• mammave

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Josefinasfina skrev 2012-04-11 19:16:38 följande:
    TACK ja jag e så glad, men jag kan inte berätta för någon!! bara här på FL:) Det känns iaf skönt=)

    Grattis till dig också=) Har du barn sen tidigare?  
    Tack :) Jag har en dotter på tre :)
  • mammave

    Hej!


    Jag var med i er tråd för ett tag sen och blev gravid på försök 9, men har precis fått tid för en skrapning pga ett missfall som inte vill komma ut. Jag hade idag varit i v.11, men ska på skrapning på onsdag. Så jag vill gärna komma tillbaka till er (eller helst inte egentligen, men men). Jag var väldigt orolig och fick ett tidigt vul som inte visade hjärtaktivitet och fick ett till en vecka senare, där det konstaterades att det troligtvis var ett MF. Fick vänta 2 veckor till och var på vul idag. Jag fick vänta 2 veckor för att de ville att kroppen skulle ta hand om det själv, men det gjorde den inte, så nu är det inbokad en skrapning.


    Jag har inte följt tråden efter att jag plussade, bara läst lite sporadiskt för att se hur det gått. Men erkänner att jag har dålig koll, så jag hoppas det är ok om jag ställer frågor som ni redan har svarat på tidigare, om det råkar bli så.

    Sirisue: såg att även du fått MF nyligen efter ungefär lika många försök som jag. När började du försöka igen efter MF? Hur många ggr har du försökt efter MF? En del säger att det är lättare att bli gravid direkt efter MF, vilket jag hoppas på. Men jag kommer vara ännu mer rädd att få MF nu än tidigare.

  • mammave

    Sirisue: Så kände jag med, att jag inte vågade vara glad och ett par veckor innan vul kändes det bara fel helt enkelt. Det var som om jag redan då började förstå undermedvetet att det var ngt fel. Så jag har bearbetat det hela ett tag nu, så just nu känns det ganska ok faktiskt.

    Kravmärkt: usch vad jobbigt att behöva föda ut det. Lider verkligen med dig

  • mammave
    Aaster skrev 2012-04-28 15:20:04 följande:
    Hej! Jag var med i den här tråden tidigare i år. Skulle egentligen vara i v 13 nu, med på KUB-UL i omsdags visade det sig att graviditeten avstannat i v 10. Nu väntar jag missfall eftersom det inte har satt igång än, fastän det gått så lång tid. På måndag får jag mer hjälp om det inte satt igång. Återkommer kanske sen om vi bestämmer oss för att försöka igen. Kram på er!
    Ja, jag har oxå kommit tillbaka pga MF som inte vill ut. Ska på skrapning på onsdag. Skulle ha varit i v. 11 nu tror jag. Så stanna gärna kvar i tråden om du vill/orkar. Kram
    Ciccie86 skrev 2012-04-29 11:02:49 följande:
    Här kom mensen i natt på dag 21... Tusan vad kort cykeln blev med BDG?!! Är så trött på detta! Jag ringer min läkare imorgon och kollar om de har några svar på testerna :(
    Tråkigt :( Vad har du gjort för tester?
  • mammave

    Ni som haft MF tidigare, har alla blött mkt? Jag har börjat blöda, men väldigt sparsamt, ungefär som slutet av mensen (ibland mer brunt och ibland lite rött, var ett par små klumpar en gång. Ursäkta detaljer). Det började i torsdags och håller på så fortfarande. Jag hoppas att det ska blöda ut av sig själv så jag slipper skrapas. Men det gör det väl inte om det inte blöder mkt, elr?

  • mammave
    JZ79 skrev 2012-04-30 23:16:38 följande:
    Nu är jag tillbaka!! Tack för alla lyckönskningar!! Tänk att jag är FRU Hjärta Bröllopet var underbart!! Hela dagen/kvällen/natten var magisk!! Vi började jobba på bebis på bröllopsnatten Flört enl min app har min fertila period precis börjat Tungan ute

    Kram till er som kämpar med mf, mens å annat skit...Ni är starka tjejer och vi ska få bebisar allihop så småningom..kram {#emotions_dlg.flower}
    Grattis :) Vad häftigt om det skulle bli en bebis på bröllopsnatten :)

    Har själv haft en tuff valborg. Började blöda massor i förrgår kväll/natt och blev inlagd på akuten och spenderade hela gårdagen där och fick till sist skrapas, efter försök med cytotec och ngt annat som jag inte kommer ihåg vad det heter. Men nu är allt ute iaf och jag kan ta nya tag om inte alltför länge. Ska nog vänta tills jag fått en mens iaf. Får se hur det känns efter första mensen.

    Jag pratade med en BM och frågade om risken för MF när man precis fått ett och hon menade på att de flesta inte fick två MF efter varandra, och det lät ju skönt att höra iaf. Visst, det är klart att det händer men oftast inte.

    Kravmärkt: skönt att mensen kommit igång som den ska.
  • mammave
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-02 11:09:52 följande:
    Usch din stackare! Mår du ok?!
    Jo, nu mår jag bra. Dock lite trött. Nu känns det som man kan gå vidare, förut bara väntade jag hela tiden på nästa vul och sen på att det skulle börja blöda. Så det har varit en jobbig väntan och nu är det äntligen över.

    Aaster: Vad skönt att du oxå blickar framåt :) 2013 ska vi ha barn, tänker jag :)

    Hoppas2012: Det är bara att köra på då om ägg är på G :)
  • mammave
    mamma0702 skrev 2012-05-02 20:49:49 följande:
    Fick just veta att en fd. arbetskamrat väntar barn..igen..min första tanke var ÅNEJ! Hon är en sån som blir gravid väldigt lätt..efter bara nån månad..

    Såklart önskar jag henne all lycka men det känns ju, det vet ju ni oxå..
    Förstår precis.
    72dagar skrev 2012-05-02 19:22:03 följande:
    Fått resultat av blodproven, har inte haft äl. Blir nu två varv med trippeldos pergo.
    Skönt att det finns hjälp att få iaf. Då borde det ju komma igång med ÄL.

    Hoppas2012: det är nog ingen fara att inte ha sex varje dag :P
  • mammave
    yca6pe91 skrev 2012-05-04 09:26:32 följande:

    Nu kom mensen som ett brev på posten. Fyfan.

    Den var sen, så jag gjorde ett test igår. Totalblankt. Blev sedan arg på mig själv för att jag var så löjlig som trodde att det kunde vara ett plus.

    Nu får man gråta lite och sedan ladda om. :)    


    :( Kram
  • mammave
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-05-06 10:41:28 följande:
    Jag väntar, väntar och väntar på min BIM dag nu, inte långt kvar 3-4 dagar men jag vet inte vad jag ska tro. Jag hoppas ju så mycket men det känns för lite för att det ska vara en grav. Inga ömma tuttisar eller ihållande molvärk eller något Obestämd
    Min barndomsvän fick en son i veckan och jag känner såklart ett sting av avund, fy för det! Denna fula känsla. Gör ändå ont i en att man försökt att få ett plus lika länge som hon varit gravid
    Nä, man vill ju inte va avis, men man kan ju inte hjälpa det ibland. Man vill ju så gärna att det ska vara en själv som är där. Det är nog många som känner så.

    Hoppas2012: hihi, kul att du drar upp karln mitt i natten :) Har själv bara testat med ÄL-tester vid två tillfällen, så jag är inte så bra på att tyda dem.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus