• Maramina

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Em me skrev 2012-09-20 06:30:30 följande:
    Jag plussade ! Skakar i hela kroppen, efter nästan 1 och ett halvt år påläsande blev jag som en nybörjare, vad ska jag äta/dricka/göra och inte? Unnade mig sushi i söndags:s de är dessutom i samma månad som mitt mf för ett år sedan:s de får inte hända igen!! Gaaah jag som skulle ringa för hjälp att bli gravid!!!:)

    Vad kul! Grattis!

    Här har du de kostråd som livsmedelsverket gått ut med till gravida:http://www.slv.se/sv/grupp1/mat-och-naring/kostrad/gravida/
      
  • Maramina

    Godmorgon alla sötnosar! Jag fick glad gubbe på ÄL-testet igår så det blev lite mys där på kvällen när dottern lagt sig. Efteråt kom tanken "Det lyckades den här gången!", och jag blev rädd. Fy, vad besviken man blir om känslan ligger kvar och mensen dyker upp, som den ska om två veckor! Men känslan kan ju likaväl försvinna lika snabbt som den kom. Och vi ska försöka få till lite mys även idag och imorgon. Fast just nu känns det jobbigt att komma igång med det öht just vid ÄL då det inte är så mycket lusten som styr utan just ÄL. Annars brukar det inte vara så, men just vid ÄL. Har ni några tips hur det kan bli lustfyllt redan från början även om det är mys pga att man måste för att inte missa ett eventuellt ägg som kan bli befruktad?

  • Maramina

    Tack för tipsen JZ79! Just snabbisar på oväntade ställen är det som det oftast blir, det är annars svårt att få till det med en nyfiken 2,5 åring som springer omkring och ska vara med överallt. Just det där att det blir jobbigt med verkstaden efter ett tag blev så tydligt tidigare idag. Mannen vet ungefär när jag har ÄL men inte exakt när. Då tempen har höjts så borde ju ÄL varit och när han tog initiativ till sex så kom tanken "men nu behövs det ju inte, ägget har ju släppt för länge sedan!". Så fort tanken kom, skämdes jag.

    Känslan av att lyckats är än starkare idag. Jag hade det så även den månaden jag blev gravid med dottern och i vintras när jag blev gravid, men som slutade i missfall. Så hoppet väcks ju! Men jag har ju haft det fler gånger, men då har det försvunnit rätt snabbt på en eller ett par dagar.

  • Maramina

    Vad lustigt det kan bli! Satt och fyllde i lite info på fertilityfriend och på p-tracker och insåg med förvåning att det är bara åtta (alternativt nio beroende på vilken man väljer att tro på) dagar kvar till BIM. I vanliga fall brukar det klia i fingrarna för att testa, men inte den här gången. Vi får se hur länge det dröjer innan suget kommer...

  • Maramina

    Jobbigt kanske4a! Doc Morris tester visar redan på 10 medan de flesta andra visar på 25 Själv har jag aldrig fått spökstreck på DM:s tester men tydliga streck när jag varit gravid (de två gånger som sedan slutade med mf). Då har jag inte fått något, eller ytterst svagt på andra märken av tester.

  • Maramina
    kanske 4a skrev 2012-09-26 09:39:29 följande:
    Mm, men jag tror det är ett fuktstreck, som kom när katten skvältte vatten på. Har mensvärk nu iaf, så vi får se. Litar på Doc Morris, fick tydligt plus med det äl +10 nu sist när jag fick MF. Är ju på BIM idag äl +13.



    Jag håller tummarna för att äl var senare än du trodde alternativt att du är låghormonare, även om chansen för det är liten. Men kan man vinna storvinst på lotto så kan det ju samtidigt vara så att du trots allt är gravid! Skulle du inte vara det så håller jag tummarna för att oktober blir din månad!
  • Maramina
    kanske 4a skrev 2012-09-26 09:46:04 följande:
    Tack för det! Jag har ju varit höghormonare alla mina fyra grav som suttit rätt och enda gångerna jag fått pos efter BIM är vid mina två X. Så oddsen är inte så stora.



    Oddsen att vinna flera miljoner på spel är också låga, men likväl fortsätter folk att spela
  • Maramina

    Äsch, jag skulle inte sagt något om att inte ha sug på att testa... Hade ett ärende in till stan på lunchen och hade vägarna förbi Doc Morris och ja... Resten kan ni ju gissa själva. Jag vet att det är alldeles för tidigt för att testa (ÄL+5), men kunde inte låta bli och här är resultatet
     

    Är det något där, eller är det en skugga från glaset? Jag har försökt ta bild i olika vinklar och i olka ljus. Nästa steg vore väl att plocka isär den, men det får vara den här gången. Nej, det får bli till att ta ett nytt test om någon dag igen. Om jag lyckas vänta så länge

  • Maramina

    Jag plockade isär den också. Då såg det ut så här:
     

    Bilden är inte redigerad. Inte de föregående heller 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus