• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Lillnosen

    Idag hade jag och Nellin en fikadate :) Var riktigt kul att få ett ansikte på i alla fall en av er underbara tjejer! Så skönt att kunna prata av sig och reflektera över saker med någon som verkligen vet hur det känns och hur det är. Det behövdes :) Ikväll njuter ja av att det är första semesterdagen. Blir lite rosé, smarrig kyckling och senare ikväll lite filmmys med mannen i mitt liv. Ljuvligt!

  • Em me

    Om det är någon som är intresserad är där en fullt frisk pojke i min mage. Känns overkligt efter alla missfall, tänkte idag när jag duschade att den här gången behöver jag inte sitta här under rinnande vatten och gråta då blodet av de som kunde vart ett barn rann ner i avloppet... Nu kan jag lämna det bakom mig. Jag vill verkligen tacka er, för det är ni som fått mig att stå ut och klara av allt! Att stå för det. Innan er skämdes jag över, mitt då första mf och de år som gått utan ett enda plus.. Ni har fått mig att våga prata om det och det känns skönt! Ibland stöter man på nån oväntad som med vart med om iaf ett mf . Nu pratar jag gärna om det. För jag vill att de ska komma fram att det går inte alltid på första gången och det slutar inte alltid bra. Ibland får jag förståelse och ibland kan jag stötta någon annan, varför skämdes jag för det? Jag mår bättre och jag kan få andra att må bättre då jag pratar om det. Efter ca 2,5 år och 3 mf är vår efterlängtade sån beräknad till 3 dec.

    Massa kramar till er här inne, för ert stöd och för hur ni fått mig må! Jag fortsätter att följa er och läser allt, även om mina komentarer är få. Hoppas på ett antal sommar plus med, om inte annat kan ni njuta av rose och götte, jag får bara titta på:)

  • Nellin

    Jag gratulerar dig här också Em me! Härligt med en frisk liten krabat! :)

    Och tack Lillnosen för en trevlig date! :) Tänk att det kan kännas så naturligt att sitta med någon man aldrig tidigare träffat och diskutera slidsekret och frånvarande sexlust samtidigt som man mumsar i sig en gräddig brownie på en uteservering. Det är ju inte alltid det första man brukar prata om med "främlingar", hahahaha. Jag gillar't! 

  • Maramina

    Underbart Em me! Skönt att du kan släppa oron, för tillfället i alla fall! Och tack själv för att du hängt med oss! Jag tycker att du får gärna fortsätta att uppdatera emellanåt hur det går för dig (och även ni andra som lyckats få era efterlängtade plus!). Jag är dålig på att inboxa men om ni inte vill ta det här så ta gärna den vägen

    Ikväll sitter jag med en av mina systrar och min mamma och njuter av den härliga sommarkvällen ute på altanen med var sin drink i handen gjord på granatäppledryck (hittade på Willys och ville testa), lite cider och så en skvätt Finlandia + lite jordgubbar och is. Smaskens!

  • Jayt

    Hej tjejer!
    Nu var det länge sen jag var här inne och läste något. Är det något skoj som har hänt?

    Själv sitter jag och väntar in mensen som är beräknad i morgon. 21 dagar efter det ska jag börja spraya. Har blandade känslor inför ivfen nu, ibland känner jag att jag bara inte vill gå igenom allt det som komma skall och ibland ser jag jättemycket framemot det. Jag vet ju att det typ är vår enda chans till barn pga mannens spermier men en del av mig vill så gärna att det ska gå utan ivf.
    Är det fler som har känt såhär inför ivfen? Är jag galen som ens tvivlar?

  • JZ79

    Em me, underbart!!!! Så glad för din skull Stor kram!! Jenso, hihi! Precis så är det, vi sprider detta viktiga budskap som ett gäng missionärer. Ska kolla dina länkar imorgon, alldeles för seg i skallen nu. Föreningen "barnlängtan" skrev om nått på Fb som är på gång just nu, borde vara samma sak. Jayt, inte konstigt alla möjliga tankar kommer nu när det är så nära behandlingsstart. Det är ok att känna så, samtidigt som jag tror att när du väl är igång så är du så fokuserad på målet och det kommer va värt det. Jag längtar till att vi får köra igång, hoppas å vill tro att det är dags för vårt mirakel nu å får vi ett barn så är alla hormoner värt det Hur känner din man inför detta? Kram Maramina, låter som smarriga drinkar :) Nellin och Lillnosen, va roligt att ni träffats!! Jag är så trött just nu. Varit hos dietisten å både jag och hon va nöjda över att jag håller vikten. Hon passade även på att peppa lite inför kommande ivf, hur hantera gottesug som kommer pga ivf-hormoner, ej tröstäta när ångesten försöker ta över min kropp och samtidigt unna mig god mat och dryck emellanåt. Njuta av livet och sommaren, väga mig ofta så ser jag direkt om jag behöver rätta till saker å ting. Göteborg bjöd på ett fantastiskt sommarväder idag å jag har haft en riktigt go dag! Maken praktiserar just nu på ett buss företag å det visade sig att han hade lång-lunch i Gbg så vi möttes upp å åt lunch å strosade runt i stan. Handlade även en bikini, 70% rea är toppen tycker jag Nä nu måste jag sova...kl ringer tidigt imorgon. Kram finaste tjejer, kämpa på!!

  • JZ79

    Mäh va konstigt mitt inlägg blev..
    Jag har fortf inte lagt ifrån mig mobilen men NU säger jag godnatt igen.. Kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus