• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (puss)

    Jag vet inte vad jag känner. Jag vet inte vad jag vill. Men, jag vet att du var bra på att kyssas ;) Jag vet att jag sa nej till att följa med dig hem. Har tåget gått? Jag vill gärna ses igen!

  • Anonym (Dumma jag)

    Till min sambo:
    Fan vad jag har varit otrogen mot dig. Om du bara visste..

    Till min bästa vän:
    SLUTA RÖK INNE NÄR DU HAR BARNET HEMMA o sluta proppa i barnet socker och godis i MÄNGDER och sen klaga över att ungen är hyperaktiv! O sluta sup så fort du är barnledig och alla "bara en öl" varje kväll!

  • Ketzzi

    Älskade älskade Hjärta

    Saknar Dig

    Puss


    This is what I`m made of. You can hate but never break me.
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-11-12 11:03:45 följande:
    Ja... om du låter dig skrämmas till "tystnad" så är det ju det där du väljer att leva med och få. För om han så fort du försöker ta upp något som är problematiskt i relationen säger att "ni inte har det så bra"; så är det ju faktiskt ett indirekt hot, om att han kanske kommer lämna dig om du framhärdar och försöker åstadkomma en förändring. Sen kan du tjata hur mkt du vill, men så länge du accepterar det, och backar, så lär han ju hållas med vad han gör. (för människor är i regel ganska bekväma av sig, och gör det som fungerar)

    Ett tips är en bok som är RUSKIGT bra; "kvinnors vrede"; den förklarar lite hur man istället för att vara ens om gnatar och tjatar faktiskt kanske åstadkommer en förändring. Utan att behöva "gräla" för det. Gräl brukar mest bara bli destruktivt.. Och inte leda till någon förändring alls.
    Jo du har rätt. Jag ska kika in boken, tack så mycket!,
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-11-12 13:02:38 följande:

    Till mannen i mitt liv:

    Det handlar inte om att hitta någon man vill gå till sängs med, det handlar om att hitta någon man vill vakna upp bredvid. Det handlar inte om att hitta den man vill leva sitt liv med, det handlar om att hitta den man inte kan leva utan. För världen är du bara någon... Men för någon är du hela världen!


    Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag vill vara med dig. Sluta äntligen grubbla och lyssna till ditt hjärta istället (känslor=känna), så får du inse att det inte alls finns någon anledning att tvivla på mig eller min kärlek till dig. Du är den enda och dig vill jag bli gammal ihop med. 
    Vad fint skrivet, lät lite som ett frieri :)
  • Anonym (Hångel)
    Anonym skrev 2011-11-04 23:57:57 följande:
    Jag kommer att be dig att äta lite, så att du kanske nyktrar till.

    Jag saknar dig mamma..
    Det var så vackert och sorgligt och igenkännande. Känslor liksom. Kram
  • Anonym (stickbrinn)

    Till min chef:
    Hej ditt stora feta rövhål!
    Jag tror du ser i mina ögon hur mycket jag avskyr dig, och jag hoppas att du avskyr dig själv minst lika mycket.
    Så som jag kämpar för mitt arbete utan att få ett enda tack. Så som jag gnetar, visar framfötterna, jobbar över, tar ansvar, kommer med idéer och ÄNDÅ anställer du en visstidare som kom in ett år efter mig. Du påstår att du vill göra min tjänst till fast, men det tror jag vad jag vill på.
    Jag blev mobbad i ett år, och det visste du men du valde att inte göra något åt det för du är så jävla feg.
    Varenda gång jag ser dig så växer mitt hat. Jag HATAR faktiskt dig. Det är rätt åt dig att din karl dog och att din unge inte kan få egna barn.
    Du är konflikträdd och tar ut din ilska mot en person i gruppen inför alla kollegor. Alla skrattar åt dig bakom din rygg, tycker att du är feg och inkompetent. Ingen tycker om dig.
    Du har arbetat här i 10 år. Ditt ansvar som chef är personalfrågor och se till att dina anställda har det bra. Du ska arbeta för dina anställa, de är din tillgång inte motgång. Du är ett stort skämt och jag hoppas att du ramlar ihop och dör.

    Åh vad skönt!

  • Anonym

    Åååååååh, jag vill bara skrika rätt ut att jag älskar dig så jag döööör!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!