• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärte, är det syster M som ger dig IL? Jag ska ringa henne idag och kolla om hon lyckats få tag på remisser till mina blodprover. Hon är så gullig.

  • myran6801

    Kastar in en fråga som inte hör hit men kanske ngn av er vet. Jag har ett pkt pergotime o en orgalutran kvar fr när vi gjorde inseminationer, tänkte busa lite och ta dessa för att boosta hemmaförsöken. Men är det ngn som vet när och om man ska ta orgalutran och går det att testa på ÄL-test för att veta när ÄL är? Kommer ju inte kunna göra VUL.

  • myran6801

    Hjärte, du har nog rätt jag har både ovitrelle och orgalutran i kylen. Kom inte ihåg vilken som var vilken...

    Ok så då tar jag pergotime enl ordination på asken och kollar ÄL som vanligt. Så ovitrellen skyndar bara på ÄL eller varför ska man ta den om testet visar ÄL redan?

  • myran6801

    Härliga nyheter kommer här!!!!!!

    "Hej vänner,
    Natten mellan sön och mån bestämde sig lilleman för att han ville ut! Vattnet gick kl01! Vi hade planerat kejsarsnitt till den 9/7. Det var bara att åka till förlossningen. Där låg vi med molvärkar natten o morgonen o väntade på snitt. Kl 11.21 igår föddes vår son. 51 cm och 3340 gr. Jag har inte sovit en blund sedan igår natt och är nyopererad men det gör inget för nu har jag honom i min famn han mår bra och han är världens finaste. Hör av mig när vi är hemma. Kramar Lully"

  • myran6801

    Ni som tar fertile xx, har ni känt/märkt att det påverkar tsh / Levaxin ?

    Jag tycker att jag får tryck över halsen (som jag hade innan jag började med levaxin) och att effekten minskar.

  • myran6801

    Läser om problemen med recept och funderar på om han inte vill skriva recept för att hans verksamhet att hjälpa oss är lite på sidan av.....om ni förstår vad jag menar.

  • myran6801

    Jag tror Dr D är överhopad med mail fr många som är här och läser och kontaktar honom utan att ge sig tillkänna här. Kan inte ni som betalt för hans hjälp och varit där be honom lägga upp ett nytt email konto som han sedan bara lämnar ut till "sina patienter". Det är ju tråkigt om denna fina man inte kan ta hand om dem som behöver honom och onödiga missförstånd uppstår. Bara ett litet tips eftersom jag upplever att det är lite dålig stämning. Kram vänner

  • myran6801

    Hoppas det löser sig så att alla får den hjälp och stöttning som önskas! Jag tycker det är så fantastiskt med alla som hittills fått hjälp och lyckats!!! Men som sagt jag är övertygad om att Dr D får många frågor. Ha en fin kväll alla! Kram

  • myran6801

    Hej alla!
    Kom på ett tips till att ta upp med Dr D. Alla som är hans betalande patienter borde få ett patientnr. Det tillsammans med en speciell emailadress skulle nog underlätta.

    När jag har kontakt med ÄD kliniken har jag fått ett patientnr som jag alltid skriver i ämnesraden för att underlätta för dem att veta vem jag är.

    Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!