Inlägg från: MammaTillEnStjärna |Visa alla inlägg
  • MammaTillEnStjärna

    Marsbebis 2013

    LurvensFrö skrev 2012-08-20 13:16:26 följande:
    Provade igen efter att ha kollat klippet men nä hittar inget hjärtljud. Har en angelsound och den är också som en klump. Är 10+0 denna veckan men först på fredag enligt minaegna beräkningar så fortfarande tidigt. :) Men det hade verkligen varit en lättnad om man fick höra! :)

    Jag provade också igen efter jag sett klippet. Såg ju busenkelt ut! Men Nej, ingen bebis. Bara min egen puls överallt...
  • MammaTillEnStjärna

    Jag är såååå GLAD!

    Tog fram dopplern igen och tänkte att nu banne mig ska jag prova att lyssna efter hjärtljudet en sista gång, sen packar jag undan den och tar inte fram den igen för om ett par veckor för att prova igen. Går in i vecka 12 idag.

    Då, efter en kort stund hörde jag äntligen min lilla bebis! Otroligt  Den låg till vänster och ungefär vid gränsen där könshshåret (ursäkta detaljen) slutar. Det var så mysigt att höra! Jag lyssna till den när den rörde sig där inne. Jag tappade bort den och efter ett tag fick jag på nytt höra hjärtslagen, men denna gång mer på mitten av magen. Ca. 138-140 slag per minut räknade jag till.

    Jag är så glad! Min bebis lever        

    Jag har en bakåtlutande livmoder kan jag påpeka.  

  • MammaTillEnStjärna
    Laliii skrev 2012-08-21 13:14:18 följande:

    Yeeiiiiii :D Åh vad roligt! Sååå såå glad för din skull! Minns när vi fångade upp vår bebis hjärta i v 11, det var magiskt, första livstecknet! :) Slog i snitt 134 slag! :D

    Koppla av nu & njut! :D 

    Ja det är så härligt att få bekräftelse!

    Nu kan jag koppla av  
  • MammaTillEnStjärna

    Ja jag är i vecka 11+0 idag

    Kan inte citera med appen.

  • MammaTillEnStjärna

    CinnamonMai: Vilket mirakel!!! Va skönt för dig att din bebis fortfarande faktiskt lever Blir glad för din skull!

    Men vilket hemskt misstag! Det borde nästan anmälas. Du ska absolut ringa sjukhuset och berätta och sen egentligen få en ny undersökning av samma läkare så hon gör om och gör RÄTT!

  • MammaTillEnStjärna
    Hute skrev 2012-08-24 05:33:32 följande:
    Redan hört?
    Jag har letat med dopplerna hemma, men hittar inte..känner inte livmoderkanten än heller...fast allt kanske beror på om man har hull på magen eller inte...jag är ju inte direkt pinnsmal.. är i 9+5 idag..

    Jag är ganska smal (normalbyggd) och är i vecka 12 (v11+3). Kände första hjärtljuden med dopplern i v. 11+0 och då var det 3:e dagen (i sträck) som jag försökte. Blev överlycklig.

    Men det jag vill komma till, jag känner inte alls av livmoderkanten heller idag och jag ligger ca. 2 veckor före dig. Det är så olika verkar det som. Tror att den ligger väldigt djupt (mot ryggen).  
  • MammaTillEnStjärna

    Mysigt att handla lite grejer Skulle också vilja ta en tur till Ullared, har aldrig varit där. Bor i Stockholm. Storlek 44, hoppas bebis kan ha den Tror det räknas som prematur storlek...

  • MammaTillEnStjärna

    På tisdag går jag in i vecka 13 (v 12+0). På onsdag är det dags för KUB undersökningen. Om allt är bra så kommer vi att berätta för alla, typ på facebook och så.

    Har beställt en tröja till dottern som hon kan ha på sig på dagis www.gladagrodan.se/product_info.php

  • MammaTillEnStjärna

    Blir så trött på appen . Bara delar av inlägg kommer med! I fredags skrev vi kontrakt på vårt nya boende. Flytt blir i november. Känns så himla skönt! Dessa veckor har gått ganska fort tycker jag. Nu längtar jag bara till å kunna visa upp bebismagen när den kommer

Svar på tråden Marsbebis 2013