• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWA, jag tror absolut det finns intresse och framförallt ett enormt behov av hjälp som du beskriver ovan!!! Tänk om det funnits när min man och jag gav oss in i denna för oss helt okända värld! Så mycket värdefull tid (jag hade just fyllt 40 år), oro och frågor som vi kunde fått hjälp med. Dessutom att få hjälp med provtagning utan att behöva stånga sig blodig och övertyga om att få hjälp trots att man är "lastgammal" vore helt fantastiskt. När vi nu går vidare med äd skulle det vara mer än välkommet med info, tips på kliniker utomlands samt samarbetsgyn!
    Om jag kan bidra på något sätt i era funderingar och planeringar så gör jag det mer än gärna! Inboxa mig gärna.

  • myran6801

    Pechi, jag gjorde min första ivf på SH. De är nog bra om man har goda chanser för oss andra vill de inte veta av. Vi blev mkt illa bemötta av en fruktansvärt oempatisk och okänslig läkare när vårt försök misslyckades. Vår behandlande läkare bad tom om ursäkt å hans vägnar. Då bytte vi till CvL och trots att vi aldrig fick plus där har jag bara gott att säga om dem. Lycka till!

  • myran6801

    Cice, vi gjorde en insemination på Cfc vid ett tillfälle när vi avbröt en ivf då bara en äggblåsa bildades. Är det ngn särskilt du undrar kring detta?

  • myran6801

    Jag fick jätte dålig hy av DHEA, rena rama tonårshyn. Gärna tonåring men inte tonårshy Men det gick över efter någon vecka då jag slutade med DHEA.

  • myran6801

    Lully, vad fasansfullt jobbigt du har det! Hoppas du kan få hjälp så du slipper ha ont.
    Dock skönt att lillprinsen Erik är bättre i magen. Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!