• Anonym (andedräkten?)

    julafton..julklappar...besvikelse..

    julafton..julklappar...besvikelse..

    Jag fick en tandborste av min man. Jag är alltså värd en tandborste. Visserligen en eltandborste. Men. En. Tandborste.

    Jag hade köpt dyra märkeskalsonger plus en svindyr klocka, tog mig månader att spara ihop till...Han tjänar fyra gånger så mycket som mig i månaden och... Han gav mig, en tandborste...

    Jag gör allt, tar hand om hans barn på heltid, hushåll, arbetar, är höggravid, tar all belastning hemma p g a hans jobb... och jag fötjänar en.. tandborste....

              

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-12-26 22:04
    Har läst igenom åtminstone fem sidor men stoppar där, det verkar som om en hel del (eller typ alla utom två) fokuserar på prislappen eller kostnaden på julklapparna, läser ni vad jag skriver handlar det ingenting om pengar utan om tankeverksamheten bakom julklappen. Han sa dagen innan att han inte köpt något till mig och jag svarade att han inte behöver göra det, vi kanske kan hitta på något barnfritt istället någon dag/kväll... Så pikat honom har jag gjort om vad jag vill... I vilket fall, TVÅ personer har skrivit inlägg som verkligen stämmer...

    Tis 25 dec 12:23

    #103

    "Anonym (??) skrev 2012-12-24 22:38:28 följande: Känns som problemet är större än tandborsten. Det känns som att han sällan ger dig uppskattning och när du verkligen hoppas att han ger dig en strimma hopp om uppskattning så blir det extra tydligt att han sviker dig på den punkten?

    Precis vad jag tänkte.

    TS skriver om allt vad hon gör för sin man, och tar ut sin frustration på just julklappen, trots att jag misstänker att hon egentligen är frustrerad över att han inte uppmärksammar det hon gör i vardgen, hur hon sliter för ingen lön alls. "
  • Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..
  • Anonym
    FraYo skrev 2012-12-24 23:55:41 följande:
    Vad är de att bli besviken över? Löjligt att vuxna tror/tycker de bevisar ngn slags kärlek :s
    Ja om någon insisterar på att vi ska byta julklappar och sen ger något som de köpt i förbifarten utan eftertanke så blir jag besviken. Det kan kosta en tia och vara en jättefin present och det kan kosta 2000 och vara en present som de köpt helt utan intresse för vad jag kanske skulle bli glad över. Presenter är inte = att visa kärlek. För mig visar man krälek i allt man gör mot varann. Lagar jag mat till oss så lagar jag mat båda tycker om och inte bara jag, tvättar jag så frågar jag om jag ska ta något som är hans också, bestämmer vi att vi ska byta julklappar så fixar jag ngt han blir GLAD över. Jag lägger ner omtanke i allt jag gör till min man, om presenter skulle vara ett nödvändigt ont jag bara köper utan tanke så skulle jag hellre inte byta några alls.
  • Simon 681
    Anonym skrev 2012-12-24 23:20:09 följande:
    fast hon skriver ju att en sovmorgon (som present) hade gjort henne glad. Kostar den en massa pengar tror du?
    Nej, det borde inte kosta särskilt mycket. Läste inte tillräckligt noga. Ber om ursäkt. Däremot bör hon kommunicera bättre vad hon vill.
  • Anonym (von überbitch)
    Anonym skrev 2012-12-24 23:23:02 följande:
    va glad... min man valde o åka bort på julafton
    Det är inte vårt problem att du har valt en äkta sopprot till karl, och det är knappast den standarden man bör jämföra med heller.
  • Anonym (von überbitch)

    TS, lösningen heter att sluta vänta på att karlen ska tjäna pengar och känna för att göra av med dem på dig. Skaffa utbildningen och jobbet och gör det själv istället.

    Min man är något mer lyhörd än din, men jag är en stor flicka och kan själv gå ut och köpa en briljantklocka om jag vill ha en.

    Tänk att det ska vara så svårt?

    Min mamma tillhör generationen som bara kunde få smycken av en man, så fjantig är hon, men hon är snart pensionär. Har verkligen inget hänt sedan 1970 på den fronten?

  • Anonym

    Jag arbetar på media markt. Vet du vilken produkt vi sålt flest av som just julklapp? Eltandborstar. Till ALLA. Barn som vuxna. Hos oss skulle jag våga påstå att det var årets julklapp. Så det var många besvikna idag då tydligen ;)

  • Anonym (Annat sätt)

    Jag läste en bok för några år sedan där de delade in människor i grupper efter vad man föredrog som kärleks bevis. Kommer inte ihåg alla kategorier. Men en var presenter, en var kramar och kel, en var omtänksamhet i vardagen osv .. Genom att poängsätta hur man själv ville få kärlek och fundera på hur parnern ville få kärlek så fick man en tydligare bild av relationen. Ofta visar man kärlek på samma sätt som man själv vill få kärlek vilket kanske inte sammanfaller med parnerns sätt och så går bägge och är besvikna. Sorry om det låter svamligt .. Men idag TS har du visat din man kärlek på det sätt som du egentligen vill att han ska göra mot dig. Kanske har han gjort något annat för dig som du inte ens ser som tecken på att han gillar dig

  • Den vita staden
    FraYo skrev 2012-12-24 23:55:41 följande:
    Vad är de att bli besviken över? Löjligt att vuxna tror/tycker de bevisar ngn slags kärlek :s
    Precis vuxna människor som inte inser det..

    Min man gav mig värmefilten jag önskade mig, men det jag blev gladast över var "l a p p e n" på paketet ..
    Är hon klok tänker ni då.. men den var av trä, han hade skrivit ett program till fräsen och skrivit GOD JUL *mitt namn*  önskar *hans namn* med hjälp av den.. bara s å  gulligt Hjärta det som är dyrt är inte alltid det bästa.

    Vill man ha något särskilt TS, får man säga det klart och tydligt.
    Anonym skrev 2012-12-25 01:12:41 följande:
    Jag arbetar på media markt. Vet du vilken produkt vi sålt flest av som just julklapp? Eltandborstar. Till ALLA. Barn som vuxna. Hos oss skulle jag våga påstå att det var årets julklapp. Så det var många besvikna idag då tydligen ;)
    Reklamen med Kalla tro?..

  • Spacefrog
    Anonym (andedräkten?) skrev 2012-12-24 22:13:06 följande:

    vad kan en rosa Braun vanlig enkel kosta, gissa runt 299 men ärligt jag skiter i priset...känns som en sista sekunden present. Okej han är dålig på fanstasi men efter 10 år bode han fanimig veta vadf jag gillar... Annars vet han ju att typ parfym alltig går hem liksom... K'nner mig inte värd ett skit
    Han borde inte ha gett dig ett skit.

    Har han liksom hindrat dig att äta? Stulit från dig? Nej. Han gav dig en tandborste. Du borde vara jävligt glad. Han hade ingen skyldighet att ge dig någonting över huvud taget. En julklapp är BONUS, inte någon jävla mänsklig rättighet.

    Vad är det för fel på människor? Människor som kräver, och väntar sig saker. Fy fan alltså.
  • mamita64
    Anonym skrev 2012-12-25 01:12:41 följande:
    Jag arbetar på media markt. Vet du vilken produkt vi sålt flest av som just julklapp? Eltandborstar. Till ALLA. Barn som vuxna. Hos oss skulle jag våga påstå att det var årets julklapp. Så det var många besvikna idag då tydligen ;)
    Jag hade blivit så glad för en eltandborste. Vem som än gav den
  • Anonym (mår illa)

    Usch va ja mår illa av folk som definierar sitt värde genom materiella ting!
    Skärp dig TS.

    Jag och min man har haft flera tuffa år med både svåra sjukdomar, operationer m.m...Men skulle aldrig begära något dyrt av honom bara för att jag ibland har fått kämpa galet mycket. Vi gav varandra julklappar för dryga hundralappen var i år. Och vi båda blev jätte glada, för att dom kom från hjärtat och var personliga. 

    Måste man alltid HA eller FÅ något? :s 

Svar på tråden julafton..julklappar...besvikelse..