• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • kvinna 34

    Varför blandar ni in känslor bland män. Vänta hellre med det tills ni vet säkert.Cold Head som det så vackert heter.(-:

  • Anonym (yay :))

    SLUTA SÄG ATT DU SKA KOMMA FÖRBI OCH SEN SLUTAR SVARA PÅ SMS!!!

    Är så otroligt less på att du säger att du ska komma förbi mig, lova mig dittan o dattan, och sen när du slutat jobbet så går det inte att få tag på dig! Kan du inte hålla det du lovar- sluta säg saker till mig, svårare än så är det inte!

    FYRA GÅNGER har du sagt att du ska komma förbi de senaste dagarna, 5 om man räknar med dagens löfte.. är så trött på att du håller på såhär hela tiden, det har varit likadant i ett helt jävla år! Och ändå kan jag inte sluta träffa dig.. asshole..

  • Anonym (en bekant)

    Ju mer du drar dig undan, desto mer inser jag att jag nog är kär i dig. Ska inte försöka inbilla mig själv något annat. Imorgon kanske jag träffar dig på jobbet. Då ska jag försöka vara lika iskall som du är mot mig. Synd för dig att du inte förstår vad du missar.

  • ledsen75a

    Vi träffades på en resa du är busschaufför jag vart dökär i dig och vi flirtade men du verkar ha en annan. Detta är hjärtesorg gör så förbenat ont 

  • Anonym (N 2)

    Ja till mitt slutgiltgiltiga besked, så har jag bestämt att stanna där jag är och ned den personen även om detta inte är normalt så blir det bäst , men så blir det , jag vill inte välja mellan pest och kolera mer då går det bra som det är . Döremot önskar jag dig lycka till på ditt fortsatta liv och hoppas dina önskningar går i uppfyllelse, kan åtminstone glädjas för det eftersom jag bryr mig om dig .

  • Anonym (N 2)

    Det är väl planerat att det skulle bli så här och det kommer en dag att jag kommer kunna bevisa det och få kommer jag göra det . Hej då .

  • Anonym (N 2)

    En sak till var man än går så måste man va misstänksam, och fundersam vet aldrig om det är ngt falskt planerat , kan ju liksom aldrig slappna av alltid någon djävul som vill en ont , tycker du det är bra att behöva hålla sånt måtto varje dag i skydd mot sig själv , jag tycker det inte iaf .

  • Anonym (N 2)
    Anonym (N 2) skrev 2014-02-12 17:49:19 följande:
    En sak till var man än går så måste man va misstänksam, och fundersam vet aldrig om det är ngt falskt planerat , kan ju liksom aldrig slappna av alltid någon djävul som vill en ont , tycker du det är bra att behöva hålla sånt måtto varje dag i skydd mot sig själv , jag tycker det inte iaf .

    Fanskapet har blivit psyksjuk mer än tidigare , nu får någon annan ta skiten för jag tänker inte göra det idioti.
  • Anonym (Merde)
    Till mitt Ex.
    Nuförtiden när jag möter dig så undrar jag vad jag såg hos dig.
    Jag undrar varför jag kämpade så hårt för att få det att fungera,
    varför i helsike la jag så mycket energi på det?
    Det är sant, du har förändrats. Den starka kvinnan med ett "jävlar-anamma" som jag en gång föll för finns inte längre.
    Kvar är skröpliga rester märkta av bitterhet och ditt förra missbruk.
    Gud vad skönt att vi bröt upp!
    Till min nuvarande:
    Tack för att du finns och för den kärlek vi odlar tillsammans.Tack för våra skratt, äventyr och soff-kvällar.
    Vi somnar fortfarande nakna, tätt hopslingrade efter flera år. Jag älskar lukten i ditt hår!
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!