• Anonym (Nykomling)

    Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna

    Hej!

    Jag har desperat letat efter information och berättelser om hur det är att komma ut ur garderoben som vuxen, men det verkar vara helt omöjligt.
    Efter att ha pratat med HBT-jouren har jag förstått att det är väldigt vanligt, särskilt för kvinnor att komma ut med dessa känslor sent i livet.

    Att komma ut senare i livet ger en lite annan problematik än att komma ut som tonåring.
    Jag har haft väldigt svårt för att acceptera de här känslorna som jag förnekat under större delen av mitt liv och jag har levt med enorma skamkänslor. Jag bär på stora skuldkänslor över att vara orsaken till att min familj måste splittras, att mina barn ska leva med skilda föräldrar och att jag kommer såra min man.

    Det har tagit mig över ett år att bearbeta känslorna och acceptera det faktum att jag som tjej gillar tjejer. Jag har ännu bara kommit ut för mig själv och för en vän.

    Det skulle vara intressant att få höra era berättelser om hur era komma-ut-process gick till och var i livet ni befann er då. Det skulle även vara skönt att komma i kontakt med er andra som är på väg att ta det stora klivet ut ur garderoben och in i livet.
     

  • Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna
  • Anonym kärlek

    Åh nu vet jag att du sitter där med henne!!! Har koll på tiden här ifrån nu :) hehe!

    Hoppas allt går som du vill nu och att det hettar till!! Håller alla mina tummar och tår tills nästa uppdatering kommer! Lycka till :))

  • Anonym (32-årig tjej)

    Jag ligger här i hennes säng!!

    Och känner mig mer förvirrad än någonsin.

    Igår på restaurangen var hon redan lite rund om fötterna när hon kom dit. (Jag med)

    Och hon var väldigt framfusig och vi flirtade rätt öppet.

    Hon berättade (!) för de andra att hon hånglat med mig och jag blev helt generad.

    Det var som att hon var tvungen att göra så för att acceptera på nåt sätt.

    Men det var bra för det öppnade upp samtalet, efter det blev konversationerna grövre och grövre.

    Hon hade med sin son som var rätt uttråkad. Så vi åkte hem till henne allihopa!

    Mer dricka och vi kom närmare och närmare

    varandra, började ta på varann, det blev till kramar och nack-kyssar och "hår-gos" och vi var helt öppna inför alla de andra..

    Men sen åkte alla hem utom jag.... Och vi började kyssas. Sen satt vi omfamnade och pratade länge om hur vi kände för varann och att ingen av oss varit intresserade av tjejer förut och hur svårt detta var osv.

    Ja och sen flyttade vi oss till sängen.. Tända ljus, mys-musik och hångel. Stannade upp ibland när tankarna tog över och jag vet helt ärligt inte vad jag vill nu med detta!!

    Men pirret när vi rör varann och blickarna måste bara vara sanna.

    Hon sa ibland att hon gör det här för mig, för att jag ska få testa, för att det är jag som är intresserad. Men känns bara som hon förnekar, för de där kyssarna var så äkta...

    Fick enormt dåligt samvete för min man som hade försökt ringt och smsat mig flera gånger.

    Tänkte inte ens på honom på hela kvällen. Fan vad håller jag på med? Jag skrev att det blivit för sent för att åka taxi kl 4.30 på morgonen och att jag skulle crasha på soffan, men han verkar fatta att det är nåt som pågår..

    Vi får väl se hur saker blir nu när vi vaknar..

    Fattar ni att allt bara klickade sådär snabbt??

  • Anonym (manna)

    Det här blir ju lika spännande som mitt liv...(hade hon sonen med o han såg allt ert hångel?)

  • Anonym (32-årig tjej)

    Hi hi visst är det spännande!

    Ja sonen var med under kvällen men gick och la sig innan det blev allt för dirtty. Men hon verkar dela med sig om allt till honom så han verkade veta, plus att han var med förra gången och såg oss kyssas.

    Pratade rätt mkt med honom igår faktiskt, han är så fin och vi klickar jättebra. (Han är 16)

    Hon skjutsade hem mig vid 7 imorse och vi pussades o kramades hejdå i bilen..

    Och ja mannen har varit väldigt tjurig o grinig hela dagen...

  • Anonym kärlek

    Herre min ge va det pirrades till i min mage när jag läste :) hur somnade ni sen då? Höll hon om dig? Detta känns ju bara som hon vill ha dig men förnekar det! Jag vill bara ha mer utav eran kärlek, älskar det jag läser!!! Bara att skriva av dig tänk på dina följare :))) kram kram

  • Anonym (32-årig tjej)

    Vi skedade de få timmar vi sov..

    Jag är helt överrumplad hur mjukt och sensuellt det är att mysa med en tjej.

    Vi pratade mycket om att vi tycker om varandra väldigt mycket och att vi har ett starkt band mellan oss.

    Det var så pirrigt och härligt att ta på varann och kyssas sådär djupt. Och ligga nära o titta in i varandras ögon och bara snudda vid varandras näsor och munnar.

    Tror vi båda förnekar det för hon går gärna över till hur mycket hon älskar kuk och killar etc. Vilket jag inte tycker spelar in här. Varför skulle hon gå så här långt om det inte fanns något där?

    Hon var beredd på att ha sex med mig men det var inte jag... Hon sa att hon helt ärligt trodde vi skulle ha sex, men underströk att det bara var för att jag skulle få testa. Hon har redan haft sina experimentella år tydligen så därför "vet hon" att hon inte är lagd åt det hållet..

    Så, vet inte var jag ska gå härifrån. Det känns så mycket mer på riktigt nu., att jag måste börja tänka på vad jag vill. Har alltid varit emot otrohet och har så dåligt samvete just nu. Och är inte beredd att bryta upp familjen för detta.

    Men jag vill vara med henne, vara nära och hänga med henne, gosa, mysa....

  • Anonym kärlek

    Men så jobbig hon är med sina kukar hit och dit! Man kan väll använda dildos då ;) hehe! Men va det hon som börja röra vid dig och ta på dig och kyssas? Vem va det som kom med förslaget till sängen? Ville hon att du skulle stanna? Är man inte attraherad så gör man inte så som ni har gjort! Det måste bara vara något!!!!!

  • Anonym (32-årig tjej)

    Det har hela tiden varit hon som varit mest "på". Jag är nog mer blyg så hade aldrig vågat ta de stegen först. Och jag skulle åka med de andra men hon ville att jag skulle stanna. Och när vi satt i soffan ute på altanen var det hon som drog mig närmare, la mina ben över henne och drog en filt över oss.

    Sen gjorde hon te till oss och sa "kom" och gick upp för trappan till sovrummet. Jag sa några gånger att jag borde åka hem.

    Jag tvekade innan jag la mig i sängen och hon insisterade att jag skulle lägga mig. Samma med kyssarna. Det är hon som börjat med dem alla gångerna och börjat med tungan först. Hon har tagit lika mycket på mig som jag på henne.

    Det var hon som tände levande ljus och satte på romantisk musik.

    Hon sa också flera gånger att hon alltid varit mer av en pojkflicka, lekt med killar etc. Att hon inte känner sig kvinnlig. (Fast jag tycker hon är väldigt kvinnlig och sexig).

    Min man sa precis att han fortfarande tänker på härom kvällen. Att det känns som nåt hänt, det känns fel sa han. Kände mig väldigt ledsen och ångestfull när han sa det. :(

    Svårt när saker blir "på riktigt"..

  • Anonym (manna)

    Jag tror - när det blir på riktigt sas - o man tar ett steg vidare att det inte finns nån återvändo om det är äkta. Tyvärr. På gott o ont. Jag VET jag aldrig mer skulle kunna bli med min karl men här påverkar ju förstås att vi inte haft nåt sexuellt liv på flera år, är mest som kompisar. Känner mig inte otrogen o ångrar mig inte o har ingen aning om han har el haft nåt för sig. Rätt känns rätt, undrar i mitt stilla sinne om ja nånsin mer kan tänkas vara nära en man.....

  • Anonym (manna)

    Jag tror - när det blir på riktigt sas - o man tar ett steg vidare att det inte finns nån återvändo om det är äkta. Tyvärr. På gott o ont. Jag VET jag aldrig mer skulle kunna bli med min karl men här påverkar ju förstås att vi inte haft nåt sexuellt liv på flera år, är mest som kompisar. Känner mig inte otrogen o ångrar mig inte o har ingen aning om han har el haft nåt för sig. Rätt känns rätt, undrar i mitt stilla sinne om ja nånsin mer kan tänkas vara nära en man.....

Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna