• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Em me

    Tack alla fina! Ja, om ingen tar illa upp kan jag skriva en update då och då, eller så får ni fråga efter en;) läser som sagt allt här, men skriver mer i uppföljar tråden. Kram och godnatt på er alla:)

  • Maramina

    Det är klart Jayt att man vill att det ska gå naturligt och det är helt naturligt att tvivla! Ta en ordentlig funderare på om ni verkligen ska göra ivf här och nu eller om ni trots allt inte vill avvakta lite till och hoppas på mirakel och kanske även testar alternativa vägar som tex dunder bombning av vitaminer och mineraler som kan förbättra spermierna och/eller akupunktur eller annan alternativ behandling.

    Själv så längtar jag bara till vårt nästa IVF-försök...


  • Jenso

    Jayt det ar vanligt att vara radd nar man inte riktigt vet vad som vantar. Jag tror absolut att bada parterna maste vara 100% motiverade till processen for det har en formaga att ta over ens liv.  Jag hade nastan inga sidoeffekter pa mediciner sa jag hade anda en valdigt "latt" resa. For mig var ivf processen ingeting emot vad vi har gatt igenom for att komma dit. Men jag har alltid haft en kansla av att vi skulle behova ivf sa jag antar att jag vant mig vid tanken over de sista tva aren..

  • Solrosen 83

    Här är det semester för fullt och vi är nu inne på vår andra vecka och njuter av det underbara vädret som är här i Örebrotrakten för tillfället. Cool

    Satt och fundera på de planer vi pratat om tidigare att ordna med en ny träff här någonstans kring Örebro i augusti. Lyckades leta fram datumen som Jenso skulle vara här hemma i Sverige och det var 18-31 augusti om jag inte fick fel för mig och då inte den 18 eller 31 augusti. Stämmer det fortfarande Jenso?

    Det skulle i så fall innebära att enda lämpliga datumet för träffen blir den 24 augusti då det nog bör vara en helg. Är detta en helg som skulle fungera för de som vill hänga med?

    Jag och sambon ska besöka Sätra brunn ( http://www.satrabrunn.se/) en natt nästa vecka och det kunde kanske vara något för en träff då det verkar prisvärt. Jag har inte varit där själv än men hört andra som varit där och varit mycket nöjda med mat och annat. Boende i brunnslogi är ju något billigare om man kan tänka sig att ha gemensam dusch ute i korridoren (flesta rum ska dock ha eget wc). Spa:at verkar inte vara jättestort men miljön runt ska ju vara fin så med fint väder kan man säkert njuta ute också av promenad eller slöa i solen.

    Jag har mailat dem idag och frågat om priser för den helgen samt vad paket med halv eller helpension skulle kosta per person med brunnslogi. Priserna på hemsida sträcker sig nämligen bara till helgen innan så vet inte riktigt om prislistan gäller denna helg. Fick snabbt svar med en prislista bifogat och det är samma priser som finns på hemsidan här (http://www.satrabrunn.se/index.php/sv/logi/priser). Där finns också beskrivet vad halv- resp helpension innefattar.

    Det enda kruxet med detta stället är ju att det ligger lite dumt till om man vill åka kollektivt med tåg och buss. Ett förslag är ju i så fall att vi möts upp i Västerås (3 mil därifrån) så kan de som vill åka tåg dit kanske åka med någon av oss som har bil. Jag kommer åtminstone att köra i så fall och kan ta 4 st i min bil.

    Vad säger ni andra om detta förslag? Låter det intressant? Hur många är intresserade av att träffas?

    Har någon annan något annat förslag? Kan ju göra något enklare också och ses i Örebro och gå och käcka någonstans men tänkte att flera av er från förra träffen har ju sagt att ni är intresserade av att hänga med igen och då ni bor en bit härifrån krävs ju nästa övernattning för er och då blir det ju snabbt dyrt.

    Blev ett långt och kanske lite rörigt inlägg men förhoppningsvis hänger ni med på vad jag menar ändå. Tungan ute

     

  • Jenso

    Mina planer har tyvarr forandrats och jag kommer aka en vecka till mina foraldrar i juli och sen en lang helg i Stockholm sa tyvarr kommer inte hinna traffa er underbara manniskor

  • Solrosen 83

    Jenso: tråkigt att höra att det inte blir tid och ses. 😞 Då kan vi ju ta någon annan helg istället som passar bättre för de som vill hänga med. Kan ju kanske vara bättre och ta det lite i september istället när alla semestrar är slut. Som det ser ut nu kan jag alla helger utom den sista i september. De som är intresserade av att ses kan väl skriva det här och vilka helger de inte kan så får vi försöka pussla sen och se när det passar bäst så de flesta kan hänga med? Så får vi anpassa vad vi gör och vad utifrån vilka som ska med.

  • Maramina

    Tyvärr så kan inte jag följa med även om jag väldigt gärna vill. Dels så kommer jag nog vara helt slut på helgerna efter att ha börjat på nya jobbet, dels så kommer vi nog försöka få så mycket kvalitetstid som möjligt på helgerna då mannen kommer att åka med jobbey till Kina i 18 dagar i september. Men till nästa möte borde nog allt ha stabiliserat sig

  • JZ79
    Solrosen, jag är gärna med på en träff...men just nu känns det lite svårt att bestämma nått. Kollade prislistan och det kändes som mycket pengar, men kanske va liknande pris på Arken? men har svårt att ens tänka så "långt" framåt nu, mår inget vidare nu när jag börjat minska ångestmedicinen Obestämd. Känns allmänt jobbigt att planera saker.. Vill gärna träffa er tjejer igen och hänger på om det inte drar iväg alltför mkt i pris. förutsatt att träffen inte blir just när det är äggplock osv.. Puss å kram till dig å knytet i magen =) Måste börja synas nu väl??

    Em me, för min del får du och alla andra gärna uppdatera oss om era graviditeter. Det är ni som ger mig hopp om att en dag lyckas... Kram
  • Em me

    Jz79: vad skönt att man kan skänka lite hopp! Snart måste det ju vara din tur, och ala andra här inne!!

    Någon nära bim?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus