Inlägg från: Pallas |Visa alla inlägg
  • Pallas

    Bra att du vilar 060810! Det måste man för att orka med! Det kan se ut som om tex jag gjort otroligt mycket, men då ska man komma ihåg att jag inte gjort något alls på en hel vecka innan dess, inte ens tagit bort middagen från köksbordet. Nu när jag har fått vila ut (varit hemma med två sjuka skolbarn som mest sovit och spelat dataspel) har jag energi igen.

    Sänk kraven om du kan, du har ju helt andra förutsättningar än gemene man och kvinna i största allmänhet. Hjärta 

  • Pallas

    Grattis till nya familjemedlemmen, mrsIce! Herregud, skiten ligger kvar och väntar, en nyfödd är bara nyfödd några dagar. Ta inte ut dig nu. En liten sak i taget.

  • Pallas

    Tredje dagen med VAB och jag börjar känna mig normal. Undrar vad jag ska hitta på i dag? Först blir det iaf ett vedprojekt, så vi får lite värme här: städa ur vedlåren, köra ner bilen till vedboden, fylla bilen med ved, köra upp den till huset och sen lasta av den snyggt i vedlåren. Sen kanske jag borde klyva resten av almveden vi kapade upp förut. Det kommer bli så jäkla skräpigt i garaget, bara.

    Sen är jag verkligen sugen på att fixa med någon garderob, det går liksom inte att få fint i huset när det inte går att få in kläderna någonstans. 

  • Pallas
    Minimor78 skrev 2012-02-09 12:46:59 följande:
    Tänk vad man kan uträtta när man är hemma med VAB!
    Hahahahaha, jaaaaa! Samma här ju. Bra jobbat med gabberoberna, nu blev jag inspirerad.
  • Pallas

    Har lyckats fixa hem en kubik ved med bilen och fyllt vedlåren. Det tog emot som tusan, men jag grejade det ändå! Det är en ganska stor grej att jag inte följer minsta motståndets lag och gör saker först när det är nästan för sent och under stor stress.

  • Pallas

    Nu har jag påbörjat garderobsprojektet. Att det i praktiken innebär att jag bara öppnat två garderobsdörrar och suckat tungt behöver vi inte prata så högt om.

  • Pallas

    Nu behöver jag hjälp att fokusera. Är otroligt splittrad och hamnar i fällan att starta ett nytt projekt, bara för att jag behöver få undan för att kunna fortsätta med det första. Har tappat bort skruvdragaren också, samt hammaren. Bajs.

  • Pallas

    Jaha, iaf nöjd med sidospåret som snart är klart. Får ta kort sen. Måste bara hitta tillräckligt långa skruvar. Ni förstår varför jag håller på att fixa plats för alla skruvar, målningsgrejer och verktyg och samtidigt få det lite snyggt i hallen?

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!