• Anonym

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Jag hatar min mans ex, hon är ett riktigt psyko som försökt förstöra mellan oss i flera år. Jag hoppas typ att hon dör. Utåt sett verkar jag obrydd, men innerst inne vill jag att det ska gå dåligt för henne. SUBBA!

  • Anonym

    Jag är mytoman. Anstränger mig hela tiden för att inte ljuga om saker, men ibland när jag är disträ så bara kommer det av sig självt. Om jag vill/behöver ljuga kan jag göra det hur lätt som helst. Det skulle förmodligen inte ens fastna i en lögndetektor, för jag gör det så lätt och naturligt.
    Jag vill verkligen inte vara det och skäms, men jag verkar inte kunna sluta helt. Har varit såhär sedan jag var liten. Min bror har sagt att jag kunde ljuga utan att blinka innan jag knappt kunde gå.

  • Anonym

    Jag och en kille i min klass , var ca åtta år, hade sex tillsammans

  • Anonym

    Min styvbror tvingade mig att runka av honom när jag var ca. 5 och han 14. Jag ville vara på hans rum och spela tv-spel. Då förstod jag inte att det var något konstigt med det, glömde till och med bort det tills jag blev våldtagen när jag var 18. Då hade han redan familj och jag ville inte berätta för någon. Jag vill inte förstöra hans liv för något han gjorde som tonåring. Nu har han tre döttrar!

    Jag är orolig för att barnet jag bär inte ska vara lika fint som det jag redan har. Min son är otroligt söt och charmar alla som kommer i närheten av honom. Tänk om mitt "nya" barn är fult?? 

  • Anonym

    Min hemlighet håller jag från min bästa vän. Hennes man sedan 15 år har försökt kyssa mig i hissen hemma hos dem. Jag skäms för att berätta då jag tidigare på kvällen varit hemma hos dem och festat rejält. Fick i mig en massa drinkar och började dansa med honom. Tänkte mig inte för att han kanske skulle tro att jag ville något. Jag har inte berättat något och vågar ån idag inte säga nåt trots att de ligger i skilsmässa pga att han vart otrogen med en av deras anställda under ett års tid. Jag vill inte förlora henne, har redan förlorat en annan kär vän pga något dumt. Undrar om han hade fortsatt vara otrogen om jag vågat berätta sanningen tidigare och tvingat honom att ta ansvar. Jag skulle göra allt för min vän förutom att berätta just det här för henne.

  • Anonym

    Jag och några andra fulla missanpassade tonåringar försökte gräva upp en grav en galen natt i min ungdom. Vi skulle ta skelettet och korsfästa det framför kyrkan, som en stor jävla spottloska i ögat på alla kristna människor. Det var blött och väldigt tungt att gräva, så vi kom inte ens ner till kistan, som tur var. Skäms som ett djur för detta idag, och tycker det är ofattbart hur respektlöst man kunde bete sig.

  • Anonym

    Jag hade ett KK-förhållande med min killkompis i 2 år. Det var länge sen, och både han och jag har seriösa förhållanden idag. Vi umgås fortfarande, och våra respektive har ingen aning om att vi har haft ett sju-helvetes röj i sängkammaren för några år sen. Jag skulle egentligen kunna berätta, för jag är verkligen verkligen verkligen färdig med honom, men jag tror sanningen hade skadat för mycket, speciellt om det kommer fram till hans tjej. Så jag är tyst.

  • Anonym

    Folk ser mig som den lite pryda tjejen. Men i smyg kontaktar jag män sen har vi gruppsex hemma hos mig. Ibland är det jag plus 4-5 män. Jag älskar uppmärksamheten och bjuder typ in killar jag tycker lite synd, typ killar jag tror är oskuld m.m. Det är så jävla skönt, men det är aldrig något jag skulle berätta för någon annan.

  • Anonym

    1. Jag var ihop med mitt ex från att jag var 16 till 23. I början var jag så kär men de sista två åren längtade jag efter att träffa någon annan och klarade inte ens av att ha sex med min dåvarande kille eftersom jag inte hade några romantiska känslor för honom. Samtidigt kunde jag inte göra slut eftersom jag älskade honom som person så mycket och eftersom jag inte ville vara ensam. Jag tog den fega vägen och träffade en 11 år äldre älskare (som var gift och hade två barn) under 1,5 år. Direkt efter att jag hade haft sex med min älskare kunde jag ringa min dåvarande kille och träffa honom. Just då hade jag inget dåligt samvete. När jag tillsist samlade kraft och gjorde slut med min kille blev han så ledsen eftersom han ville leva resten av livet med mig. Idag sitter jag här med jätte dåligt samvete och önskar att jag kunde ha gjort slut direkt när min känslor försvann, på så sätt hade han sluppit slänga bort 2 år på en tjej som behandlade honom som skit och kanske hunnit träffa någon annan. Jag kommer alltid att älska den här killen (inte på ett romantiskt sätt) och jag hoppas verkligen att han ska träffa någon ny snart, jag skulle bli så genuint lycklig för hans skull. 

    2. Jag har haft bulimi i ca 5 år. Sedan jag träffade min nuvarande sambo har det dock blivit mycket bättre jag har gått upp 6 kg och spyr mer sällan, "bara" ca 2 gånger i veckan.

    3. Min nuvarande sambo och jag har lovat att vi inte har några hemligheter för varandra.  Men 9 dagar innan vi blev ihop så kysstes jag med en annan kille. Jag vågade/vågar aldrig berätta detta för honom eftersom jag vet att han aldrig skulle förlåta det. Ååå vilken ångest jag har över detta!

  • Anonym

    Just nu är min mörkaste hemlighet att jag inte är ett dugg kär i min kk. Jag bara låtsas att jag är det så att vi ska fortsätta att ha sex. Försöker övertala honom att avvakta med att lämna sin fru för jag vill absolut inte ha något förhållande.
    Just ja, min kk vet absolut inte om att jag knullade med hans äldsta son för tre år sedan.  

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?