Inlägg från: MammaTillEnStjärna |Visa alla inlägg
  • MammaTillEnStjärna

    Marsbebis 2013

    mammaibromma skrev 2012-07-20 20:07:17 följande:
    Hmm, jag gillar inte den här FL appen! Råkade skriva några rader i "BF listan tråden" å jag får såklart inte bort det, sorry! Nu ska jag sova! Godnatt :)

    Haha, ingen fara! Förstår vad du menar! Godnatt
  • MammaTillEnStjärna
    Cantaton skrev 2012-07-20 20:10:31 följande:
    Ligger i soffan och lyssnar på regn och muller med sambon. Låter TV:n stå på, just nu är det Macken.

    Mysigt Macken, jag lyckas alltid missa när det är. Är det enda som jag faktiskt skulle vilja se...
  • MammaTillEnStjärna
    mamma09091303 skrev 2012-07-20 20:13:47 följande:
    Varannan vecka är det samma här.
    Sonen 0909 * BF 1303

    Haha, ja det är lätt att det blir så...
  • MammaTillEnStjärna
    Cantaton skrev 2012-07-20 20:15:55 följande:
    Haha. Sambon ligger här och sjunger med i alla sångerna. Han gillar verkligen Galenskaparna & After Shave.

    Haha, roligt med en sån talangfull man
  • MammaTillEnStjärna
    Cantaton skrev 2012-07-20 20:21:14 följande:
    Jag sa inte att det lät bra  

    Haha, nej det är sant
  • MammaTillEnStjärna

    Godmorgon tjejer! Vad ni skriver mycket Får alltid läsa ikapp! Vid förra graviditeten gick jag upp 20kg från att jag plussade. Min startvikt var 57kg. Förstår inte varför jag gick upp så mycket egentligen. Efter förlossningen gick jag ner 10kg och sen ytterligare 6kg ett par veckor efter då jag ammade (eller försökte!) och knappt åt något. Nu är min startvikt 58,5kg, kommer säkert gå upp lika mycket denna gång. Min dotter vägde 3680gr och var 50cm, är rädd att detta barn kommer väga typ 4kg, då det är vanligt att det andra är större Jag är väldigt ofta illamående, men tyvärr har jag inga bra tips mot det Jag hade önskat att det fanns något supertips mot denna ständiga trötthet dock! Jag har tittat på filmen om fosterdiagnostik på vårdguidens hemsida, min bm bad mig göra det då jag ska göra CUB.

  • MammaTillEnStjärna

    Konstigt mina mellanslag inte kommer med. Blir jobbigt att läsa så mycket text när det inte är indelat i stycken... Och nu använder jag inte appen utan har gått in på hemsidan, via telefonen...

  • MammaTillEnStjärna

    Jag kollade uträknaren om barnet blir en flicka eller en pojke Den förra graviditeten stämde, det blev en flicka. Nu (för denna grav.) när jag räknade ut så stod det Pojke, förutsatt att äl var den 19/6. Mitt äl test visade stegring den 18/6 så det stämmer nog. Jag hoppas faktiskt på en kille Men blir självklart glad osvsett vad det blir! Bara ett friskt barn tack

  • MammaTillEnStjärna

    Hej tjejer!


     


    Jag har inte skrivit på ett bra tag men jag följer er i era inlägg varje dag!


     


    Illamåendet har avtagit för min del men tröttheten går i vågor. Tycker synd om er som verkligen har problem med illamåendet Rynkar på näsan Hoppas att ni finner någon bra lösning på det och att det snart blir bättre!!!


     


    Jag är i vecka 8 (v7+5) idag. Den 7 augusti har jag inskrivning och den 30 augusti ska jag på UL för KUB undersökningen.


     


    Imorgon börjar jag jobba igen efter 3 veckors semester. Jag är nevös över vad arbetsgivaren kommer att säga. Talade ju om att jag var gravid för ca 2 veckor sedan och fick till svar att vi skulle ta detaljerna när jag var åter efter semestern. Hoppas att illamåendet fortsätter att avta nu när man ska börja jobba.


     


    Det här med föräldraledigheten då..., då min sambo är egenföretagare så kan han inte vara föräldraledig i den utsträckning som jag ska vara. Kommer att vara ledig från ca 3 veckor innan bf om det inte blir några komplikationer och fram till att dagis börjar i slutet av augusti -14. Det blir inte mycket pengar när man är föräldraledig… tror inte vi kommer att ha råd att spara något till föräldraledigheten heller… Rynkar på näsan


     


    Trevlig kväll!

  • MammaTillEnStjärna

    Vi har bara ett fåtal föräldradagar kvar för dottern, och hon skolades in när hon var 15 månader. Jag kommer att behöva ta ut 5-7 dagar per vecka för att få det att gå runt ekonomiskt (någorlunda iallafall)...  Men får se om det går, kommer ju att behöva vara hemme nästan 18 månader den här gången och då kanske det tvingas bli färre dagar per vecka för att de ska räcka till... Det är ett himla pusslande hit och dit! Jag loggar in på försäkringskassans hemsida och räknar efter, det kan ni också göra för att panera! 
       

Svar på tråden Marsbebis 2013