• Webbredaktör Annelie

    Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?

    Barn säger ju så mycket saker, ibland är det inte bara roligt saker utan nästan lite obehagliga och kusliga. På en amerikansk familjesajt har de samlat ihop några saker som barn sagt som ger en lite kalla kårar.
    "Before I was born here, I had a sister right? Her and my other mom are so old now. They were ok when the car was on fire. But I sure wasn't!"

    Och en vän till mig, hennes son sa:
    - Mamma när du dör kan jag få lite av din aska då och ha i en burk?
    - Ehh, ja, men vad ska du med de till?
    - Jo men jag tänkte ha en burk med dig och en burk med pappa. Sen en burk där jag ska bland er.

    (Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är lite gulligt ändå eller det mest är kusligt)

    Har ditt barn eller något barn i din närhet sagt något som gett dig lite kalla kårar?

  • Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?
  • TheldaZelda

    Min 2 åriga dotter ligger i våran säng och vinkar upp i taket och säger "Titta!" "Hej!" "Där!"flera gånger. Jag frågar nyfiket "Vad?" Då säger hon det annorlunda namnet på en katt som vi haft men som varit död i över ett halvår. Och hon hade knappt träffat honom då han bott och dog hos hennes farmor 45 mil ifrån oss.

    Jag är en skeptiker, men jag fick lite rysningar av detta.

    (Hon pekade och sa kattens namn i vardagsrummet när vi var nyinflyttade i en lgh nyligen oxå!) 

  • Vandelay

    Vad FAN läser jag det här för!!! Skitläskigt!! 
    När jag var yngre dog min kompis lillebror i cancer, tre år gammal. Precis innan han dog så sa han "nu kommer mamma och hämtar mig". Mamman hade dött två månader innan i en olycka.  

  • Noname00
    3 Indigobarn skrev 2013-10-08 22:37:34 följande:
    När min idag 15-åring var liten sa han ganska ofta "När jag VAR stor..." alltså inte "när jag BLIR stor..." Inte speciellt läskigt iofs utan mer fascinerande då jag tror på reinkarnation.

    Där emot har mina två yngre barn sagt en hel del som fått kalla kårar att krypa längst ryggen ibland.
    Vi bodde tidigare i ett äldre hus där det hände en del märkliga saker då och då. är vi bott där ett tag började plötsligt ena sonen att vägra sova i sitt rum. när vi frågade varför han inte ville vara i rummet svarade han utan att tveka "För att mina möbler börjar dansa när jag ska sova..."

    Vid ett annat tillfälle kommer den andra sonen in i vårt sovrum väldigt tidigt på morgonen och säger att "det står en vit dam i trappen" Min första tanke är att han drömt det och frågar " är det någon du kände?" Han tittar då ut mot hallen och svarar " Nä jag vet inte för hon är bara vit och genomskinlig..."

    När yngsta sonen var 6 år dog morfar tillika min pappa. Jag och sonen tillbringade en hel del tid på sjukhuset  hos honom innan han dog. Strax efter vi begravt honom kom sonen, som hade sitt rum vägg i vägg med vårt in till mig  vid 6 tiden på morgonen och kröp upp brevdid mig i sängen och såg både lite sorgsen och glad ut och viskade till mig. "Morfar var i mitt rum" Var han? svarade jag lite försiktigt. "Ja. Han var full av ljus, som han hade en lampa i sig. Han ville säga hej då. han sa att jag är en fin och duktig pojke. såg du inte när han gick genom väggen?" Hjärta
    Det är sådant här som får mig att tro på det övernaturliga, att släktingar kommer tillbaka för att säga farväl.
    Oftast är det inget farligt utan de kommer bara för att tala om att man inte ska vara rädd de lixom vakar över en.
Svar på tråden Vad är det obehagligaste ditt barn sagt?