Inlägg från: Vet varken ut eller in |Visa alla inlägg
  • Vet varken ut eller in

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    plopp76 skrev 2012-09-10 11:18:36 följande:
    En annan sak... jag fattar ingenting jag. Jag trodde jag fick min mens i lördags... det kom en "skvätt" på förmiddagen... sen inget mer. Igår yyyytterst lite på pappret. Idag ingenting. Spottings? Ja kanske. Men jag har aldrig haft det förut. Märkligt. Så nu vet jag inte alls vad jag ska räkna som dag 1 eller så.

    Visst "ska" man ha flöde, lite eller mer, för att det ska räknas som cykeldag 1? Jag tror inte jag kan räkna lördag som dag 1 längre. För idag är det lixom inte ens nån färg. Skumt!

    Håller kroppen på att lägga av redan???

    Jag har alltid så. Förblöder/spottings några dagar innan mens. Den dan man blöder "ordenligt" ska man räkna som cykeldag 1, ja.  Jag tror inte att din kropp håller på att lägga av redan.: )

    Har du hört av kliniken än? 
  • Vet varken ut eller in

    Tvillingoxe: bra att donatorn kom ändå, men det känns ju som att hans inställning är totalt fel. Nu håller vi tummarna för att du inte behöver nån donator alls i fortsättningen!: )

    Plopp76: sa de nåt om ungefär när du kan få komma? Vad skönt att du har tagit steget nu.: )

    Jag har nu träffat "reservaren", men det verkar som det med lite tur kan gå att göra ett försök med min ordinarie donator iaf. Så jag kommer att köra på det och hoppas att det funkar tidsmässigt. Hoppas, hoppas, att det inte behövs fler försök sen...: )     


  • Vet varken ut eller in
    plopp76 skrev 2012-09-11 22:04:17 följande:
    Hoppas du kan ha din ordinarie som du gillar! Det var snart eller hur?

    Hon sa att jag får komma inom 3 månader. Så jag hoppas ju att jag får komma tidigare än så. Månaderna går ju bara. Men jag ska ringa en privat klinik oxå och se om jag kan få hjälp med ett recept iallafall.
    Japp, stegringen bör komma på måndag och gör den det så kommer det att funka med donatorn som det verkar nu. Kommer den tidigare så ser det inte lika ljust ut. Men det löser sig tror jag.

    Hoppas att du antingen får komma innan tre månader eller att den privata kliniken kan hjälpa dig snabbare!  
    Wimlan skrev 2012-09-11 22:06:48 följande:
    Åh, vad spännande det är här i tråden nu! Bara att vänta och hoppas på att oktober blir en riktig plusmånad
    Mitt mirakel är 4 veckor och äter och växer så det knakar! Var i Gbg och visade upp honom för släkten i helgen och min moster blev så "besviken" eftersom han såg precis likadan ut som sina äldre syskon, hon hade hoppats på nåt lite mer spännande och exotiskt nu när han blivit till på detta märkvärdiga sätt Hon skojade och menade att det måste vara äldre barnens pappa som gjort besök...
    Vad mysigt det låter.: ) Trots din mosters "besvikelse" måste det ju kännas roligt att han är lik sina syskon!: ) Vad tycker dina andra barn om att ha fått en lillebror förresten?

    Ja, nu hoppas vi på att plussen ska trilla in... 
  • Vet varken ut eller in

    Wimlan, vad skönt att dina tidigare barn och din omgivning är så positiva och glada för dig och din lille. Fortsätt att kika in här. Det är roligt och mysigt att höra om "livet efter".: )

    Ja, det är säkert så att man inte ska gå benhårt efter stickorna, men det är ju svårt när det är dem man har att gå på liksom... Vi brukar inseminera så snart som möjligt efter stegringen. En gång samma dag, men annars dagen efter. En gång har vi gjort ett försök dagen innan stegring. Den här gången har vi sagt att om det går så gör vi ett försök så fort jag fått fertilt sekret, men det är frågan om det kommer att gå att lösa för nu kommer jag att vara iväg två kvällar, sen kommer donatorn att vara upptagen och efter det kommer nog stegringen. Men det kan ju vara en bra idé för nästa cykel att ev. göra försöken flera dagar innan stegringen.: ) 


  • Vet varken ut eller in
    Tvillingoxe skrev 2012-09-15 09:27:43 följande:
    Alltså jag vet att jag troligtvis inbillar mig för att jag vill så himla mycket, men (!) fasen vad det ömmar i brösten! Och igår sov jag i 2,5 timmar mitt på dagen när jag egentligen bara skulle vila 5-15 min... Det är svårt att inte se att det kan var tidiga tecken.... Skäms

    Håller tummarna!! När är BIM?
  • Vet varken ut eller in
    plopp76 skrev 2012-09-15 14:08:59 följande:
    Jag dras mellan att tycka att jag är självisk som fortsätter med inseminationerna och att känna att jag inte sätter mig själv i första rummet om jag skulle låta bli. Vissa dagar är glasklara, då får det bära eller brista. Men andra dagar så tänker jag: Är det värt att ev mista en potentiell livskamrat?

    Men så kommer jag tillbaka till att han kan lika gärna försvinna lika fort som kan dök upp. Men ett litet barn kommer aldrig vara nåt jag ångrar. Och blir han och jag på riktigt, långvarigt, så kommer han alldeles säkert att ta barnet till sig och vara en god förebild. Han är en fin kille, värd att kämpa för. Men min dröm och ett ev barn är värt ännu mera.

    Jag hoppas att det blir den allra bästa utgången av detta, jag hoppas att jag ser tillbaka på den här hösten med ett leende och sitter med en liten i knät och är lycklig :)
    Det hade varit konstigt om du inte hade haft de här tankarna. Det är klart att dina funderingar går hit och dit. Men jag tycker att du gör helt rätt. Fortsätt med insemineringarna och fortsätt att se vad det leder till med killen. Man vet ju aldrig vad som händer. & du har rätt att vara självisk, det är inget negativt att vara det med det här valet vid den här tiden i livet. Det kommer att bli bra.: )
  • Vet varken ut eller in

    Jag gjorde mitt femte försök tidigare idag. Det var inte illa att vi lyckades få till ett försök. Det blir nog inget mer den här cykeln. Försöket skedde bara några timmar efter LH-stegringen. Så nu är det dags att gå och vänta på graviditetstecken igen...: )


  • Vet varken ut eller in
    Wimlan skrev 2012-09-16 23:25:22 följande:
    Tvillingoxe och Vet varken ut eller in: åh, vad spännande! Jag håller tummarna och väntar med spänning på resultatet
    plopp76 skrev 2012-09-17 07:09:26 följande:
    Bra bra! Då får vi vänta igen då ;) Hoppas SÅ att det blir nåt eller flera plus här snart!
    Ja det är ett jäkla väntande hela tiden.; )
    Jovia skrev 2012-09-17 01:46:17 följande:
    Hej!
    Det ser ut att jag har missat mycket här !!! ska läsa genom hela så återkommer jag :D
    Välkommen tillbaka!: ) Hur går det för dig?
  • Vet varken ut eller in
    Tvillingoxe skrev 2012-09-27 10:32:29 följande:
    Nepp. Inget den här gången heller, 
    Vad tråkigt!: ((

    Verkar inte bli det nåt för mig heller denna gången. Definitivt besked verkar komma imorrn. Blä.: (    
  • Vet varken ut eller in
    finskorpan skrev 2012-09-30 19:54:48 följande:
    O GODE GUD!!!

    Jag orkade inte vänta - köpte två Clearblue idag. Tog ett nyss och det är ett tydligt plus! 

    Grattis!!!!!: ) Vad roligt! Hur känns det?: )
Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!