• Anonym

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Anonym (olycklig) skrev 2012-07-09 20:07:13 följande:
    Har väl inga större hemligheter men jag är väldigt olycklig som människa. Fick mitt barn i ung ålder och barnet har funktionshinder. Mitt gamla ex skyllde det på mig (han är väldigt okunnig), att det var mitt fel osv. Självklart visste jag att det inte var det men det gjorde så ont att jag inte kunde leva med honom längre. Han är visserligen aktiv i barnets liv till och från idag, men jag glömmer inte de hårda orden. Det har gått många år sen barnet fick diagnosen men jag är fortfarande så olycklig. Jag gråter mig till sömns nästan varje kväll och jag är väldigt ensam. Folk som känner mig skulle aldrig tro detta om mig, jag uppfattas snarare som en väldigt arrogant och nonchalant  person. Jag har ingen ork för människor idag. Och det är synd. Jag var inte sån innan, det var mycket liv i mig. Många sk vänner har svikit mig när jag mådde som sämst (dvs tiden jag höll på att gå i väggen efter att ha fått diagnosen) och jag tänker mycket på det nu. Jag var så svag och jag önskar att jag var starkare. Detta har resulterat i att jag har svårt att bjuda in människor i mitt liv. Har min familj men jag vill inte belasta de, jag berättar inte allt för de heller. Jag kan tycka att livet hade vart lättare om mitt barn kunde prata med mig eller kanske hämta ett glas vatten till mig... Har avlastning men det är inte lätt att släppa iväg barnet varje gång heller. Det handlar inte om att jag inte har accepterat funktionshindret, tvärt om, jag har gett honom hela mitt liv och jag gör det en gång till men det är det att jag inte kan acceptera att mitt liv är så ensamt. Att jag är så isolerad. Trodde aldrig att jag kunde vara så här utmattad och jag är inte gammal! Det är ok om jag inte får fler barn, vill inte det heller. Skulle inte ha nån ork, men jag blir helt gråtfärdig när jag tänker på de äldre åren och på mitt barn. Så mycket jobb framför mig... Behövde bara ventilera mig lite...

    Vet inte vad jag ska säga, men ville bara berätta att det här högg i hjärtat. Hoppas att du kan få hjälp. Du är en hjälte.
  • Anonym
    sinfulmist skrev 2012-07-09 15:42:14 följande:
    Har inga mörka hemligheter. Men innan jag träffade min fästman sålde jag mina använda underkläder på nätet lätt för 2000-3000kr per set. Blev kontaktad av en rad konstiga människor på olika snusk sidor på nätet. Men eftersom jag hade 3 barn och var gravid med 4 ville jag ha extra pengar. Tyckte det var ett lätt byte. Behövde inte träffa dom utan delade bilder på mig själv och skickade mina underkläder och fick betalt. Gjorde detta ett tag tills jag kännde mig väldigt pervo. Haha =)
    skickat dig ett pm ej under anonymt
  • Anonym

    Jag lever i ett våldsamt äktenskap. Ingen ser våra glada masker som vi har på oss.

  • Anonym
    Anonym (lori) skrev 2012-07-09 10:02:34 följande:
    äsch, jag tycker inte du ska må dåligt för att du sumpade era chanser till livslång kärlek. du säger att du var hans stora kärlek så jag tror knappast du gjorde honom en otjänst att gifta dig med honom. han fick ju den han verkligen ville ha. och din kärlek för honom kunde ha kommit med tiden. ha inte dåligt samvete för att du valde honom för att han var ett bra parti, du är långt ifrån ensam om att ha gift dig på de grunderna. kan du inte vända din sorg till att ni faktiskt haft 18 år tillsammans och de fina stunderna ni ändå upplevt under den tiden? kasta inte bort dina kommande år nu på att gräma dig över det gångna. och heller inga krav på att berätta för mannen varför du gifte dig med honom - det är onödigt att sänka honom mer än nödvändigt. njut av livet nu medan det finns tid.
    Tack det var snällt sagt! Jag mår verkligen dåligt över det här, och kan börja gråta över vad gjort fortfarande. :(
  • Anonym

    Jag fantiserar tvångsmässigt om att berätta för alla ett sånt kräk mitt ex är. Håller tyst för vårt barns skull.

  • Anonym
    Anonym (hårfoten) skrev 2012-07-09 21:55:40 följande:
    Gud, är vi samma människa?
    Tänker precis samma tankar som du, till och med startat trådar om det, anonymt här på FL.

    Hatar samhällets jävla lagar och regler, allt går ut på att man själv ska slita ihjäl sig för att hela samhället ska fungera... Allt kretsar kring pengar och status. Många gånger tror jag fatkiskt det vore bättre om vi fick bo i skogen.

    Har faktiskt tänkt flytta ut ett par veckor nu till sommaren... bli en av de här konstiga naturmänniskorna som fanns på Outsiders för ett tag sedan.
    usch då e det bättre o höja statusen än att leva som tomte i skogen , usch låter inget skoj.
  • Anonym

    -Hatar min mans bror och dennes tjej. Står inte ut med dem och deras "Ocharmiga" barn. Sååå otroligt jobbiga att jag knappt orkar med att träffa dem på vid olika tillställningar. Vad jag vet är det ingen annan som har "problem" med dem! Hoppas varje dag att dem gör slut så man iallafall slipper henne... När hon blev gravid hoppades jag på att det skulle sluta i missfall, ville inte att dem skulle vara lyckliga men de blev dubbelt lyckliga, tvillingar... :/

    -Haft "sex" med en kompis när jag var runt 10 år. Vi började med att leka "kär kille och tjej" det ena ledde till det andra och det slutade med att vi rå hånglade och gnuggade varandras musar mot varann! Kan än idag komma ihåg att jag tyckte det var skönt! Undrar fortfarande hur det hade fortsatt om det inte var så att hon flyttade 20 mil bort...

    -Jag onanerar minst 5 ggr i veckan och måste alltid komma min 2 ggr per gång, använder olika föremål att tillfredställa mig på, bästa hittills är nog "mortel pinnen" (funderar på att köpa en STOR dildo utan min mans vetenskap). Skäller ut min man varje gång jag kommer på han med att titta på porr för det känns som ett stort svek men emellanåt när jag råkar vara ensam hemma sätter jag på lesbisk porr och njuter till max.

    -Tyckte det var så pinsamt att berätta för min kille att jag var 17 och oskuld så när vi väl hade haft sex första gången bara slank det ur mig och han tyckte jag var konstig som berättade efter sexet. Efter att vi gjort slut bad jag en kompis säga till han att jag bara ljög om att jag var oskuld, tyckte det var jobbigt att "råkade försäga mig" och pinsamt att han visste. 

  • Anonym
    Anonym (18år) skrev 2012-07-09 22:20:08 följande:
    Jag "tömmer" mig själv när jag har mens för att den ska gå över snabbare. Jag stoppar upp fingrarna mellan benen och liksom skopar ut det som bara ligger där när jag duschar. Vidrigt jag vet, men på så sätt slipper jag liksom det där äckliga eftergrejset som pågår i en dag extra eller två och jag känner mig renare, även om så kanske inte är fallet.

    Ingen vet om det här.  

    Haha, så gör jag också Tungan ute
  • Anonym

    har en underbar fästman och vi försöker få barn tillsammans

    men ibland känns de som, ja,ptjaa,ska livet vara så här? ska vi verkligen vara tillsammans?
    vi e väldigt olika,jag livlig rastlös impulsiv lite orolig i mig sj,han lugnet sj som älskar att knota hemma och bara vara

    men jag älskar honom riktigt riktigt mycke och vi har roligt tillsammans,
    fast ändå finns känslan av att jag kanske kommer bli uttråkad?
    borde jag lämna honom för att testa? sdamtidigt tkr jag att man inte ska känna så?
    suck suck

    det finns en gammal kärlek,inte i bilden,men en fin man som är lika mig, som fanns vid min sida i alla år innan jag mötte min nuvarande,vi älskade varandra men fick aldrig ihop det utan de va ett jävligt långt romantiskt flirtande , han tänker jag på ibland och vi hörs ibland-vänskapligt
    vi sa alltid då,när vi inte kunde bestämma oss för varandra-INTE NU MEN SEN!
    ok,ganska ofta tänker jag på honom och de känslor han lockar fram
    sen jag träffade min nuvarande ses vi nästan aldrig
    skulle aldrig vara otrogen, men känslan av att man undrar hur livet skulle se ut , utan nuvarande sambon
    ja den tanken gnager ihjäl mig

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?