• Anonym

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Jag fantiserar om våldtäkter när jag onanerar. Det konstiga är att jag själv blivit utsatt för upprepade våldtäkter av min dåvarande sambo och har trauman av det, det var så jobbigt, men kanske har jag på nåt sätt blivit skadad och fått fel preferenser, jag vet inte.

    Vanligt sex tänder jag inte på längre, fast jag vill göra det. Jag har börjat skada mig själv och tänder bara på sex som innebär smärta.

    Någon form av självdestruktivitet har smugit sig in i mitt liv, och det har förstört mitt äktenskap med min nuvarande man, som är världens snällaste och raraste, och som inte alls gillar hårdare tag i sängen eftersom han respekterar och älskar mig, och inte vill göra något som gör ont på mig.

    Hur snedvridet kan det bli? Jag som i hela mitt liv längtat efter en sådan man, och nu när jag efter 15års letande äntligen hittat honom, så har jag blivit så förstörd att jag inte längre kan hitta min EGEN sexualitet, utan bara har fått in en massa konstiga saker i huvudet, som jag inte vill ha där! Jag blir aldrig tillfredsställd, det känns som om jag aldrig känner tillräckligt, då jag tidigare alltid kände skräck och smärta och blev van med det. Nu känner jag mig bara avtrubbad och känner inga positiva känslor.

    Ja, jag borde nog gå i terapi, inser jag nu när jag skriver detta. Tack FL!

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-10 07:56:33 följande:
    Jag har rökt hasch sedan jag var 14. Är 30 nu och ingen i min familj eller "normala umgängeskrets" vet, och dom kan nog inte tänka sig det heller. Har aldrig åkt dit för det, eller för något annat heller.

    Är småbarnsmamma med utbildning, jobb och normala intressen och tycker att cannabis självklart borde legaliseras som det lättare alternativet till alkohol, som jag inte gillar alls, men det skulle jag aldrig erkänna öppet.  
    Det är en hemlighet du delar med många idag
    Däremot tycker jag att det är lite fel väg att gå, en sak att skydda sig själv främst men en förändring är svår att uppnå så länge normalt folk inte vågar yttra sig.
     
  • Anonym

    Jag har varit galet kär i samma tjej sen vi var småbarn, hon vet inte om det och är förlovad med en annan.

  • Anonym

    Redigerade festbilder på min systers kille som jag gav till min syster som sedan gjorde att hon och hennes tönt till kille separerade,.

  • Anonym

    Är en bekräftelsejunkie och är därför notoriskt otrogen på olika sätt.

  • Anonym

    Alla känner skam när de ligger runt? Varför! Vi är djur och kåta! Frestelsen lätt att falla för och det är såååååå skönt

  • Anonym

    Levt som lyxprostituerad.

    skött mina kontakter via vanliga dejtingsidor och haft affärer med gifta män som också betalat mig i form av tjänster. Tex betalat hotellnätter, bjudit på fina middagar, köpt kläder åt mig, gett mig smycken. Fixat i mitt hem.

    jag har aldrig nånsin fått kontanter.  Alltid betalning i tjänster.

    Från början såg jag det som rent dejtande men det övergick mer och mer till egentligen ren prostitution.  Sexet var skönt och fantastiskt men jag slutade spela charader rätt tidigt och sa som det var att jag dejtar gärna och har gärna sex men mer vill jag inte ha.          

  • Anonym
    CAL skrev 2012-07-10 11:32:25 följande:
    På vilket sätt är det synd om hennes barn? Förvånad

    Undrar jag med? Mina barn är hela, rena, lyckliga, harmoniska och väl fungerande små individer. Har aldrig hört ett ont ord om mitt moderskap. 
  • Anonym

    Har gjort en gastric bypass operation utan att någon annan än min sambo vet om det.
    Skäms över att jag inte lyckades gå ner 70 kg på egen hand så därför håller jag det hemligt. 

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?