• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell skrev 2012-05-30 19:47:39 följande:
    JZ79: 2-5 dagar stod det på vår lapp, alltså ingen form av utlösning varken sex eller "egna åtgärder" som de så fint kallade det haha.
    haha! ja, men då behöver han ju inte tänka på att han blir "tvingad" att göra det direkt vid vårt första besök 18/6 eftersom det inte stod nått sånt på lappen Glad

    "egna åtgärder"...hahhaaa!
  • JZ79
    Candypink skrev 2012-06-01 21:47:39 följande:
    Tjejer! Fick ett stort och fint PLUS imorse med clearblue plus. Tänkte köpa ett digitalt någon dag med! Åhhh känns så sjuuukt overkligt! 
    Grattis!!! {#emotions_dlg.flower}
  • JZ79
    Aaster, va skönt att kroppen är redo! Håller tummarna att det snart blir plus igen GladSiriSue, blä för mens! Kram till dig och hoppas du ändå får en bra vecka {#emotions_dlg.flower}
  • JZ79
    Nellin skrev 2012-06-03 21:57:09 följande:
    Jag uppskattar att ha det här stället att skriva av mig på.

    Det är skönt att ni finns flickor.

    Hjärta 
    jag känner samma, ni är bäst tjejer!! {#emotions_dlg.flower}
  • JZ79
    mammave skrev 2012-06-05 12:34:09 följande:
    :( Inte nog med att man vill bli gravid, när mensen väl kommit borde den ju åtminstone bete sig normalt tycker man :(

    Är det någon som vet om ett ev embryo kan påverkas av min extrema flygrädsla (får panikångest) eller av lugnande (sobril)? Jag ska flyga snart och blir orolig att det kan skada om jag ev lyckas bli gravid igen. Vill absolut inte riskera ett till MF :(

    Japp, det blir sista hoppas vi på :) eller att den inte kommer :)
    Sobril och liknande ska man absolut inte äta om man är gravid enligt min läkare..jag har det v.b mot ångest och han vet vi försöker få barn och han har sagt att jag inte får ta den när jag fått plus.
    Hinner du träffa någon för samtal kring din flygrädsla innan du ska resa? kanske kurator/psykolog el liknande kan hjälpa dig att hantera den?
    kram!
  • JZ79
    barbarmama, låter verkligen som du har fullt upp!!! Kul med nytt jobb, lägenhet och bil mm..men förstår du känner dig förvirrad Glad Glöm inte varva ner och ta hand om dig själv ibland också bara..
    Hoppas du får ett fint plus i födelsedagspresent! {#emotions_dlg.flower}
  • JZ79
    mammave skrev 2012-06-05 22:58:01 följande:
    Vad bra, då vet jag det. Men sa han inte att du skulle låta bli dem typ mellan äl och mens oxå då? Då får jag helt enkelt (inte så enkelt dock) vara livrädd (och hoppas på att det inte kan skada ett ev foster). Man blir ju helnojjig, och ännu mer nu efter mf.
    Tror inte det hjälper med ett samtal dock och troligtvis hinner jag ändå inte träffa någon, vi åker om 1,5 vecka.
    min läkare säger jag kan äta mina mediciner fram till den dagen jag får plus. Därefter måste jag sluta med vissa av dom bla Sobril och värkmedicin jag har mot reumatismen...men som sagt, lev som vanligt innan plus är hans rekommendation. Jag tror att eftersom Sobril kan vara beroendeframkallande så kanske det finns risk för att bebis får abstinens efter födsel och det är därför man inte ska äta sådana mediciner under graviditet? Kan tänka mig att det är så, men inte säker...
    Vart är du i din cykel när ni reser?? före eller efter bim? Om det är före, ta medicin eller drick några drinkar...funkar ju om man ska leva som vanligt.
    Vart ska ni åka?
  • JZ79
    kanske 4a skrev 2012-06-10 10:24:44 följande:

     


     


    Och med detta vill jag säga, ge inte upp tjejer!!! Det hade jag gjort, trodde inte jag kudne bli gravid längre men det blev 11:e gången gillt och jag är så lyyyyyycccklig!!!!
    GRATTIS!! {#emotions_dlg.flower}

    Här är det lugna gatan...bim på fredag, men för första gången så hoppas jag lite på att det inte blivit nått denna månad. Ska operera min fot 19/6 och om jag är gravid måste op ställas in. Foten är ett stort problem och läkaren ville verkligen att det skulle bli gjort innan bebis..Vi hade sex dagen innan äl, sen ingenting eftersom jag fick veta att jag skulle opereras så snart. Lite delade känslor här nu...Återstår att se vad som händer på fredag. Sen ska vi ju på första gynbesöket och starta utredning om en vecka.

    Kram alla fina tjejer som kämpar så!! Hjärta
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus