• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Poussin ska du köra korta metoden? Är själv i valet och kvalet även om dr D verkar föredra den långa.Tycker också du kan höja prednisolon. Jag fick 10 på morgonen och 10 på kvällen,så tot 20 per dag. Förstod som att de som går i London tar 20-40 per dag. Myran - hur går det för dig? När blir det CFC? Och blir det Chrash då? Utan nedreglering gissar jag? EGO- suttit och räknatcykel dagar har ju en hel del blodprover att gå och be Gyn om. Först progesteron helst dag 26, men får bli dag 24 för är bortrest sen... Är det ok? Sen har jag alla vanlig hormon prover plus en del immuno prover, allt på dag 2. Poussin och Lully- har vår gemensamma Gyn nånsin knorrat om de prover ni vill ta? Det blir ju en hel del, men allt på ordination från Aten. Ha en skön dag i snön !! Här ute har det kommit hur mycket som helst!! Grannens katt kommer inte se ut om han går i lössnön, hihihi !

  • CurlyRed

    Lillih - Till oss sa han att vi gärna skulle ha 1 mån hemma efter USA proverna till nästa IVF. Och som du säger så tar resultaten ca 1v och sen några dar innan man hinner få till tel möte. De flesta verkar sen ha fått ytterligare 2-3 IL innan ÄP. Så jag skulle inte vänta så länge till om jag vore er. Lycka till och välkommen till tråden!

  • CurlyRed

    Lillih- stort lycka till i Aten! Poussin och jag har hotell tips om ni vill bo i city. Poussin- ja, jag fick test resultaten från Aten idag !! Men de är ju lite komplicerade att förstå. Har skrivit som i immunologi-tråden, så alla som vill får GÄRNA tolka och maila mig! Har bett om tel möte m dr D nästa vecka. Ego- fick ÄL flytningar idag på dag 25!! Det kan väl inte stämma? Brukar ha dem runt dag 11-12 och få ÄL utslag dag 13-14. Har inga stickor och är ute och reser, så kan inte ÄL testa nu heller. Kan cykeln bli 12 dagar försenad pga missfallet...?

  • CurlyRed

    Ja, borde komma om 3-5 dagar, men fick ÄL flytningar igår, så nu har jag ingen aning... Väntar på brev från sabbataberg med läkartid och sen bedömer han om/när det blir hysto. Så hoppas vi får till det denna cykel.

  • CurlyRed

    Lillih- du har ju fått bra tips från Poussin ser jag, perfekt! Ja, kan verkligen rekommendera Diamond plus, som låg tvärs över gatan! Ha det härligt i Aten!!

  • CurlyRed

    Fått möte med läkaren som skPa göra hysto ! Blir om en vecka! Sen får vi se hur lång kön är till operation men hoppas det går fort! Så ny får veckan gärna gå fort och mensen komma Hjärtefröjd - bra beslut

  • CurlyRed

    Hjärtefröjd- jag testade fragmin,prednisolon och progynon (östrogen) vid Fet i dec, när vi misstänkte immuno men inte hunnit träffa dr D. Och det är enda gången vi fått PLUS på 4,5 år . Tyvärr fick vi missfall i V6, men det bevisade ju att vi har immuno problem, så då åkte vi ner till Aten bums 2v senare! Ego- hade uppföljnings samtal idag m dr D på tfn. Han tyckte mina värden såg rätt ok ut för att va bara 3v efter missfallet. Dvs med rätt behandling i samband m nästa IVF bör vi ha goda chanser att bli gravida igen . Hoppas så han har rätt. Däremot undrade han hur HSG röntgen gått... Och vi kan ju inte göra det förrän dag 5-10. Men om den ser inflammerad ut så borde vi ev ta bort den menade han. Kan öka chanserna att behålla graviditet med 200%... Dvs om den är inflammerad är NK celler förhöjda och då påverkar det även livmodern... Men jag vet tyvärr att läkarna här inte kommer säga samma sak... Min Gyn tex sa bara att om det är blockerat spelar ingen roll eftersom vi gör IVF... Få dom att tro på immunologiska orsaker blir nog svårt... Däremot har jag mer ont där sen missfallet, förut bara runt ÄL men nu känner jag flera gånger per dag. Så kanske får trycka på det, precis som dig Zin. På fredag blir det hysto läkaren iallafall. Så det går ju framåt... Men om bara mensen kunde komma... Aldrig har man väl längtat så till den Poussin- nu är det strax sprutdax för dig eller? Myran - hur går det för dig? Vad blir nästa steg, Aten eller CFC? Tjorven- visst är Fertile xx bläää att dricka ? Kram alla!

  • CurlyRed

    Tjejer - vi kanske ses och hänga lite, då brukar väl mensen komma på samma gång lustigt att vi är sena alla 3 Zin- tack! Återkommer efter HSG röntgen så får vi se. Kram!

  • CurlyRed

    Glömde säga att jag blev förkyld 2 dar efter IL och det har hållt i sig 2 veckor! Så snacka om sänkt immunförsvar, jag som aldrig är sjuk tar det positivt!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!