• Maramina

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Spy på du Em me! Det behöver man göra emellanåt och just nu är du mer än berättigad att göra det, anser jag.

    När jag fick mitt mf så sa de inget om att vänta en cykel utan de sa att det var bara att köra på. De sa även att det finns forskning som pekar åt att det kan t.o.m. vara enklare att bli gravid direkt efter

  • Maramina

    Min starka magkänsla av att vara gravid vill inte ge med sig. Jag har inte testat med Doc Morris tester igen men däremot med Preg och från Billigatester. Det sistnämnda var negativt men på Preg inbillade jag mig att det kanske fanns något, men det var inget som gick att fånga på bild. Så det är bara att vänta och se. När jag plussade med dottern gjorde jag det, om än så svagt på ÄL+12 att jag trodde det var spök. Sen när jag testade två dagar senare på BIM så fick jag ett fint plus, så än finns det gott om tid till att få plus.

    Jag önskar så att jag inte hade den där känslan av att vara gravid! Besvikelse om det inte är så blir troligtvis så stor att det blir svårt att hantera.

  • Maramina

    Cindy03, det där tycker inte jag är något att tveka över, det är ett solklart plus! Om du tvivlar minsta lilla så prova med ett digitalt, jag lovar att den kommer säga samma sak. När är BF?

  • Maramina
    Malin1988 skrev 2012-10-01 15:22:57 följande:
    Nej det är sant. Men det är väl rätt sällsynt att man inte ser en tillstymmelse till streck 12 daga efter äl? Dessutom har min vanliga menshuvudvärk kommit som jag alltid får nån dag före :(



    Så ovanligt är det nog inte. Med dottern plussade jag först på BIM, dvs ÄL+14. I våras plussade jag iof tidigare vid två tillfällen men de slutade med mf. Sedan är det som sagt var inte helt ovanligt att plussa först efter BIM, även om det är lätt att tro att alla plussar ÄL+10 eller liknande när man hängt med här på FL ett tag.

    Själv så tog jag ett test från Doc Morris idag (som är känsligare än de flesta andra tester) men den var helt negativ. Men det är ju 3 dagar kvar till BIM, dvs jag är på ÄL+11.
  • Maramina

    Skickar en stor kram till er som fått mens och mf! Och givetvis även er andra!

    BIM på torsdag och allt tyder på att jag kommer att få mens

  • Maramina

    BIM+2, ÄL+16, ingen mens, inget plus. Jag är illamående sedan några dagar, springer och kissar oftare än jag brukar - jag tror jag är skengravid och att mensen djävlas med mig.

  • Maramina
    JZ79 skrev 2012-10-05 21:17:37 följande:
    Inget test idag iaf Får se imorgon...

    kram på er!



    Spännande! Har du testat?
  • Maramina
    Pillar skrev 2012-10-06 18:50:09 följande:
    Jag fick plus äntligen !:)



    Stort grattis!

    Här kom mensen strax efter att jag skrev mitt inlägg. Skönt att nästa cykel börjat, man vill ju inte dra ut på en cykel om det ändå inte tagit sig!
  • Maramina
    Pastell skrev 2012-10-06 19:27:19 följande:
    Jaha, bara en som måste in i varenda tråd och berätta att hon plussat! Misstänkte det.....



    Skämtar du? Sitter från mobilen så jag kunde inte kolla det...

    Pillar, om det är som Pastell säger, känns det bra att visa för andra hur himla bra du är som lyckas bli gravid? Särskilt som det är i en tråd där folk kämpar och kämpar månad efter månad? Känner du dig mycket bättre än vi då eller vad handlar det om?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus