• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Curly, vill just nu ge min favvo Curly en stor kram. Är så innerligt glad för din och Hs skull. Har haft det på känn att ni kommer att lyckas au naturell med tanke på dina fina ägg och inga problem med simmarna heller. Tänk att immunproblemet var nyckeln! Ser fram emot en träff snart, då ska du få kramen!!!!

  • myran6801

    Poussin, tog du Inofolic 2 om dagen även under spruttiden?
    Tror som Zin att det är det där magiska IL som gjort susen.
    På torsdag ska jag ta min första spruta för Crash IVF (cerotroid 3 mg) sen skall jag börja med Gonal-f på cd 2 och korta metoden, men jag har inte så stora förhoppningar på denna IVF heller utan får nog se fram emot ÄD.

  • myran6801

    Cathy, vi ska prova Crash Ivf som är för dem med kort cykel. Man tar då cetrotide injektion ca 7 dagar innan mens. Sen börjar man med vanlig stimulering på cd 2 och därefter enligt korta metoden.

  • myran6801

    Cathy, du kan gå in på Cfc hemsida och läsa mer om crash om du är intresserad. Det är för dem med kort cykel. Det står att man ska vara under 37 år så vi får väl se hur det funkar på en åldring som jag

  • myran6801

    Halloj, jag är helt lyrisk över finaste Poussin och finaste Curlys resultat. Sååå glad för er skull.

    Har just tagit den första sprutan för Crash Ivf, den var inte jätte kul och inte har jag mannen här som kan hjälpa till. Men men nu är det gjort. Nu inväntar jag mens för att fortsätta med stimulering.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!