• Anonym (Nykomling)

    Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna

    Hej!

    Jag har desperat letat efter information och berättelser om hur det är att komma ut ur garderoben som vuxen, men det verkar vara helt omöjligt.
    Efter att ha pratat med HBT-jouren har jag förstått att det är väldigt vanligt, särskilt för kvinnor att komma ut med dessa känslor sent i livet.

    Att komma ut senare i livet ger en lite annan problematik än att komma ut som tonåring.
    Jag har haft väldigt svårt för att acceptera de här känslorna som jag förnekat under större delen av mitt liv och jag har levt med enorma skamkänslor. Jag bär på stora skuldkänslor över att vara orsaken till att min familj måste splittras, att mina barn ska leva med skilda föräldrar och att jag kommer såra min man.

    Det har tagit mig över ett år att bearbeta känslorna och acceptera det faktum att jag som tjej gillar tjejer. Jag har ännu bara kommit ut för mig själv och för en vän.

    Det skulle vara intressant att få höra era berättelser om hur era komma-ut-process gick till och var i livet ni befann er då. Det skulle även vara skönt att komma i kontakt med er andra som är på väg att ta det stora klivet ut ur garderoben och in i livet.
     

  • Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna
  • Anonym kärlek

    Hon tackar ju endå för inbjudan!

    Är frågetecknena smilgubbar hon gjort efter?

    Känns endå som hon blev glad för att du fråga hade hon tyckt något annat hade hon kanske aldrig svarat!?

    Skulle du gå på passet imorgon?

    Lycka till ????

  • Anonym (32-årig tjej)

    Jo det är sant.. Ja det var 2 smileys.. Och sen skrev jag att hon skulle ha en bra dag och hon skrev du också, med smiley.

  • Anonym (32-årig tjej)

    Hehe vet inte om nån följer men känns som det är en bra plats att "skriva av sig" på.. ;)

    Känns som en sån hemlighet men vill dela med mig till nån.

    Så, efter den dagen vi messat gick jag på fredags-passet och det var proppfullt med folk. Hon nästan ignorerade mig men det förstår jag när det var så många att koncentrera sig på.

    Så kände mig ganska nockad av hennes ignorans..

    Har nu varit iväg 1 vecka i jobb och kom tillbaka i helgen. Inte tänkt mer på henne förutom i torsdags kväll när jag o min kollega tog några glas vin, då berättade jag vad som hänt.

    Hon var också med på den där festen men gick hem innan något hänt, och när jag sa "det är något som hänt", så gissade hon DIREKT att det var med henne! Jag fattade inte hur hon visste! Men hon sa att det kunde hon se och känna på långa vägar att det var något speciellt mellan oss.

    Så idag var jag rätt nervös för jag skulle gå på hennes pass för första gången på 10 dagar.

    Jag trodde imorse innan jag åkte att äsch det var nog ingenting, jag försökte känna efter och kände inget pirr, bara nervositet för hur hon skulle vara mot mig.

    När jag kom in var hon helt själv och stod och torkade diskbänken. Hon gav mig världens varmaste kram och höll kvar lite längre än man brukar. Sen pratade vi väldigt ytligt och hon verkade rätt nervös till en början, då hon stod och gnuggade den där bänken trots att den var helt ren...

    INGEN annan dök upp på passet!! Så jag tror vi båda var rätt nervösa att vi var själva.

    Men jag stängde av och koncentrerade mig på övningarna. Vi slappnade av mer och mer, skämtade, skrattade och "flirtade" (tror jag) i vilopauserna, jag slängde in nåt om festen också..

    När vi var klara med passet stod vi kvar och pratade i 45 minuter(!) Ända tills nästa klass skulle börja. Och då kramade hon mig och pussade mig på kinden.

    Här nere brukar man inte kramas så som man gör i Sverige, man kramas framförallt inte både när man ses och säger hejdå.

    Så, imorse kände jag inget, trodde jag. Men så fort jag såg henne kände jag samma starka attraktion igen, och hur mycket jag tycker om henne och vill vara med henne. Det är en konstig stark energi vi har mellan oss och hon måste bara känna det också!

    Hon bokade även in att komma och göra en behandling hos mig på torsdag!! Vilket betyder att jag får röra vid henne och vara väldigt nära henne under 2 timmar, vilket känns väldigt pirrigt.... :)))

    Och imorgon ska jag till det tidiga passet igen, jag hoppas jag blir själv med henne då också..

  • Anonym (manna)

    Härligt att höra o läsa upodateringar av dig. Då jag själv suttit i samma båt i nu bara är lycklig. Vi har svårt att inte ses en dag, är helt såld.

  • Anonym (32-årig tjej)

    Jag är så glad för dig Manna. Det är så många tankar som snurrar. Men känner att jag inte kan vara pang på. Även om hon verkar tuff på utsidan känner jag att hon har många tankar och förnekelser som tar ett tag.

    Min dröm just nu är att få en till kväll med henne och se om det kan leda någonstans igen....

  • Anonym (32-årig tjej)

    Idag gjorde jag hennes fransar. Hon verkade väldigt nervös och bortkommen. För en gångs skull var det nog lite tvärtom. Vanligtvis är vi på hennes "hemmaplan" (gymmet) och då verkar jag nog mer borta.

    Men jag tror jag tog hand om henne väl.

    Fransarna blev snygga och hon slappnade av efter ett tag.

    Det kändes som hon ville hävda sig och visa hur mkt hon "gillar" män. Hon tog upp hur hot hon tyckte Adam var när hon började på gymmet och det var skönt att titta på honom. Hon tog upp nån snubbe hon tydligen träffar 1 gång i månaden, kändes lite sisådär med hur seriöst det var. Hon tar upp hur hon träffar sitt ex. Och hur snygg hennes kiropraktor är.

    I huvudsak känns det som hon försöker förneka något och snackar en hel del goja.

    Sen sa hon att de ska ut på lördag, hon, en lesbisk tjej från gymmet och två till. Jag bjöd in mig själv... Typ.

    Jag vet inte hur hon kände när jag rörde vid hennes panna medans jag jobbade. Jag lät pannbandet glida ner med flit ibland så jag hade direkt beröring. Ibland var jag väldigt nära hennes öra och då kunde jag känna den där elektriciteten ibland.

    Hon fortsätter med varma kramar, hon kramade mig 4 gånger innan hon gick och väldigt länge med puss på kinden väldigt nära min mun.

    Vi pratade om lördag och hon sa att hon skulle "get hammered" vilket betyder bli jättefull.

    jag frågade lite flirtigt om hon vågar bli full med mig igen. "Yeah ofcourse!" Helt självklart.

    Hehe... Åh jag känner mig nervös.

    Längtar till passet imorgon bitti och till på lördag.

    Det beräknas komma en storm med 250mm regn från kl 15-22 på lördag. Så det finns en stor risk att jag blir fast med henne i en läskig storm. ;)) med alkohol inblandat.

    "Woops kunde inte ta mig hem"...

  • Anonym (yey)

    @32-årig tjej
    Blir helt pirrig av dina uppdateringar. Älskar historier om den där tiden i början då man inte riktigt vet var man har varandra, inte riktigt vågar säga vad man vill, men försöker komma nära den andra personen hela tiden. Nudda, krama, stå lite för nära osv. Uppdatera jättegärna mer om hur det går sedan! Håller tummarna för dig inför lördag ;)

  • Anonym (32-årig tjej)

    Åh jag älskar när det händer spontana saker.

    Ok så idag kom jag in på fredagspasset. Det var mest nykomlingar o jag, så hon fokuserade jättemkt på dem. Hon är så fasans proffsig på det hon gör så hon tittar knappt på mig när vi tränar. Jag har börjat acceptera det. Tänkte hon var kall först, men hon måste nog stänga av för att sköta sitt jobb.

    Efter lånade jag duschen innan jag skulle till jobbet. När jag kom ut hade alla gått utom hon. Jag hade rätt bråttom, men frågade hur hon gillade fransarna. (Som var assnygga).

    Hon sa att hon älskar dem men undrade om jag kunde lägga till några ytterst. Helt ärligt fick jag känslan att det var en ursäkt för att se mig... :))

    Vill jag hoppas iaf... Så jag sa att jag har en lucka kl 11...

    Så hon kom precis 11 och hade tagit av sin stora bulkiga tröja hon alltid har. Vilket är rätt mysko eftersom idag var den kallaste dagen här hittills, t.om jag hade långärmat. Hon hade ett sexigt tajt sportlinne.

    Hon var mycket mer avslappnad idag. Och mer flirtig.. Jag struntade i att ha pannband på henne så hade händerna direkt på hennes panna när jag jobbade. Och oj vilken elektricitet vi hade.. Jag rörde ofta lite lätt vid hennes tinningar., det var som en kraft som bara sög mig dit.

    Vi pratade hela tiden om allt möjligt.

    När hon tittade satt jag väldigt nära hennes ansikte och vi hade låång ögonkontakt ca 20cm från varandra. Såklart "kollade jag ju in fransarna". Hihi..

    Hon gick inte, stannade säkert en halvtimme. Vår gemensamma kompis/min kollega var där och snackade skit. Hon kollade ofta på mig med den där blicken... När hon gick kramades vi sådär för länge igen och pussades på kinden fast väldigt nära munnen. Jag undrar om min kompis (som jag berättat för) såg/kände vår energi...

    Imorgon ska vi ses och jag är så nervös!!

    Vi ska inte träffas förrän kl 19 på en restaurang.. Jag funderar om jag ska fråga om hon vill ta en fördrink nånstans innan...

    Funderar fortfarande på om det här bara är mina hjärnspöken. Men alltså den där elektriciteten! Jag har aldrig känt mig så attraherad till någon förut..

    Jag vill kyssa henne igen. Längtar.....

  • Anonym (32-årig tjej)

    En sak till som ju var konstigt om vi var "bara kompisar".. Varför kramade hon inte vår gemensamma kompis när hon gick i så fall, bara mig? ...

Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna