• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zin, härligt att du är på G och att Dr D håller koll på dig!!! Nu ska du se det kommer gå vägen! Kram finaste

  • myran6801

    Curly, det var säkert som Dr D säger. En dålig månad helt enkelt. Du ska se nästa gång kommer det gå fin fint. Vi hörs! Kram

  • myran6801
    criss00 skrev 2012-06-25 15:11:15 följande:
    Tack Myran!
    Har haft en harlig formiddag med promenadi hettan till Akropolis och lunch i en liten grand i narheten.
    Har traffat Dr D pa eftermiddagen. Han kontrollerade hur jag svarat pa Pergotime-kuren(5 x 50 mg). Pa dag 9 hade jag tre folliklar pa dryga 18, 17 och 16 mm och han var mkt nojd med det med tanke pa min alder och att jag "bara" tagit en tablett om dagen. Ev aker jag tillbaka imorgon fm for att fa en Ovitrell-spruta. (Om jag lyckas hitta nagot apotek som har det. Tydligen svara att fa tag pa enligt Dr.D.
    Allt sag bra ut och sedan tog han de grekiska blodproverna (sa behover jag inte gora dem hemma) och US-blodproverna.

    Som alla har sagt tidigare sa var han verkligen sa lattsam, snall, trevlig men framforallt uppriktig.

    Ps: Om ni aker taxi se till att de satter pa taxametern. jag fick betala 20 E fran city till kliniken (och anda sa jag till att han forsokte lura mig) och 8,5 E for hemvagen (med taxametern). Förvånad Ds.
    Bra resultat av Pergotime! Är det Dr D som ordinerat det eller varför tar du det? Ska du köra hemmaförsök eller gör du insemination i Grekland? Uppdatera gärna din historia, jag kom inte riktigt ihåg varför du åkte till Dr D.

    Lycka till och ha det fortsatt härligt i Aten!
    {#emotions_dlg.flower}
  • myran6801

    Zin, nej ska ringa sköterskan imorgon och kolla om hon fått tag på remiss till de olika proverna. Hoppas vi får ta proverna denna vecka innan semestern.

  • myran6801

    Criss00, klart du vågar ta sprutan själv!! Jag är världens fegis men jag har tagit sprutor hej vilt sedan jag började med ivf. Det känns inget och är snabbt gjort!!! Lycka till!!

  • myran6801

    Påskliljan, ja det utlåtandet fick jag oxå. Därför fick jag inte riktigt med min man på tåget så för oss blir det nog äd nu. Ska bli spännande att följa vad Dr D ordinerar dig. Lycka till!

  • myran6801

    Åh Poussin finaste, grattis till en liten prins som växer och frodas!!!! Så lycklig för er skull!!!! Kramar i massor vännen

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!