares enough to break them down.
    Ja , det ligger något i det du skriver . Obestämd(det är värt att tänkas på)
  • Anonym (Maktjävlalös)

    Till Per.

    Jag hatar dig! Fy fan! Överge ett barn? Vad fan har hon gjort dig? Du är den enda jävla pappan hon har, efter 7 år vänder du henne ryggen. Men lillebror går bra? Fattar du att en åttaåring gråter varenda jävla dag?! Att hon vill dö? Att hon tycker hon är fet ful och äcklig? Allt för att du tagit på dig en offerkofta? Straffa gärna MIG inte henne. Vi ville båda gå isär. Men sen kom du visst på att det var jobbigt, och ska krångla så in i helvete. Man vet aldrig vart man har dig. Kan inte samarbeta, ska ha liten varannan vecka. Du har fan i mig ingen jävla skam i kroppen. JAG HATAR DIG!!!

    Åh jag önskar att vi aldrig mötts, att du aldrig hade fått skada oss. För en sak ska du ha jävligt klart för dig, dina slag, dina elaka ord, dina handlingar kommer en vacker dag komma ifatt dig. Och då blir det inte fin syn. Jag önskar det finns ett helvete, för då kommer du få brinna där för alltid.

    Det finns bara en förlorare, det är en åttaårig tjej som undrar vart hennes pappa är. Det är inte synd om dig, patetiskt jävla patrask är vad du är.

    /L

  • Anonym (Äh)
    Anonym (f.u.) skrev 2014-02-04 23:22:55 följande:
    Nu orkar jag inte tänka på dig mer så vet du vad? Du kan dra åt helvete! Sitt inte och lek oskyldig för det var lika mycket ditt fel som mitt, jävla idiot! Hade du bara varit rak på sak från början så hade allt detta kunnat undvikas. Sluta vara så jävla stolt för en gångs skull och bara SÄG vad det är du vill, vafan ska det vara så svårt för?! Du som är så smart och gärna visar det, visa det för mig då på riktigt. Sluta förvirra mig, det gynnar varken mig eller dig. Du hade din chans, du tog aldrig den, hur många fler vill du ha? Hur mycket mer tydligare behöver jag egentligen vara för att du ska fatta vad jag vill? Men nu spelar det ingen roll längre. Det kommer aldrig att hända och jag antar att det är meningen också så att vi kan vara lyckliga på varsitt håll. Visst, om det är så det ska vara så är det bara att gilla läget och acceptera det. Bara försvinn nu och gå och gör någon annan lycklig, det är inte skrivet för oss helt enkelt. Ha ett bra jävla liv fucking retard :) 
    Kunde inte sagt det bättre själv! Precis vad jag känner!
  • kvinna 34
    Anonym (Äh) skrev 2014-02-09 10:07:25 följande:
    Kunde inte sagt det bättre själv! Precis vad jag känner!

    Problem med killar???
  • kaos01

    Jag önskar att jag kunde ha sagt vad jag ville ha av dig. Men jag blev rädd. Rädd för att förlora dig. Och nu har vi förlorat varandra ändå. Tack för dina beröringar och tack för att du vågade. Jag minns hur dina händer sakta, sakta strök längs med min arm. Hur jag njöt av det. Hur jag gjorde detsamma och du sa att du njöt. Jag minns hur vi höll om varandra så hårt och hur jag kände din doft och lukt i din nacke. Hur du kom så nära att jag kände dina andetag. Jag önskar att jag hade vågat kyssa dig där och då.  Så dumma vi är mot varandra. Älskade du mig? Vad var det du såg i mig? Jag visste aldrig riktigt vad du ville heller. Jag önskar att det inte var som det är. Men jag kan inte längre. Och vet du jag har bara e önskan. Det är att du blir lycklig. Jag med. Kanske möts vi igen du och jag. Men jag tror inte det. Jag önskar dig himlens alla stjärnor.

  • Anonym (f.u.)
    Anonym (Äh) skrev 2014-02-09 10:07:25 följande:
    Kunde inte sagt det bättre själv! Precis vad jag känner!



    Cheers! ????
  • Anonym (f.u.)

    Åh, så dumt det kan bli när man skriver via telefonen. Skulle vara en drink efter cheers :)

  • Anonym (HonMedVännen)

    Jag önskar att du ville prata med mig igen. Åtminstone ett ord. Jag vet att jag inte svarade på det där sista smset, men jag gjorde det inte för att jag insåg att både du och jag var så upprörda att vi inte skulle göra något annat än att spy galla över varandra. Jag ville inte göra det hela värre än vad det var. 


    Jag blev lite arg när du inte berättade vad det var. Det var okej, du berättade ju tillslut, du förstod att jag inte skulle backa. När jag hörde historien från Henne med stort h, och får reda på att du berättat ca 50 % av hela historien. Då blev jag arg. Arg, för att jag kände att du inte litade på mig, arg för att du aldrig nämnt ett ord om det här trots att det var en stor anledning till det första bråket. Men mest av allt blev jag nog rädd. Du lär aldrig få veta hur rädd jag blir när människor inte litar på mig, att jag inte är värd deras förtroende. Det skrämmer mig, jag vill inte vara ensam, jag är extremt rädd för att bli ensam, IGEN. 


    Jag svarade inte förrän efter en månad. Jag jobbade och ville få perspektiv på hur jag och du handlat i det hela. Det fick jag. Jag bad om ursäkt för mitt beteende, även om jag inte grund och botten inte tycker jag har fel och att du borde ha sagt det till mig. Men du svarade aldrig. Inte ett endaste ord fick jag. Nuförtiden hör jag bara om dig genom vänner. Du pratar till och med med Henne igen. Jag förstår att hon kan få något slags handikapp med tanke på omständigheterna, men jag då? Du vet inte hur sårad jag kände mig när jag hört att du sagt att vi glidit ifrån varandra, hur ledsen jag blev när jag fick insikten att du troligtvis inte lär prata med mig någonsin igen. Att jag är den enda som inte blir förlåten.


    Jag kan inte ändra på hur du känner och tycker. Men jag önskar det blivit annorlunda.

  • Anonym (... 2)

    Jag kan inte klara det du vill att jag ska klara, det du hoppas för mig...

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!