Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Smutsiga sanningar om SD!

    Elake skrev 2014-11-19 11:41:12 följande:
    Men hur svårt ska det vara att förstå? Det går inte att länka till någon undersökning eftersom det inte finns någon undersökning som täcker upp 7-klövern ännu!!
    Fattar du nu??
    Men någon annan i tråden har påstått att det finns en undersökning som visar läget för SDs representanter. Det är om detta och till denna person som frågan vänder sig. Fattar du nu??
  • nihka
    Elake skrev 2014-11-19 16:04:53 följande:
    nihka skrev 2014-11-19 14:20:49 följande:
    Men någon annan i tråden har påstått att det finns en undersökning som visar läget för SDs representanter. Det är om detta och till denna person som frågan vänder sig. Fattar du nu??

    "Någon annan har..." Ja så var det med eran såkallade dyrbara källkritik.
    Eran??? Jag röstar inte på SD. Om du inte vill tro blint på vad SD och SDare säger så är det förstås jättebra. Jag tycker inte heller att denna SDare bara kan påstå något sådant utan att ha belägg för det.
  • nihka
    Rataxes skrev 2014-11-19 17:28:38 följande:
    Här finns en massa att läsa om övriga partiers eskapader. Inte så många riksdagspolitiker med syndaregister men ojoj vad många lokalpolitiker som hittat på
    "skoj".
    Tro mig, hen kommer inte tro dig.
  • nihka
    Elake skrev 2014-11-19 17:53:08 följande:
    För det första så är jag ingen hen, jag är en person!
    Och sen så kan jag inte hitta någon sådan granskning
    Hen är isf "honellerhan", men du kanske är en person utan att vara vare sig en hon eller han. Whatever.

    Om du hade varit lite trevligare kunde jag ha hjälpt dig hitta den genom att länka men, du får leta själv eller vänta och se om någon annan har förbarmande över dig.
  • nihka
    Elake skrev 2014-11-19 19:08:54 följande:
    Jag är trevlig, men jag är också rak och ärlig. Så du får gärna länka den. För jag har missat den hur mycket jag än granskat denna tråden
    No, no, no, no, no. Man använder inte härskartekniker och sedan ber om hjälp och tror man ska få det. You're on your own.
  • nihka
    Jonas07 skrev 2014-11-19 19:18:50 följande:

    Det där var ju en ganska löjlig film Ts tog upp. Den är ju gammal som gatan och det finns inget i dag som är rasistiskt i partiprogrammet.

    Sedan är väl Sd det parti som städar upp bäst och verkligen tar tag i olämpliga medlemmar och utesluter dom.


    Filmen är ju mest bakgrunden.  Det kommer nyare smutsigheter i de efterföljande länkarna i trådstarten. Och fler i tråden.

    Varför är det så många olämpliga medlemmar kvar då?
  • nihka
    Elake skrev 2014-11-19 19:56:55 följande:
    Härskartekniker? Var tusan har jag använt det? Det är sanrare två personer här som använder sig av det. Och det är Du nihka, och FDFMGA. maken till härskarteknik får man leta efter.
    Ni sätter er över människor som gillar SD. HATAR gör ni!
    I inlägg 135 och 141 dina svar till mig.

    Det går alldeles utmärkt att framföra sina åsikter utan att försöka sätta sig på andra. Ta till dig kriiken istället för att projicera den tillbaka.
  • nihka
    Jonas07 skrev 2014-11-21 00:18:27 följande:

    [quote=74374748][quote-nick]Biffus skrev 2014-11-20 22:59:31 följande:[/quote-nick]Hrrm, tryckte på fel knapp igen... 

    Björn Söder:

    "Det är en ödesfråga för framtiden. Stoppar vi inte utbredningen av islam kommer muslimerna att ta över, och det kommer att gå fort"

    Björn Söder och en SS-soldat. 

    Jimmie Åkesson:

    "Jag tycker att det är mer fel på dig än på muslimerna."

    Vill du ha mer? Jag kan fortsätta ganska länge till, om du tycker att det är för lite. [/

    På den tiden var Franz Schönhuber konservativ, tillhörande Die Republikaner och liknande konservativa rörelser i Tyskland.

    Alltså stödde han inte nazism.

    Detta kom senare under 00-taler då han övergick till mer extrema sympatier.

    Men på den tiden då han besökte SD tillhörde han faktiskt Tysklands mediala etablissemang. Han var inte en kontroversiell figur, förutom möjligtvis i EXPO-kretsar här i Sverige. Han var liksom Tysklands Johan Hakelius, eller Dick Erixon, eller Herman Lindqvist. Alltså en etablerad konservativ figur i sitt land.

    Sen att han slogs i Hitlers SS, ja större delen av tyska männen i hans ålder var på ett eller ett annat sätt med inom nazisternas militära industrikomplex. I synnerhet om man var en ung frisk man på den tiden, var det nog nästan oundvikligt.

    Idag anser SD att det var ett misstag att ha haft Schönhuber med. De hade nämligen för lite kunskap om honom, förutom att han var en etablerad konservativ mediafigur i Tyskland på den tiden. Att ge EXPO möjligheten att klistra på hans bakgrund, som SS-soldat, på SD var ett dåligt beslut. Sen att Schönhuber skulle senare gå vidare, lämna Die Republikaner och den konservativa rörelsen i Tyskland och utveckla mer extrema åsikter, är inget som SD kan rå för.

    Att Jimmie sagt att det är ner fel på dig än muslimerna. Va är det för rasistiskt med det?

    Ta gärna mer. Kommer svara dig grundligt.


    Du hittar fler exempel på olämpliga uttalande från SDare under första länken i trådstarten.

    Apropå din långa försvarstext om varför Björn Söder lät sig fotograferas med en nazist, så är det naturligtvis inte någon annans "fel" än den/de som gick med på fotograferingen.

    Schönhuber var SS-nazist  sedan "inte nazist" och sedan nazist igen. Det handlar inte om "otur" och i synnerhet då det begav sig, att SD tyckte Schönhuber var en intressant figur att diskutera med.

    Din fråga: "Att Jimmie sagt att det är ner fel på dig än muslimerna. Va är det för rasistiskt med det?"

    Svar: Åkersson tycks ha alla muslimer som han då anser att det är fel på som måttstock på dåligt fast nu har han hittat någon/något som i hans ögon är ännu sämre/ännu mer fel på.

    Rasism definieras i allmänhet som system av föreställningar, tro och förfaranden som baseras på en världsbild eller ideologi där människan är uppdelad i separata och exklusiva biologiska enheter som kallas raser men rasism har aldrig handlat om enbart genetik och biologi utan även om kultur och religion.[1]

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Rasism

  • nihka
    Elake skrev 2014-11-21 13:40:58 följande:
    "Sökt"?  men kära lilla vän. Det räcker inte med att söka lite i registren. Man måste ha kontakter och förståelse för och resurser för att kunna göra en riktig granskning. det har inte du, men det har media. Och dom har inte gjort någon granskning av övriga riksdagsledamöter
    Härskartekniker.
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!