• Anonym

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Har faktiskt en hel del som ingen vet..

    - Jag har hånglat med ett gammalt ligg när jag var tillsammans med min sambo. Detta var under en dålig period och vi hade väl i princip gjort slut. Dock löste det sig mellan oss och nu är allting jättebra, ett år senare. Han vet dock ingenting om den där incidenten.
    - Jag har provat många typer av porr.. härom dagen kollade jag bajsporr men nej fyfan det var inget för mig. Kissporr tyckte jag däremot var lite småhett. Och fisporr har jag kollat på till och från i flera år.
    - Onanerar ganska ofta fast  min sambo tror att jag aldrig gör det. Enligt honom så ska man inte behöva göra sånt när man har en partner.
    - Min pappa misshandlade mig psykiskt under hela min uppväxt. Har gått hos psykolog osv som vuxen för att bearbeta det. Älskar dock min mamma över allt annat och håller därför masken när vi träffar pappa. Hade inte mamma funnits så hade gubbjäveln fått veta att han lever! Dock kommer han få göra det ändå en vacker dag, ruvar just nu på någon lämplig hämnd.
    - Jag fick en förlossningsdepression (kombinerat med att min egen barndom gjorde sig påmind) när jag fick min son. Hade svårt att ta till mig honom, tyckte mest han var jobbig och hindrade mig i allt jag ville göra. Nu är detta ett par år sedan och jag har ingen depression längre, älskar honom över allt annat och har varje dag dåligt samvete över att vi inte fick en bra bebis-mamma tid tillsammans. Till saken hör att vi snart får en dotter och jag känner helt annorlunda denna graviditet. Jättepositiv med tusen förväntningar, har köpt MASSOR till henne och längtar som en galning tills hon ligger på mitt bröst :) det skrämmer mig lite för jag vill inte tycka om henne mer än min son bara för att sonen och jag fick en så dålig start :(
    - På offentliga toaletter brukar jag ibland pilla näsan och då orkar jag aldrig torka av på papper utan kletar på väggen istället..
    - När jag var yngre, 17-20 år var jag alltid på krogen.. flera dagar i veckan. Umgicks med en massa wt folk som jag idag aldrig skulle prata med ens en gång. Låg även med väldigt många under dessa år, mycket för att reparera mig själv eftersom jag var så trasig av min uppväxt. En gång åkte jag hem till en kille och låg med honom, sen ringde en annan och då åkte jag till honom istället och hade sex, med den förste killens sperma kvar i mig.. kändes riktigt dåligt. Hade klamydia 4 gånger under denna tid och fick även könsherpes som jag än idag lever med i perioder.
    - När jag var yngre gjorde vi mycket dumt, snodde cyklar och stal från folks uteplatser. Snattade även i affärer, en dag stal vi för 3000 kronor. Usch vad jag skäms idag. Detta skulle ALDRIG hända nu.
    - Jag hatar mitt ex så otroligt mycket, ingen (förutom min pappa då) har skadat mig psykiskt så mycket som han gjorde. Skulle verkligen vilja döda honom och jag skulle inte tveka en sekund om jag visste att ingen skulle få veta att det var jag.

    Hmm har säkert nått mer att bekänna men det får räcka så. Kan bara avsluta med att jag idag är en mycket bättre människa och har lagt alla dumheter bakom mig.

     

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-09 22:31:12 följande:

    Haha, så gör jag också Tungan ute
    och jag med!
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-09 22:47:41 följande:
    Jag älskar inte min man.
    :/
    Skilj dig? För om det inte finns kärlek så finns det ju liksom inget att bygga på och då är det ju slöseri med er bådas tid att bära runt på denna hemlighet?

    Förstår dock att det är jobbigt, men det blir ju inte mindre jobbigt att låtsas att allt är bra.
  • Anonym
    Ojsan skrev 2012-07-09 22:50:10 följande:
    Det är tekniskt omöjligt då mensblodet pytsas ut ur livmodern med ca 15 ml åt gången, så det kan vara den mängen du skopar ut, men det går inte att tömma ut det som finns i livmodern, det måste komma ut själv.
    Det fungerar utmärkt!
    Blöder enbart två dagar när jag gör så, annars fyra. Sååå, du får helt enkelt forska vidare lite!
  • Anonym

    Min mamma vet inte att jag testat droger ett tiotal gånger under min tonårstid. Anfetamin främst och hasch två tre gånger. Festade med chaket hela natten när jag sa att jag befann mig hos min pojkvän i vår lägenhet. Gick till skolan påverkad till privatlektin med en spec.lärare öga mot öga. När jag tar denna drogen i stora mängder får jag en konstig dialekt som min pojkvän aldrig tidigare hört. Kan inte efterlikna vid normalt tillstånd. Denna har jag fått vid två tillfällen och blir inte av med den förena jag fått ut ämnena ur kroppen. Tar inga droger längre och detta var under en kort period av mitt liv.

  • Anonym

    Blev gravid två ggr och visste inte vem av killarna jag träffade som var pappan...

    Första graviditeten blev naurens gångs avslut ..
    andra gångne fick jag göra en abort då jag avslutat allt med den jag trodde kunde vara pappan...

    Och jag som sa att jag aldrig skulle bli gravid med en kille som jag inte hade förhållande med eller om jag träffade fler ...

  • Anonym
    Anonym (Helen) skrev 2012-07-09 23:54:27 följande:
    Alkoholismen i min familj och lite andra problem.

    Att min uppväxt var så konstig som den var bakom fasaden.  

    Att min man brukade droger som amfetamin och kokain under ett par år för ca 15 år sedan.

    Att jag är rädd att bli alkoholist jag också, om jag dricker för regelbundet och för stora mängder. 

    Att jag fick en förlossningsdepression med ett av barnen och hade svårt att ta barnet till mig. Ingen märkte något för jag kompenserade med att vara "extra bra" mamma och alltid bära och vagga och ha barnet hos mig.

    Att jag känner ångest och oro utan anledning ganska ofta.     

    Att jag blev vittne till något hemskt en gång men aldrig har berättat det.  
    Vad var det för hemskt?
  • Anonym
    Anonym (Helen) skrev 2012-07-10 00:03:09 följande:

    Nej, jag kan fortfarande inte berätta det. Jag är rädd att jag inte är tillräckligt anonym. Dessutom är jag inte säker på att jag minns rätt längre. Jag var bara ett barn.

    LÅter verkligen nattsvart...
  • Anonym

    - Att jag "intervjuar" mig själv när jag är ensam; Ex lagar jag mat är jag med i ett matprogram.
    - Jag avskyr mina föräldrar och allt det förstört i mitt liv, att jag längtar efter dagen de dör så de kan lämna mig och mina barn ifred.
    - Hade som 17 åring haft sex med 24 personer.

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?