• Anonym

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Att jag ligger med min väninnas man och gjort det i snart ett år trots att vi inte har några romantiska känslor för varandra så gör han mig så fruktansvärt kåt så jag kan inte låta bli.

  • Anonym
    nuharjagbytt skrev 2012-07-09 09:29:55 följande:
    De som använder mobil appen kan inte lägga till i favoriter men de kan skriva tomma inlägg och få samma effekt.
    Väldigt irriterande för oss som ser alla tomma inlägg. Det går att surfa in på familjeliv på telefonen och då kan man lägga till i favoriter.
    Klaga till FLs kodare om du tycker det är jobbigt, så att de lägger till favoritfunktionen i appen.
  • Anonym

    - jag tänder på wet sex/kiss sex.

    - att jag bara har haft sex med 3 st, fast alla andra inklusive min sambo tror att jag haft många, inklusive tjejer. Kan liksom inte ta tillbaka sådant "skryt" nu.

    - jag ocg min bästa kompis pojkvän har sovit i samma tält under en festival. Det hände ingenting, men hon hade dödat mig om hon visste. 

    - Jag säger till alla att jag åt preventivmedel när jag blev gravid, men egentligen hade vi kört med "säkra perioder" ett tag, så egentligen var chocken inte så stor.

    - Jag skar upp mina vader som yngre bara för att få uppmärksamhet från min dåvarande pojkvän. Jag mådde egentligen inte speciellt dåligt, men jag ville få honom att göra det eftersom han var sjukt otrevlig. 

         

  • Anonym

    Har varit otrogen mot de flesta av mina partners, även mot min make. Detta var under de första åren av vårat förhållande. Har inte varit otrogen åren innan vi gifte oss och inte heller efter vi gift oss. För mej är det stor skillnad på att vara gift och att ha pojkvän. Ju större steg man tar desto mindre ok är det enligt mej att vara otrogen. Är man gift och ska ha barn så är det absolut inte ok men är har man ny partner och inte bor ihop så är det inte hela världen.


    Jag tycker att hans barn är riktiga sur ungar, jag har aldrig i mitt liv varit med om tråkigare ungar, de VILL ju inte ha roligt!!! Det spelar ju ingen roll vad någon gör för dem.......uch så kommer jag inte att uppfostra mitt barn. Säger inte hon tack eller blir glad över överaskningar och likanande utan surar så blir det inga fler heller!

  • Anonym

    *- Jag har bara haft sex med 3 stycken, men mina vänner och pojkvän samt ex tror att det är betydligt fler.
    *- Ibland har jag en förmåga att ljuga för att lätta på stämningen för stunden men glömmer alltid att den ändå förstörs förr eller senare.
    *- Jag älskar min dotters Pappa över hela mitt hjärta och kommer alltid att göra det trots att det snart är 2 år sedan vi separerade och trots att vi separerade p.ga att han misshandlat mig.
    *- Jag har en ny relation idag sedan 1 år tillbaka och jag vet inte om jag älskar honom, eller om han bara är en trygghet efter det jobbiga jag gått igenom.
    *- Jag planerade min dotter själv när jag var tillsammans med hennes Pappa. Vi skyddade aldrig oss och det visste han om men jag läste på om mycket knep (som att ligga med rumpan högt efter samlag t.ex) och tog reda på när jag hade ägglossning m.m. Jag ville inte ha barn just då utan ville bara att vi skulle få det bra. Idag skulle jag givetvis inte byta henne mot något.

  • Anonym
    Anonym (norlie) skrev 2012-07-09 10:57:57 följande:
    Hej!
    Jag har också flyttat genom hela Sverige för min sambos skull.
    Vi försöker dock skaffa barn aktivt. Ibland kan jag också få panikkänslor över att jag bor här så långt borta från familj och vänner. Jag saknar dem så mycket!!
    Det är ju inte alls säkert du förstör din kropp och man kan ju fortsättningsvis om du vill flörta lite oskyldigt.
    Är rädd att jag som du ska få kalla fötter mitt i allt när jag blir gravid. Har inga bra tips men jag tror det är en period. När du har er bebis i famnen kommer du säkert känna annorlunda.

    Jag själv är helt besluten om att jag vill tillbaka hem om något år eller två så jag hoppas verkligen att jag kommer få med mig sambon och vår kommande bebis ner till Sverige igen. Mina vänner hemma har barn och jag vill dela tiden tillsammans med dem. Här känner jag mig så ensam och att jag inte passar in.

    Var i Sverige bor du? Jag bor högst upp i Norrland.  :/
    Jag hoppas innerligt att det bara är en fas jag går igenom nu när graviditeten blivit "riktig" om jag ska uttrycka mig på ett någorlunda förklarande vis. Nu ser man att jag är gravid och jag känner bebisen där inne hela tiden så allt har blivit så verkligt nu..
    Jag vill inte ta upp det med min sambo för jag vill inte oroa honom i onödan om detta nu skulle gå över.

    Jag kommer inte att kunna få med mig min sambo ner för han är låst här p.g.a. sitt företag (som ej går att sköta på distans)
    Jag bor i en mindre by och min sambo är ganska "känd" i byn p.g.a. sitt företag så folk har vetat vem jag var sen vi blev ihop, medans jag fortfarande inte känner speciellt många. Har några få bekanta men inga direkt vänner så ännu. Men det kan ju ändras på det nu i.o.m. bebisen och mammagrupper o.s.v. så det håller jag tummarna för.

    Jag bor mittemellan göteborg och stockholm ungefär kan man säga, men kommer från södraste skåne, så jag har runt 60-70 mil hem. Inte lika långt som dig då, men långt nog ändå...
  • Anonym

    Har haft sex med ett femtontal olika kvinnor när jag varit på tjänsteresa de senaste åren. Betalade t.o.m några av dem och blev kär i ett par andra och hade ett slags kk-förhållande med 3 stycken av dem. Min fru vet ingenting. Bästa tiden i mitt liv.

  • Anonym

    Jag slängde alla skor som stod i trappan då jag var liten i sopnedkastet.Jag satt på balkongen och kissade som liten.Har även satt snorekråkor bakom element och på tapeter.Värre var det med min bror han åt upp dom.

Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?