• Anonym (andedräkten?)

    julafton..julklappar...besvikelse..

    julafton..julklappar...besvikelse..

    Jag fick en tandborste av min man. Jag är alltså värd en tandborste. Visserligen en eltandborste. Men. En. Tandborste.

    Jag hade köpt dyra märkeskalsonger plus en svindyr klocka, tog mig månader att spara ihop till...Han tjänar fyra gånger så mycket som mig i månaden och... Han gav mig, en tandborste...

    Jag gör allt, tar hand om hans barn på heltid, hushåll, arbetar, är höggravid, tar all belastning hemma p g a hans jobb... och jag fötjänar en.. tandborste....

              

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-12-26 22:04
    Har läst igenom åtminstone fem sidor men stoppar där, det verkar som om en hel del (eller typ alla utom två) fokuserar på prislappen eller kostnaden på julklapparna, läser ni vad jag skriver handlar det ingenting om pengar utan om tankeverksamheten bakom julklappen. Han sa dagen innan att han inte köpt något till mig och jag svarade att han inte behöver göra det, vi kanske kan hitta på något barnfritt istället någon dag/kväll... Så pikat honom har jag gjort om vad jag vill... I vilket fall, TVÅ personer har skrivit inlägg som verkligen stämmer...

    Tis 25 dec 12:23

    #103

    "Anonym (??) skrev 2012-12-24 22:38:28 följande: Känns som problemet är större än tandborsten. Det känns som att han sällan ger dig uppskattning och när du verkligen hoppas att han ger dig en strimma hopp om uppskattning så blir det extra tydligt att han sviker dig på den punkten?

    Precis vad jag tänkte.

    TS skriver om allt vad hon gör för sin man, och tar ut sin frustration på just julklappen, trots att jag misstänker att hon egentligen är frustrerad över att han inte uppmärksammar det hon gör i vardgen, hur hon sliter för ingen lön alls. "
  • Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..
  • Anonym (Tacksam)

    Jag fick inget av min man. Däremot 10.000 kr av svärmor och svärfar😀,detta för 5:e året i rad😀

  • Sanda

    Vi byter inte heller julklappar, men vi köpte biljetter till Disney on ice till hela familjen.

  • Jättekul

    Ursäkta att jag lägger mig i men vad är det för män ni har. Jag söner som är vuxna och de skulle aldrig ge tandborstar, dukar, lakan. Era män får väl tänka till lite och ge er något fint. De verkar inte bry sig, tyvärr.

  • Anonym (Bra)

    Jag tycker att du har fått bra julklapp, och va inte besviken på din man, eltandborste kostar 600kr. Sluta och sura gå ge honom en kram ist:)

  • SaraD

    Jag fick pengar.. att köpa en stavmixer för. Jag tjänar mer än honom.

    MEN jag skrattade bara, det är han i ett nötskal! Han hade ju åtminstone kunnat köpa den där stavmixern till mig, men nu får jag göra det själv. Jag älskar honom ändå, han är urdålig på presenter, men han visar mig varje dag, varje sekund att han älskar mig. Det är det viktiga.

  • SaraD
    Jättekul skrev 2012-12-25 11:07:43 följande:
    Ursäkta att jag lägger mig i men vad är det för män ni har. Jag söner som är vuxna och de skulle aldrig ge tandborstar, dukar, lakan. Era män får väl tänka till lite och ge er något fint. De verkar inte bry sig, tyvärr.
    Hoppas du har söner som visar sin kärlek på andra sätt än genom pengar och materiella ting också. Visst är det fint om man får en väl genomtänkt julklapp, men att säga att de inte bryr sig för att de gett en eltandborste är väl att vara lite trångsynt? Finns ju miljoner andra sätt att bry sig på.
Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..