Inlägg från: Pallas |Visa alla inlägg
  • Pallas

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Heja, heja!

    Här har det varit segt några dagar, men nu har jag fixat hela köket och tvätten. Känns bra. Nu ska jag åka skridskor med barnen, sen ska jag ta itu med garaget. Det är ett måste nu för att jag ska komma vidare i huset, men ack vad det tar emot!

  • Pallas

    Håller på i garaget. Har tagit före- och efterbilder men vet inte ens om jag vågar lägga ut dem... Så hemska är de! Kanske när jag väl fått i ordning allt. Jag kör bara en strukturering och organisering nu, rensning får komma sedan, när jag är klar med rensningen av huset inne. För att kunna rensa inne måste garaget vara klart att husera lite skräp- och skänkespåsar. 

  • Pallas

    Jag är inne i min sexdagarvecka på jobbet nu. Sedan är jag ledig en dag, för att efter det gå på ett monsterpass. Känns inte kul alls när jag lidit så av trötthet (trots mycket sömn i genomsnitt) i flera veckor. Men jag antar att det bara är att bita ihop och köra på. Jag tycker ändå att det rullar på med hemmafixandet, men ridningen blir klart lidande. Red barbacka en 20 minuter igår i skritt och trav, det gick helt åt helvete.

  • Pallas

    Nu har det slagit slint alldeles! Håller fortfarande på i garaget, för jag måste röja såpass att jag kan stänga in kaninen för natten. Han har skuttat omkring med mig hela kvällen, för jag var tvungen att fälla ihop hans kompostbur för att få plats. Det är så lite kvar nu, men jag måste ta en paus och dricka lite. Får passa på att lägga upp bilderna nu då...

  • Pallas

    Detta är vad man möts av när man kommer hem till oss:

    Första intrycket:
     


    Men nu börjar det likna något, även om det värsta jobbet (decluttering) är kvar. 

  • Pallas

    Bye Bye: På min presbild är det ett foto jag tagit som ett delmoment i en tävling här på sajten som hette Expedition Effell. Uppgiften var att göra ett konstverk av rotfrukt och denna fantastiska skapelse i form av en manslem, omsorgsfullt utkarvad ur en röd jams, gjorde att jag tog hem hela tävlingen!

  • Pallas

    Nu kommer det snart efterbilder. En bra sak är att jag iaf inte fryser, och jag behöver inte gå på gym den närmaste veckan...

  • Pallas

    Tack! Är något lite aningens mör i dag... Det är såklart långt ifrån klart. Banankartongerna ni ser har stått ouppackade sedan vi flyttade in här för två år sedan. De ska gås igenom, förmodligen kan vi kasta merparten av innehållet. Jag ska också klä de nya klädställningarna med tyg på baksidan, så de även fungerar som avdelare.

    Nu ska jag i väg till hästen, sen jobba kväll. Kaaaaallt!

     

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!