• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Vårväntanochlängtan
    Madelaiine: Vi hade försökt i nästan 2 år så det handlar inte om någon jättelång tid ändå, men det kan ändå kännas som evigheter när man är mitt uppe i det (som vi nog alla här inne vet).
    Vi började utredning i januari och då visade det att min sambo hade lite få spermier. Pga ett MA i juni förra året fick vi ingen rätt till hjälp så vi hann aldrig påbörja någon IVF eller liknande utan det blev en spontangraviditet nästan exakt ett år efter MA.

    Tack mina tjejer för uppmuntrande ord kring att det inte finns några "borden" . Jag ska försöka ta dagarna med ro och hoppas att vi snart är förbi vecka 12 och jag kan släppa lite på rädslan. {#emotions_dlg.flower}
  • Maramina
    kanske 4a skrev 2013-07-04 13:36:27 följande:
    Idag firar vi 15 år som gifta. Det som för några generationer sedan nästan var en självklarhet, känns idag som en bedrift. Det blir dock inte så mycket firande idag, jag ska baka bullar tänkte jag till mannen kommer hem. Men han ska iväg ikväll med sonen så jag vet inte om vi hinner fika ens :) Dessto mer firande blir det v 30 när vi åker till Prag utan barn



    Jag tror att jag har glömt att gratta! Så grattis! Härligt med Prag! Så länge ni inte gör som svärmor gjorde när hon var där. De skulle springa efter en spårvagn (tror jag det var), snubblade i en trappa och bröt armen. Så just den biten kan ni skippa

    Hur länge ska ni vara där?
  • wonders

    Vad härligt det låter med resa till Prag. Skön stad med många underbara utsikt ställen. Grattis! Otålig vad bra att ni går åt rätt håll. Kommer att läsa din blogg lite senare när mer tid finnes. JZ just nu har jag inte diet läge längre för då skulle jag inte orka hålla jämna steg med mina syster barn som inte direkt sitter still någon längre tid. Låter gott med jordgubbar. Åt det härom dagen, supergott. Nej nu åter ut och ha kul. Idag blir det att klappa de små djuren i närheten.

  • Ciccie86

    Hej tjejer! Tack för era ord! :) Vi kommer klara detta, sålänge vi är öppna och ärliga samt spenderar tid tillsammans så ska det gå :)
    Vi hade planerat in en date night ikväll, men det verkar som att sambon åkt på matförgiftning.. Han har bott på toa mellan 00-07 i natt, stackarn. Så vi får se hur kvällen blir idag.
    Jag startade morgonen med en 75 minuters powerwalk i det fina vädret. Har varit lite slarvig med gymmet denna vecka, enbart 2 pass pga att orken trytit när jag mår såhär psykiskt.. Men nu ska jag köra på igen! Vet att jag mår bättre psykiskt av att just träna :)

    Ha en fin lördag allihop! Kram

  • Försöker

    Fina, fina tjejer vad man saknar er när det går alltför lång tid mellan besöken härinne... HjärtaOtålig - Vilka pojkar... Helt otroligt att få se dem och höra hur det går för dem varje dag... Stort. GladCicci - Håller tummarna för ert förhållande. Vet precis hur det är, vi gick igenom en jättekris och det är så jäkla tufft. Men det går, man orkar och man fixar det. Om det är värt att fixas. Och det får magkänslan avgöra. Men det låter ju inte som ni är på väg att lämna varann. Så håll fast och stå kvar när det blåser, om ni kan se er där framme när allt det jobbiga är över. För då kommer det vara värt det! {#emotions_dlg.flower}Kanske 4a - Grattis till 15-årsdagen! Och vad härligt med Prag! När åker ni?

    JZ - Jättefint halsband. Glad 

    BaPumba - Skitmens...   Hur går renoveringen, har ni gjort nåt kul sista dagarna?

    Vårväntan - Så glad för din skull att allt går bra! {#emotions_dlg.flower} 

  • BaPumba

    Försöker: Renoveringen går okej. Önskar att vi hade hunnit lite längre vid det här laget men shit vad det har tagit tid med allt grovjobb! Sista veckan har dessutom stått nästan still eftersom min sambo har repat med bandet varje dag inför ett gig de hade i helgen, men jag har varit i lägenheten och städat iaf. Idag började jag ÄNTLIGEN måla lite, och under veckan kommer sambons kompis och hjälper oss oxå så förhoppningsvis går målningen rätt fort. (Och så är det förhoppningsvis lite lugnare på rep-fronten ett litet tag så jag får tillbaka min man!) 3 veckor kvar till flytten nu och det börjar kännas tight att få färdigt allt..

    Badrummet är kaklat och det blev supersnyggt! Hela badrummet ska vara klart under veckan så det ser jag verkligen fram emot.

    Jag kanske kan få lite smakråd från er tjejer föresten? Vi ska sätta en glasskiva i köket, ovanför diskbänken, men vi kan inte komma fram till vilken färg vi ska ha bakom glasskivan... Köket är i björk och vitvarorna är rostfritt, väggarna vet vi inte vilken färg vi ska ha heller.. Jag har varit inne på svart bakom glaset men känner mig inte så säker längre. Fast kan verkligen inte komma på något annat heller. Vilken färg röstar ni för?

  • JZ79

    BaPumba, låter jättefint :) Ang färg under glasskivan så kanske det hade varit fräckt med en färgklick? Typ röd, men finns ju en risk att ni tröttnar å kanske inte lätt att ta bort skivan å måla om?

  • Maramina

    BaPumba: Jag håller med JZ. Något annat som är snyggt är att ta någon snygg tapet bakom glaset, tex ett randigt som ni tapetserar på längden. Har några kompisar som har ungefär som ni med ljus björk på luckorna och rostfria vitvaror och sedan en randig tapet i ljusa färger som lutar mot turkost bakom en glasskiva och jag tycker att det är utläckert!

  • Lillnosen

    BaPumba - Instämmer med Maramina! Svärföräldrar har en tapet bakom som är randig på längden (alltså vågrätt), i olika beige/bruna nyanser. Väldigt stilrena och snyggt! Tror det är ännu snyggare om det finns en liten färgklick i ränderna oxå :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus