Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Smutsiga sanningar om SD!

    Elake skrev 2014-11-21 13:41:50 följande:
    eh nej. det är inget översittari! Läs igen vad jag skrev!
    "Jo du är både liten och ovän. Och Du far med osanning i den här tråden.
    Du ger inte ett skvatt för övriga partiers medlemmars feltramp. Utan det är bara SDs politiker som upprör dig. Rent och skärt hyckleri. Hoppas gudskelov inte du blir politiker, för hycklare är de värsta som sitter i de stolarna. "
    Och ta gärna till dig utav det jag skriver. Hycklare är det ingen som gillar
    Jepp härskartekniker.
  • nihka
    Elake skrev 2014-11-21 14:18:02 följande:
    nihka skrev 2014-11-21 14:07:49 följande:
    Jepp härskartekniker.

    Nej, det är vanliga sanningar, och ni förbiser dom med hyckleri varendaste endaste gång.
    Ni kan inte jämföra en undersökning som är gjord utav eliten inom granskning, med en undersökning som är gjord utav amatörpersoner på sin fritid. det faller utanför rimlighetens gränser.
    Men ni lyckas aldrig förklara hur dessa två undersökningar kan vara relevanta för varandra. Men förklara gärna detta för mig, nu har ni chansen!
    Nope, "Lilla vän" och "du är både liten och..." mm, mm, mm, är inte "vanliga sanningar".

    Det är inte undersökningar och uppgifter jag "förbiser" utan det är dig.

    Strama upp tonen om du vill vara med i diskussionen.
  • nihka
    Anghammarad skrev 2014-11-21 15:50:20 följande:
    Han var inte bara en intressant figur att diskutera med, han inbjöds officiellt av SD att valtala.
    Vet du vad han sa i sitt tal?
  • nihka
    Jonas07 skrev 2014-11-21 16:24:41 följande:

    [quote=74376869][quote-nick]nihka skrev 2014-11-21 13:35:15 följande:[/quote-nick]Du hittar fler exempel på olämpliga uttalande från SDare under första länken i trådstarten.

    Apropå din långa försvarstext om varför Björn Söder lät sig fotograferas med en nazist, så är det naturligtvis inte någon annans "fel" än den/de som gick med på fotograferingen.

    Schönhuber var SS-nazist  sedan "inte nazist" och sedan nazist igen. Det handlar inte om "otur" och i synnerhet då det begav sig, att SD tyckte Schönhuber var en intressant figur att diskutera med.

    Din fråga: "Att Jimmie sagt att det är ner fel på dig än muslimerna. Va är det för rasistiskt med det?"

    Svar: Åkersson tycks ha alla muslimer som han då anser att det är fel på som måttstock på dåligt fast nu har han hittat någon/något som i hans ögon är ännu sämre/ännu mer fel på.Rasism definieras i allmänhet som system av föreställningar, tro och förfaranden som baseras på en världsbild eller ideologi där människan är uppdelad i separata och exklusiva biologiska enheter som kallas raser men rasism har aldrig handlat om enbart genetik och biologi utan även om kultur och religion.[1]

    sv.wikipedia.org/wiki/Rasism

    [/

    Som sagt han var konservativ. Björn hade självklart inte ställt sig med en Nazist om han vetat detta.


    Så Björn Söder visste inte att SD hade bjudit in en nazist och därför lät han sig fotograferas med honom?
  • nihka
    Anghammarad skrev 2014-11-21 18:26:40 följande:
    En väldig massa floskler. Ganska märkligt att höra en nazist säga att han inte är rasist.

    #t=538
    Ja. översättningarna var ju det iaf. Hade redan lyssnat en bit. Är du bra på tyska?
  • nihka
    FiaMedFunkk skrev 2014-11-21 19:41:41 följande:
    Jo, det har funnits. Det var en realitet på 70 och 80-talet. Men för er som är födda efter den förglömda folkhemstiden, så kan ju närhistoria te sig aningen skärrande. 
    Hahahaha!

    Vi hade förförra sekelskiftestiden på 70 och 80-talet och det är personer födda efter 40 och 50-talet skärrade över att dra sig till minnes.

    Ja jävlar!
  • nihka
    Biffus skrev 2014-11-21 20:44:27 följande:
    SD:are har lagt ut långa listor på "brottsdömda politiker i sjuklövern", så varför får de inte fram några från riksdagen? De hade resurser nog att hitta 4 A4-sidor med brottsdömda. Tog pengarna slut innan de kom till riksdagsledamöterna? 
    Jepp. Pengarna och resurserna tog slut exakt precis då, plus att vi förstås har den sedvanliga mörkningenCoolCoolCool
  • nihka
    FiaMedFunkk skrev 2014-11-21 22:49:28 följande:
    Va? Vad är en sekelskiftestid?

    Nu har du druckit vin, igen.
    Du får läsa noggrannare. Jag skrev förrförra sekelsskiftestiden - tiden runt förrförra sekelskiftet. Det är tiden då berättelserna om den fiktiva Emil i Lönneberga ska ha utspelat sig, från 1899 och framåt. Vi hade det alltså inte så som Emil på 1970 och 80-talet och inte heller 1899.

    Emil i Lönneberga är en barnbok om en idylliserad värld och inte en dokumentär eller ens faction som du och en del andra SDare tycks tro, så vi kan inte gå tillbaka till den tiden.

    Jag brukar oftast bara ignorera den här typen av kommentarer, men nej, jag har inte druckit vin. Du visar återigen att du är oförmögen att föra en debatt. När det du har att komma med i sakfrågan inte räcker försöker du med angrepp mot person. Det är inte alls svårt att förstå hur någon som vräker ur sig mot meningsmotståndare så som du gör inte heller kan avhålla sig från den typen av retorik du använder om invandrare. Du vet att du skadar ingen mer än dig själv eftersom det bara reflekterar tillbaka på dig själv Kräks
  • nihka
    Breaking Bad skrev 2014-11-24 22:04:18 följande:
    Verkar vara korrekta siffror iallafall, tog ett stickprov....
    Korrekta siffror??? Affe är en SDare med en privat blogg. Han använder många färger i sina diagram och listar källor såsom BRÅ under sina egna "kallibrerade" siffror, iaktagelser, och slutsatser.

    Hans blogg är för statistik vad Buttericks är för heminredning.
  • nihka
    Breaking Bad skrev 2014-11-25 18:37:55 följande:
    Jag ser inget fel med att man anger källor från statliga myndigheter eller använder färger för att tydliggöra det man vill visa. Sen att han visar statistik över sånt man aldrig får ta del av annars (men som är rätt så uppenbart) kan ju upplevas lite kontroversiellt och skrämmande för känsliga läsare.
    Jag ser fel i att man tar siffror från en statlig myndighet, lägger till en egen fördom paketerad i fina färger och sedan presenterar hela "materialet" som fakta med källhänvisning till statliga myndigheter.
    Efter ha tagit del av Affes "kallibrerade" siffror (rena påhittet) om brottslighet bland invandrare och BRÅ-rapporterna avfärdar jag honom och hans amatörblogg för vad den är - en SD-vänlig (och än värre) propagandasajt.
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!