• Anonym (andedräkten?)

    julafton..julklappar...besvikelse..

    julafton..julklappar...besvikelse..

    Jag fick en tandborste av min man. Jag är alltså värd en tandborste. Visserligen en eltandborste. Men. En. Tandborste.

    Jag hade köpt dyra märkeskalsonger plus en svindyr klocka, tog mig månader att spara ihop till...Han tjänar fyra gånger så mycket som mig i månaden och... Han gav mig, en tandborste...

    Jag gör allt, tar hand om hans barn på heltid, hushåll, arbetar, är höggravid, tar all belastning hemma p g a hans jobb... och jag fötjänar en.. tandborste....

              

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-12-26 22:04
    Har läst igenom åtminstone fem sidor men stoppar där, det verkar som om en hel del (eller typ alla utom två) fokuserar på prislappen eller kostnaden på julklapparna, läser ni vad jag skriver handlar det ingenting om pengar utan om tankeverksamheten bakom julklappen. Han sa dagen innan att han inte köpt något till mig och jag svarade att han inte behöver göra det, vi kanske kan hitta på något barnfritt istället någon dag/kväll... Så pikat honom har jag gjort om vad jag vill... I vilket fall, TVÅ personer har skrivit inlägg som verkligen stämmer...

    Tis 25 dec 12:23

    #103

    "Anonym (??) skrev 2012-12-24 22:38:28 följande: Känns som problemet är större än tandborsten. Det känns som att han sällan ger dig uppskattning och när du verkligen hoppas att han ger dig en strimma hopp om uppskattning så blir det extra tydligt att han sviker dig på den punkten?

    Precis vad jag tänkte.

    TS skriver om allt vad hon gör för sin man, och tar ut sin frustration på just julklappen, trots att jag misstänker att hon egentligen är frustrerad över att han inte uppmärksammar det hon gör i vardgen, hur hon sliter för ingen lön alls. "
  • Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..
  • MissJane

    Min sambo valde att fira jul hos sina föräldrar och lämnade mig ensam med tre hundar. Jag har inte fått en endaste julklapp av nån. Klagar inte, men nåt litet hade vart skoj..

  • lyckligmamma87

    Oj.... O ja kan klaga för bara en tröja el bara kamera ,men iår blev det körkort 10-15tusen gym för 14 tusen o ändå en kokbok

  • Anonym

    men var tydligt långt innan jul om vilken nivå ni ligger på i julklappslandet.
    Inte prismässigt utan vad gåvan ska betyda för er.
    Jag är jättetydligt med min man som egentligen  tycker vi kan sluta ga varandra med orden " vi är väl vuxna" så blir ha alltid glad över de mycket personliga presenterna jag hittar åt honom sen.
    Behöver absolut inte vara samma som dyra, men det ska betyda något.
    Han vet vad det betyder för mig att han göra det samma för mig och det behöver förvisso inte vara romantiska kvinnliga saker han köper, även om han köpt fina smycken, parfymer etc genom åren, men även elektroniksaker som betyder något har glatt mig igenom åren.
    Så ta ett samtal med maken,/ sambon. Är ni på nivån gifta och har barn så lär ni om inte förr, ta i tu med vad ni vill ha ut av varandra och ert förhållande.
    Och kan du inte ta upp en sån sak som julklappen så tror jag ni har större problem än just så.

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-12-24 23:29:27 följande:

    Det är väl inget att vara glad för precis.
    nej men de har det mkt värre än dig. oavsett om din man åkt bort eller lämnat dig.
  • Anonym
    lyckligmamma87 skrev 2012-12-24 23:38:17 följande:
    Oj.... O ja kan klaga för bara en tröja el bara kamera ,men iår blev det körkort 10-15tusen gym för 14 tusen o ändå en kokbok
    eh, och vad intressant? INTE.
  • lyckligmamma87

    Resten kom inte med

    Jag gav min bara lite delar till hans bil o sen sängkläder

  • FraYo

    Vad är de att bli besviken över? Löjligt att vuxna tror/tycker de bevisar ngn slags kärlek :s

  • Olympia

    Min erfarenhet är att flertalet män inte är tankeläsare.
    De har heller ingen förmåga att förstå hintar och pikar.

    Vill man ha något speciellt i julklapp/present så får du vara väldigt tydlig: "jag vill ha ett armband i julklapp. Det ser ut på det här sättet (visa en bild) och finns att köpa på den och den affären".

  • Tjolinti

    ojsan ja då får jag väl vara lite glad för min gubbes påhittighet.

    Först hade han inte köpt något, han märkte att jag blev sur imorse. Så jag ser han stressar runt lite här hemma och jag tänkr inte över de för jag är lite irriterad.

    Vi åker till min mamma och han går upp på ovanvåningen i 20 min, jag vet att han håller på o fixa något men jag vill inte tänka på det för va fan kan han ha fixat liksom?

    Men sen när jag öppnar den så får jag först en Atlas som ska stå för Värld

    Sen fick jag en trofé som ska stå för bäst

    Sen fick jag ett hemmagjort presentkort som där stod presentkort, valfri buktik, valfri summa.

    Så rebusen blev typ Världens bästa presentkort, inte låst till en summa eller till en butik. hahaha ganska skoj att han kom på de i sista sekunden ändå men piss att man ska behöva bli irriterad för att han ska använda hjärnan             

Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..