Inlägg från: Pallas |Visa alla inlägg
  • Pallas

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Tack, hörni! Jag är jättenöjd, men i dag blir det nog inget gjort. Kom hem från jobbet till sjuka barn och jag är trött som en gnu. Man ska inte superröja ett garage till kl 3 och sedan gå upp klockan åtta, fixa stallet och efter det åka direkt till jobbet, där man baxar runt på en massa tunga hemelektronikvaror. Jag är helt slut, det blir inte ens en diskhoputs.

  • Pallas

    Wow, Lattjo, VILKET JOBB!

    Håller med Bye Baby Bunting här - nu har vi fått tillgång till verktygen och det är bara att ta ett litet steg i taget.

    Trist det där när andra förstör det man lagt ned en massa energi på, men jag brukar tänka på det som med biltvätten - nog fan blir det snöslask timmen efter att man gjort sig till att tvätta bilen, men det är inte så mycket utseendet som vad rengöringen faktiskt gör i fråga av  bevarande av materialen i bilen. Såg att några fått lite "fobi" för vattendroppar på diskbänken efter denna metod. För mig gäller samma sak där: det är det grundrena som är viktigt. 

  • Pallas

    Är glad åt att jag har en No-frost-frys när jag läser era senaste inlägg. Däremot funderar jag på att göra en etnisk rensning i kylskåpet - perfekt att ställa allt i det femgradiga garaget medan man håller på! Är helt slut efter jobbet (har hållit på med löpandeinventering och saldodifferensutredningar), så det blir nog inte så mycket i kväll. Har en riktigt, riktigt dryg jobbvecka nu, som avslutas på tisdag med ett tolvtimmarspass.

    Kom just hem, nu blir det pizza, sen mys i stallet med medryttaren (hade tänkt rida lite, men det är nog för kallt). Kanske lite kortspel med barnen, och orkar jag nåt mer blir det nog lite tvätt och köket.

    Ni är så duktiga allihop! <3 

  • Pallas
    Luktärten skrev 2012-02-04 19:02:31 följande:
    Du med Pallas!

    Får jag fråga vad en etnisk rensning är?
    Haha, i det här fallet rör det sig om en icke-pk fras, som jag applicerar på min makes vana att dra hem en massa "exotiska" matvaror som sedan aldrig blir använda. Bäst att rensa ut alla burkar med ajvar relish innan de sprängs pga bäst-före-datumet gick ut för 4 år sedan... 
  • Pallas

    Heja Lattjo! Här blev det inget gjort igår, jag orkar inget när jag jobbar. Nu är jag dessutom på väg att bli rejält sjuk, tror jag. Maken verkar inte riktigt ha något go i sig heller. Ja, ja, det är iaf inte katastrof som det brukar vara. Det är grundrent i köket och badrummen, jag tar lite i taget. Positivt är att jag snart kommer kunna börja rensa, samt att mitt jobbschema för mars ser ut som rena rama DRÖMMEN efter några byten av pass.

  • Pallas

    Här har jag ledig dag från jobbet och VAB. Blir lika i morgon, vi har hostan från helvetet och öroninflammation i stugan.

    Hittills i dag har jag ställt alla tandborstmuggar och tvålkoppar i diskmaskinen, swischat ena badrummet, plockat undan i köket och satt på en diskmaskin, satt på en tvättmaskin, tagit in ved och fått igång brasan samt druckit kaffe. Duschade i går, så det blir inget med det i dag, kan bara duscha ett par ggr/v när det är så här kallt. Tänkte fortsätta pyssla med lätta grejer som kommer i min väg. Blev lite inspirerad av era kyl- och frysröjningar, så jag tror jag ska försöka satsa på en sån!

    En rolig sak är att jag märker att det lilla jag gjort i organisationsväg gör allt mycket enklare att hålla ordning i kök, garage, badrum och tvättstuga. När allting har en plats och man inte har en massa onödiga grejer framme och ivägen, så går det fort att skapa ordning.

  • Pallas

    Igång med kylskåpsrensning. Skäms över hur äckligt det är! Burkar med sill som gick ut 2008, WTF?!

  • Pallas

    Fick en smärre chock när jag öppnade kylen för att göra en nattmacka. Jag insåg nog inte allvaret förrän jobbet var klart. Samma chockerade uttryck får jag i ansiktet när jag går ut i mitt garage, som jag fixade sist jag var ledig. Helt galet, jag känner knappt igen mig! ALLT är så mycket snyggare och bättre!

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!