• Anonym (andedräkten?)

    julafton..julklappar...besvikelse..

    julafton..julklappar...besvikelse..

    Jag fick en tandborste av min man. Jag är alltså värd en tandborste. Visserligen en eltandborste. Men. En. Tandborste.

    Jag hade köpt dyra märkeskalsonger plus en svindyr klocka, tog mig månader att spara ihop till...Han tjänar fyra gånger så mycket som mig i månaden och... Han gav mig, en tandborste...

    Jag gör allt, tar hand om hans barn på heltid, hushåll, arbetar, är höggravid, tar all belastning hemma p g a hans jobb... och jag fötjänar en.. tandborste....

              

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-12-26 22:04
    Har läst igenom åtminstone fem sidor men stoppar där, det verkar som om en hel del (eller typ alla utom två) fokuserar på prislappen eller kostnaden på julklapparna, läser ni vad jag skriver handlar det ingenting om pengar utan om tankeverksamheten bakom julklappen. Han sa dagen innan att han inte köpt något till mig och jag svarade att han inte behöver göra det, vi kanske kan hitta på något barnfritt istället någon dag/kväll... Så pikat honom har jag gjort om vad jag vill... I vilket fall, TVÅ personer har skrivit inlägg som verkligen stämmer...

    Tis 25 dec 12:23

    #103

    "Anonym (??) skrev 2012-12-24 22:38:28 följande: Känns som problemet är större än tandborsten. Det känns som att han sällan ger dig uppskattning och när du verkligen hoppas att han ger dig en strimma hopp om uppskattning så blir det extra tydligt att han sviker dig på den punkten?

    Precis vad jag tänkte.

    TS skriver om allt vad hon gör för sin man, och tar ut sin frustration på just julklappen, trots att jag misstänker att hon egentligen är frustrerad över att han inte uppmärksammar det hon gör i vardgen, hur hon sliter för ingen lön alls. "
  • Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..
  • Anonym (vuxen)

    Det är väl meningen att man ska vara glad över det man får, inte att bli besviken över det man inte får? Förstår att det inte är roligt att köpa presenter till någon som blir arg och besviken om man köper "fel". Jag och min man gav ingenting till varandra utan det är umgänget och att få glädja barnen som är det viktiga. Vi vet vad vi är värda, men vi är ju förstås vuxna...

  • Turkfästmön
    Tjolinti skrev 2012-12-25 00:11:06 följande:
    ojsan ja då får jag väl vara lite glad för min gubbes påhittighet.

    Först hade han inte köpt något, han märkte att jag blev sur imorse. Så jag ser han stressar runt lite här hemma och jag tänkr inte över de för jag är lite irriterad.

    Vi åker till min mamma och han går upp på ovanvåningen i 20 min, jag vet att han håller på o fixa något men jag vill inte tänka på det för va fan kan han ha fixat liksom?

    Men sen när jag öppnar den så får jag först en Atlas som ska stå för Värld

    Sen fick jag en trofé som ska stå för bäst

    Sen fick jag ett hemmagjort presentkort som där stod presentkort, valfri buktik, valfri summa.

    Så rebusen blev typ Världens bästa presentkort, inte låst till en summa eller till en butik. hahaha ganska skoj att han kom på de i sista sekunden ändå men piss att man ska behöva bli irriterad för att han ska använda hjärnan             
    Haha vilken påhittig kille
  • Anonym
    Spacefrog skrev 2012-12-25 01:34:56 följande:
    Han borde inte ha gett dig ett skit.

    Har han liksom hindrat dig att äta? Stulit från dig? Nej. Han gav dig en tandborste. Du borde vara jävligt glad. Han hade ingen skyldighet att ge dig någonting över huvud taget. En julklapp är BONUS, inte någon jävla mänsklig rättighet.

    Vad är det för fel på människor? Människor som kräver, och väntar sig saker. Fy fan alltså.
  • Anonym

    Vet du vad TS. Ni är gifta. Om ni skilde er blir hälften av hans pengar dina. Ni borde kunna PRATA om ekonomin, hur mycket man lägger på varandras julklappar etc. Han tjänar mer, men er ekonomi borde naturligtvis vara delad. Hur står det till i ert förhållande egentligen?

  • Anonym

    Man ska tydligen vara extra noga med munhygienen då man är gravid, så då är väl en eltandborste kanon.

  • Smultronpajen88

    Min sambo gav mig en cykelpump! Jajjemän, en cykelpump!
    Jag bara skrattade!

    Men då skall tilläggas att jag ska få shoppa lös på hööks (hästprylar) efter helgerna!

  • J1983

    och jag fick inget av min man.. eller jo.. en hudcreme för typ 99 som jag köpt på H&M för att dottern skulle få ge mig något :)

    jag tycker det här med julklappar till partners är svårt.. vi har helt gemensam ekonomi och jag är egentligen mest glad att han inte går ut o köper nåt tjafs för våra pengar.. han har liksom noll fantasi o får bara ångest.. så jag får handla på rean i stället :) 

  • J1983

    men alltså jag förstår din besvikelse.. antingen så har inte mannen din förmågan att ge det där du önskar.. men det behöver ju inte betyda att han inte uppskattar dig.. eller så uppskattar han inte det du gör såpass att han orkar anstränga sig.. hursom.. du bör ju prata med honom om det här påverkar dig så mycket och fatta beslut utifrån hans reaktion på det du säger..

  • Lindsey Egot the only one

    Jag gav min man tre plåtburkar och ett plåtfat i vitt med texten God Jul på i rött som jag fyllde med godis. Han har kollat på plåtburkar i en månads tid nu. Jag fick två röda värmeljushållare från iittala som matchar mina skålar. Jag är hur nöjd som helst då jag sagt bara något litet och absolut inget dyrt.

Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..