Tråden för oss som INTE ammar...
Stoppa in en thermometer I rumpan försiktigt. Och olivolja I smakisarna.
Äpple och inte övermogen banan är också stoppande. Googla på stoppande och lösande mat, har glömt resten, När smakiskarna blir hela måltider kan du ha I en hel matsked olivolja. Det hade jag och det funkade super.
Jag kokade vatten och hällde I termos där man såg temperaturen på utsidan. När det va dax att äta så hällde jag I vattnet först och sen ersättningen för annars blir det fel mått/mängd. Var vattnet ff för varmt så sköljde jag den färdiggjorda flaskans utsida under kallt rinnande vatten. Använde endast glasflaskor.
Steriliserade flaskorna varje dag efter att jag diskat dom noga, så även napparna.
Bakterier kommer spädbarnen kontakt med ändå så jag tycker inte att det är överdrivet att koka och sterilisera tills man börjar med smakisar och kan sluta med allt det jokset.