Inlägg från: Irmeline |Visa alla inlägg
  • Irmeline

    BF Oktober 2014

    Cazza skrev 2014-02-26 19:43:59 följande:

    Vul idag och jag hade ett barn där inbe som mådde bra! Man kunde se att det varit tvillingar från början men nu levde bara en och den verkar komma i oktober.


    Skönt!

    Hade du misstänkt två därinne? När tror de att den "försvann"?
  • Irmeline
    mammasusan skrev 2014-02-26 20:42:43 följande:

    Har också vul imorgon 10:15 v 6+1...så orolig för att bara få se en tjock slemhinna som alla andra ggr. Då har jag förvisso blödigt så jag fått kolla, nu har jag inte gjort det alls (ännu)...måste dock åka själv med barnen (7,5 & 4,10) som sällskap då maken jobbar. 32 mil enkel resa...så jag har klockan på 4:30 imorgon...


    Wow vilken resa! Verkligen lycka till nu!!
  • Irmeline

    Knytet: skönt att det gått så bra! Var med om liknande i v 7 förra gången, de såg kanske ett hjärta... Tillbaks vecka 9 och allt såg perfekt ut. Därför bokade jag in v. 9 denna gång också, för att slippa oron. För tidiga vul med dålig apparatur eller oproffsig personal kan snarare ge oro än stilla den.

  • Irmeline

    Varit på semester en vecka, skönt att koppla bort lite ett tag. Blodprov för kub på torsdag, vet inte ännu när ul blir. 10+2 idag, 12 dagar kvar till 12 fulla veckor och den magiska gränsen. :) när denna och kub är avklarad (om kub går bra) blir det offentligt. Då ska jag sluta dölja magen och ha tighta kläder istället! ;)

  • Irmeline

    Jag har fått rul 13 maj, kommer vara v.20 då (BF 3okt), verkar vara olika hur de ligger. Lämnar blod för kub på torsdag (10+5) ännu inte fått ul inbokat. Visste inte att de daterade på kub nu för tiden?

  • Irmeline

    Min gyn sa att vid plus har man 50% chans, vid tickande hjärta innan v. 8 80% vid fulla 8 veckor (8+0) 95% chans och vid 12 fulla 99%. Man ska alltså ha sett att den lever vid dessa tidpunkter. Tydligen är v8 kritisk, har den passerat denna är det som sagt 95% chans enligt honom. Även om den avstannar v7 kan den komma ut efter v12.

  • Irmeline

    Såå kul med alla lyckade VUL Glad Grattis alla!

    Själv trodde jag att jag skulle få KUB-tid igår hos BM men icke, tydligen skickas blodprovet till sjukhuset som sen skickar ut en remiss, man får alltså veta det med kort frist och utan möjlighet att påverka när. Hoppas det blir en vettig tid jag kan smita från jobbet. Att mannen också skulle kunna följa med känns nästan uteslutet när man får veta så kort innan. Så nu kollar jag posten och väntar på en NUPP-tid i brevlådan.

  • Irmeline
    Makaronipuss1 skrev 2014-03-14 13:09:42 följande:
    Alltså jag mår så sjukt dåligt... Jag har haft två underbara och lätta graviditeter innan, men nu är verkligen allting annorlunda. Jag mår illa dygnet runt. Försökt med Lergigan comp utan effekt. Har fått EXTREM muntorrhet. Har verkligen inget saliv alls i munnen. Trodde det var biverkning av Lergigan men har inte tagit den på ett par dagar nu och muntorrheten kvarstår. Usch och fy....
    Är det samma pappa? Jag har hört att man kan må väldigt olika beroende på vem pappan är.
  • Irmeline
    MrsGalotti skrev 2014-03-14 18:02:46 följande:

    KUB upp till v.14 står det i mina informationsblad jag fick från bm förra veckan. Så det är lugnt.


    Blodprov efter 9 fulla veckor tidigast (9+0), ul 11+0 till 13+6 optimalt 12+2 enligt Mamamia i Stockholm.
Svar på tråden BF Oktober 2014