• Anonym

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Jag har rökt hasch sedan jag var 14. Är 30 nu och ingen i min familj eller "normala umgängeskrets" vet, och dom kan nog inte tänka sig det heller. Har aldrig åkt dit för det, eller för något annat heller.

    Är småbarnsmamma med utbildning, jobb och normala intressen och tycker att cannabis självklart borde legaliseras som det lättare alternativet till alkohol, som jag inte gillar alls, men det skulle jag aldrig erkänna öppet.  

  • Anonym
    Anonym (tragik) skrev 2012-07-10 07:58:17 följande:
    Tyvärr är jag inte typen som gillar att utmärka mig så mycket.
    Men visst är det synd att skämmas över en sån här sak, jag skadar ju iallafall ingen annan med mitt nagellack.

    Tack för ditt svar!
    Men vad har du att förlora på att ha nagellack offentligt om du nu gillar det? Det är väl ingen som bryr sig nämnvärt?
  • Anonym

    Jag tänder på småpojkar.....ca 50+  sådär

    Har varit en av hans scheikes kvinnor, och saknar smisk varje dag :(

    Jag pratar ständigt för mig själv och har långa haranger då jag kan låtsas att jag är med i en talkshow eller nåt. Helsjukt! :P

    Jag älskar min man, men jag är inte kär i honom :(

    Ångrar min dotters namn.

    När jag är ensam hemma så tar jag fram cd skivan med pojkpandet the pink´s och lyssnar på dem. Tröttnar aldrig på dem

    Är fruktansvärt svartsjuk på min svägerska. Hon har typ "allt" däremot har jag en son, och inte hon och jag vet att hon hoppades på att hennes tredje dotter skulle vara en son, men tji fick hon, ett par år senare fick vi våran son hehe...Demon

    har funderat på att vara otrogen och se till att jag blir gravid och sedan säga till min man att det är han som är pappa. vi är tvungna att genomgå ivf för att hans spermier är så dåliga. men jag skulle aldrig kunna göra en sådan sak IRL.

    Jag skar mig i armarna när jag var i 19-20-års åldern.

    oj oj, har en massa skelett i garderoben, men nu tänker jag inte ta upp något mer ( o ja, det finns mer ) så tack för mig då

  • Anonym

    Min mörkaste hemlighet är att jag alltid varit avundsjuk på söta flickor med långt ljust hår!!! Jag är 50+ så den första var hon som spelade i serien "Kullamannen".  Jag ville se ut som hon! Men nu är jag mer avundsjuk på blonda söta kvinnor med vuxna tuffa frisyrer.

  • Anonym

    en del har inte ett lätt liv,hemska livsöden för oskyldiga som ej har valt dem !!

    hur kan en del av er sitta och kommentera sådant, gå o prata me nån,gör de,gör så.. ?

    vet ni hur ont och skrämmande det kanske är att bara öppna sig här, helt anonymt?

    hur jobbiga texter än människor lägger ut,låt dem vara,skicka ett pm om du kanske varit utsatt för samma sak och de kan få en anonym att skriva med. det hjälper

    för hur det än är,har dessa individer inte valt sitt livsöde själva,men de får då fan ta hand om de själva när de får order om att hålla tyst/skäms vad de blivit utsatta för

    yes jag är en av dem, så¨skönt att lufta ur sig skiten ibland

  • Anonym
    Anonym (ssch.) skrev 2012-07-10 10:24:03 följande:
    Jag har sålt sex.

    Jag har haft en massa oskyddat sex med konstiga människor, både killar o tjejer.

    Jag tycker egentligen inte om mina vänner på riktigt.

    Jag är inte kär i sambon.

    Jag har otroligt svårt att bry mg om andra människor. Jag vet inte om jag verkligen bryr mej om någon alls.
    de tre sista punkterna känner jag igen mig i, varför umgås man med människor man inte gillar?
    varför kan man inte lämna sambon när känslorna är borta? och den sista,jisses,jag är helt känslokall o blir nästan rädd hur litet jag bryr mig om saker o ting..
  • Anonym

    Jag älskar inte mannen jag är gift med (ingen annan man heller), stannar kvar i äktenskapet för att jag inte skulle klara av att vara utan barnen....och för den ekonomiska aspekten. Jag arbetar deltid med mycket lägre lön medan han har kunnat göra karriär eftersom jag varit hemma med barnen, han har skyhögt pensionspar och lön. Fan vad jag irriterar mig på att jag gått med på det samtidigt har jag inte ångrat 1 sekund tiden jag har haft/har med barnen. Den tiden kan inte mätas i pengar men tiden märks om vi skulle separera. Håller förmodligen ut tills barnen flyttat hemifrån och klarar sig själv. Ibland finns det små ljusglimter av lycka med maken och det är där jag tankar kraft till att fortsätta. Mitt eget val, jag vet och min egen hemlighet....

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-09 09:35:56 följande:
    Jag slutade med preventivmedel för att bli gravid. Och jag blev gravid. Trots det säger jag till folk att jag blev gravid trots preventivmedel. jag älskar min sambo och vet att det är han som är den rätta! Jag flyttade långt genom sverige för att bo med sambon. MEN Jag ångrar mig. Jag är inte redo att få barn nu! Jag vill inte! INTE NU!! Jag vill leva loppan. Festa, flirta och hångla runt! Ragga och bli raggad på. Bo där hemma, där familjen och vännerna finns. Där det bekanta är! Jag vill inte bli tjock och "förstöra" min kropp. Ha en massa hormonsvallningar där jag beter mig som en jubelidiot, vräka i mig godis och äckla mig. (gud vad jag hoppas att detta bara är en graviditetsfas jag är i, har känt så i några veckor nu)

    Jag är i samma sits och känner samma sak! Är 28 år och är inte redo för att bli tjock, få bristningar och ta hand om en bebis. Är i vecka 9.
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-10 06:59:39 följande:
    Man borde passa på när såna här trådar öppnas även om det är riskabelt.
    Och ska förklara mig innan ni läser en beskrivning om varför jag tror det är såhär.
    Jag är en vanlig tjej.. ni hade aldrig annat om ni såg mig. Men jag vet att något är fel på mig men går utredningar till och från och jag försöker söka hjälp fast lite försiktigt men har aldrig sagt det här till någon.
    Min mamma tog droger när jag låg i hennes mage och jag vet inte om det är där något gått snett
    eller något i min uppväxt som var fel. Jag är medveten om att något är fel i alla fall och jag försöker få hjälp och svar på vad det kan vara.

    1.Jag har attraherats av barn. Aldrig så att det har varit vilken unge som helst men jag upptäckte det då min plats syster var liten och hon låg på mig att jag blev varm inombords. då var jag väll runt 10 år och hon 2 år. Men jag skulle aldrig aldrig gå över gränsen det är bara det att känslan finns där och den skrämmer mig.

    2.När jag var yngre lät jag min förra hund slicka mig.

    3.Jag skulle utan problem kunna mörda någon jag hatar.

    4. jag tänker på tjejer när jag har sex med sambon. Jag kan inte attraheras av han då han psykiskt misshandlar mig dagen. Han förstår dock inte vad det tar för skada.

    Det finns nästan mycket mer men står stilla.
    Har också låtit en hund slicka mig Hände det bara en gång eller flera gånger ? 
Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?