• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Susie, jag kämpar på och ibland undrar jag om man är dum i huvudet som inte ger upp. Samtidigt känner jag mig feg ijämförelse med Curly, Poussin och de andra som provar nya saker hela tiden. Men det har ju gett utdelning so far oxå. Önskar jag vore 10 år, eller åtminstone 5 år, yngre!!!!! Jag har oxå tagit Inofolic det senaste halvåret och faktum är att mina amh och fsh värden har förbättrats avsevärt. Känns skönt att ha ÄD som ett alternativ, det har tagit tid att acceptera och fortfarande är det lite läskigt.
    Alltid lika roligt att höra av dig!!!! Önskar verkligen att vi får möjlighet att ses IRL en dag!!
    PS jag sover med sockor på, enligt ditt tips DS
    Kram

  • myran6801

    Tjorven, igår tog jag Cetrotide 3mg som skall sätt igång mensen inom 1 till 5 dagar med full kraft (crash). Himla pillig var den att fixa o massor av bubblor blev det. Men till slut kunde jag ta den!!!

  • myran6801
    CurlyRed skrev 2012-03-04 07:20:38 följande:
    Poussin - låter som en bra plan smitta dig med baby hormoner överallt närmsta veckan ! Ego- själv vaknade jag på skakiga ben, nervös att gå på toa nu kl 07 (nattens andra kisspaus)... Gissa varför? Jo det var en söndag morgon kl 07 som jag i januari gick på toa och upptäckte hela trosskyddet nerblodat med massor med klarrött blod... Det skulle varit för 1v sen idag dvs v6+0 och idag v7+0. Men allt gick bra idag kunde ta min fragminspruta kortison och pregesteron och krypa ner i sängen igen... Imorn är det dags för UL och få alla blodprovs svaren (HCG och alla prover till dr D). Hoppas få se ett hjärta... Väldigt läskigt... Tänk om vi inte gör det.... Den kan ju ha fäst senare, så vi kanske inte är lika långt gångna. Ska försöka njuta av en ledig dag och inte oroa mig... Men gissar det blir svårare imorn förmiddag... Håll tummarna för oss imorn!
    Bästa bästa Curly, det kommer gå bra så är det bara!!!!!! Är också såå spänd att få höra mer om vår lilla Atena imorgon!!!!! Kram kram
  • myran6801

    Idag har mensen satt igång utan några spottings som det brukar vara för mig. Gissar det är Cetroide injektionen som gjort sitt. Imorgon blir det start med Gonal f. Är lite fundersam hur det nu ska bli med VUL som skall göras på dag 6 eller 5 vilket är fredag och lördag. SO har ju inte öppet på fredagar.....

  • myran6801

    Cathy, jag började med gonal f igår på cd 2. Mensen satte igång nästan helt utan spottings denna gång vilket jag antar är cetroide injektionens förtjänst. Vi får väl se om crash är ngt för mig eller om det är som det står på CFCs hemsida "för dem under 37 år"..... Ska på vul på torsdag så då får vi se om det är ngn follikel som dragit iväg som sist. I sånt fall tänker jag avbryta har jag bestämt.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!