• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (N 2)
    Anonym (jag 2) skrev 2014-02-03 15:50:48 följande:
    han var så himla svartsjuk av sig.  Så han fick gå igenom min mobil, chatt facebook, mail. allt! en kväll fick jag nog, och slet hans tele ur händerna på han och sa att då kan jag oxå kolla.  det var så jag uppstäckte det....

    Låter farligt med sånt kontrollbehov du beskrev.
  • Anonym (GOOOTT!)

    För helvete när ska du växa upp? Hur jävla svårt är det att i alla fall ringa och säga godnatt till din dotter eller i alla fall fråga hur det är med henne?
    Det är nu ett år sen du sist träffade henne. Vet du vad?  Nu finns du inte längre.

  • Anonym (heidi)

    Tack! Du anar inte hur mycket jag behövde det efter denna dag från helvetet. Tack för du fick mig att le igen.

  • Jenny7808

    Till mitt Ex, vilken svin du är jag önskar bara att jag hade insett det för flera år sedan. Till "dig," jag undrar om du känner för mig som jag känner för dig. Du får mig att känna mig trygg och pirrig på samma gång :)

  • sandorti91

    Skriver av mig här för att inte starta tjafs eller bråk! :P 


    Sluta vara så jävla negativ. -.-' Ibland tror jag att du bestämt dig från början att du ska hata allt jag älskar, bara för att reta upp mig, eller för att du inte vill erkänna bara att jag KAN ha bra smak oxå. Tönt!! -.-

  • Anonym (Din dotter)

    Hej mamma.
    Bara så du vet så går det faktiskt inte alls så bra med studierna. Förra våren och sommaren mådde jag ganska dåligt. Jag har föresten gjort det till och från i perioder under flera år, fast jag inte sagt något.
    I somras, när jag åkte iväg på läger med kyrkan du vet, pratade jag med en av prästerna där. Bland annat om självmordstankar. Han hjälpte mig att inse att jag behövde hjälp. Så i september fick jag komma till vårdcentral och träffa läkare. Han konstaterade depression, och nu äter jag rätt starka tabletter. Jag har tagit dem i smyg när jag varit hemma och hälsat på. Jag vill inte att du ska veta, för jag vill inte att du ska oroa dig för mig. Och jag vill att du ska veta att det inte är ditt fel, inte någonting. Du är en fantastisk mamma. Men jag måste skydda dig från allt som gör ont i mig, för jag vill inte att du ska vara ledsen för min skull. Det finns inget du kunnat göra annorlunda, och inget du kan göra nu heller. Jag får hjälp nu, och det kommer gå bra. Jag måste bara få räkna ut hur allt det här hänger samman, utan att behöva tänka på att jag ger dig en extra börda att bära. Du ska inte behöva bära mina bördor också, du har tillräckligt av dina egna. Det är därför jag inte säger något, för jag vet att du skulle protestera. Därför är jag som jag är, tyst och låtsas.

  • Anonym (f.u.)

    Nu orkar jag inte tänka på dig mer så vet du vad? Du kan dra åt helvete! Sitt inte och lek oskyldig för det var lika mycket ditt fel som mitt, jävla idiot! Hade du bara varit rak på sak från början så hade allt detta kunnat undvikas. Sluta vara så jävla stolt för en gångs skull och bara SÄG vad det är du vill, vafan ska det vara så svårt för?! Du som är så smart och gärna visar det, visa det för mig då på riktigt. Sluta förvirra mig, det gynnar varken mig eller dig. Du hade din chans, du tog aldrig den, hur många fler vill du ha? Hur mycket mer tydligare behöver jag egentligen vara för att du ska fatta vad jag vill? Men nu spelar det ingen roll längre. Det kommer aldrig att hända och jag antar att det är meningen också så att vi kan vara lyckliga på varsitt håll. Visst, om det är så det ska vara så är det bara att gilla läget och acceptera det. Bara försvinn nu och gå och gör någon annan lycklig, det är inte skrivet för oss helt enkelt. Ha ett bra jävla liv fucking retard :) 

  • Anonym (yay :))

    Till någon annan:

    Ghaa du är fortfarande den snyggaste killen jag någonsin vilat mina trötta/uttråkade ögon på, jag vet att jag inte borde tänka så om dig, men som du efter många år vet- jag har ingen moral.

  • Anonym (Token)

    People build up walls! Not to keep others out, but to see who cares enough to break them down.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!