Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Smutsiga sanningar om SD!

    Gert skrev 2014-11-14 19:48:59 följande:
    Nja, i sådana fall skulle en massa miljöpartisters domar har uppmärksammats tidigare och inte bara nu när de sitter i regeringen.
    Det har de. SDare har plockat ihop långa listor som presenterats här på FL på precis varenda brott och förseelse på alla partirepresentanter utom SDs förstås, ända ner till kommunpolitikers parkeringsböter.

    Ändå kvarstår faktum att SD har 6 gånger fler dömda politiker i riksdagen än resten av partierna tillsammans.
  • nihka
    Elake skrev 2014-11-14 20:15:42 följande:
    Men det är ju det jag säger, det du länkat till bevisar klart o tydligt att alla inte granskats lika hårt ner i brottshistoriken som hos SD.
    Shit vilken dålig bluff. Du har ju inte ens hittat länkarna. Det är ju inte jag som har länkat. Hahahaha!
  • nihka
    FiaMedFunkk skrev 2014-11-14 21:11:09 följande:
    Är 21:00 tidigt? Ja, för de som inte jobbar utan är hemma med barnet, så kanske det är så.

    Om jag ens får vara medlem till inatt? Ni har ju en ganska sjuk böjelse av att anmäla inläggen och jag har börjat på en greatest hits samling över totalt vansinniga borttagningar, som givetvis föranleddes av dig och ditt bihang.

    Men så är det när man diskuterar med åsiktsdiktaturen.
    Varför inte göra pinan kort och dra ditt "negerns egenskaper" så kan du checka ut under nuvarande nick innan spöktimmen.
  • nihka
    Elake skrev 2014-11-14 20:42:47 följande:
    Men nu gör du det igen, du länkar till något som du tar som fakta. Men som inte säger ett skvatt över huvud taget. LÄS VAD JAG SKRIVER!
    ÅTERIGEN! Hela jäkla mediasverige har grävt lössen ur varenda hårstrå på SDarna, därför missar man inte en enda fälld dom hos desssa ledamöter.
    Men denna djupa granskning har INTE gjorts på de andra ledamöterna.
    Ofattbart att det vägrar gå in i ditt huvud.
    Du menar att den superdigra lista som presenterats här av dina "sverigevänner" på alla "sjuklöverförbrytare"  INTE inkluderade just alla riksdagsledamöter. Så slarvigt! Vem ska vi skylla detta på? Hahahaha.

    Du tror på din konspirationsteori så hårt att den blir sann för dig trots att dina "sverigevänner" grävt lössen ur varenda hårstrå på samtliga andra partier i riksdagen.

    Slösa inte så med versaler. De är dyra Guld i mun
  • nihka
    FDFMGA skrev 2014-11-15 11:22:15 följande:

    Man ska nog inte enbart se till det kvantitativa, d v s den enorma överrepresentationen av brottsdomar bland SD-riksdagsledamöter jämfört med de övriga partiernas representanter, med ett kvalitativt synsätt kan man också se hur osvenskt det brottsliga beteendet bland sverigedemokrater är.

    Den kvalitativa jämförelsen haltar en smula, eftersom "sjuklövernsw" representanter har så få brottsdomar, den vi har exempel på handlar alltså om att om att strunta i tv-licensen. Alla brottsdomar är väl iofs allvarliga, men jag måste erkänna att jag själv struntade i tv-licensen under en lång period och jag gissar att det är ett beteende som inte är alltför ovanligt bland oss svenskar.

    Ser man däremot till SD-representanternas brottsliga beteende så handlar det nästan genomgående  om osvenska brott, exempelvis att man sprutar tårgas i ögonen på folk, narkotikabrott, misshandel, förtal, våld mot tjänsteman och häleri. Förmodligen har många av brotten begåtts under SD:s mer nazistiska period då partiet var mer öppet ligistbetonat, och naturligtvis kan många av SD-representanterna vara mer välintegrerade i det svenska samhället idag jämfört med när de begick brotten.

    Hursomhelst, det är liksom inga småbrott SD-riksdagsledamöterna har gjort sig skyldiga till.

    .


    Just våldsbrotten som SDs riksdagsledamöter blivit fällda för tycker jag är allvarligast och jag tror som du att de kan ha ett samband med att SD  har sina rötter i en våldskultur. Det var väl den våldskulturen som gjorde sig påmind med järnrörsskandalen. Bara tanken att plocka med sig tillhyggen en lördag kväll på stan är så extremt främmande för mig. Däremot har jag också struntat i TV-licensen en period i min ungdom.

    Vet du om riksdagsledamöter likt exempelvis vård- och skolpersonal behöver presentera ett utdrag ur brottsbelastningsregistret inför en "anställning"?
  • nihka
    vår2012 skrev 2014-11-15 13:38:25 följande:
    Men båda handlar om att man "bryr sig extra" om vissa människor. Några bryr sig extra om fattiga barn (majblomman) och andra om folk som råkar ut för bröstcancer (rosa bandet). Vissa organisationer hjälper hemlösa och andra hjälper kristna. Finns organisationer som riktar sitt stöd till specifika länder. De hjälper helt enkelt de som de ömmar mest för.

    Kan inte se hur du kan tycka att de som koncentrerar sig på att hjälpa kristna skulle vara mer rasistiska än de som bara hjälper barnhemsbarn i Rumänien. De exkluderar ju barnhemsbarn i andra länder enligt dig tror du alltså att det beror på att de inte tycker barnhemsbarn i andra länder inte är lika mycket värda?
    Byt ut kristen mot vit så kanske du förstår hur jag menar.

    Är man på plats hjälper man de människor som har problem, inte de människor som har problem plus att de tillhör en viss religion eller har en viss etnicitet. Det är ju själva definitonen av rasism att tänka och göra så.

    Hur skulle det sett ut om thailändarna bara hade hjälpt tsunamioffer som var buddister? Där flyter ett kristet barn med ansiktet ner. Hoppsan, men det är inte vårt bekymmer. Man kan inte hjälpa alla...

    Jag utgår från att de inte sållar ut ett barn med en förälder från Ungern i barnhemmet i Rumänien för det vore rasistiskt och grymt.
  • nihka
    vår2012 skrev 2014-11-15 15:22:58 följande:
    Jag håller med om mycket av det du skriver men jag tror inte organisationerna du kallar rasistiska inte gör undantag men de koncentrerar sig på att hjälpa kristna, samma som vissa koncentrerar på att hjälpa missbrukare,barnhemsbarn eller uteliggare.

    Det är magstarkt att kalla en hjälporganisation för rasistisk bara för att de fokuserar på att hjälpa vissa. Med din retorik kan man kalla alla organisationer rasistiska. Byt ut fattiga barn mot vita barn så är majblomman också rasister.
    Organisationerna? Det handlar om en. Right hand Aid är en rasistisk organisation. De hjälper inte muslimska flyktingar under förevändningen att man inte kan avgöra vilka som är de förtryckta eller vilka som är förtryckarna. Grundaren är inte helt överraskande en SD-kommunpolitiker. Han gör reklam för SD på sajten och skriver "vi sverigedemokrater" plus det vanliga bajsandet på alla andra riksdagspartier och som körsbäret på SD-tårtan - titbits från Avpixlat.

    Nej, med min retorik kan man inte kalla alla organisationer för rasistiska eftersom "vit" inte är en sjukdom/åkomma, ett bristtillsånd eller något man någonsin behöver hjälpa någon med utan när en "vit" person behöver hjälp är det för något annan än hens "vithet". Fattig är något förändringsbart. Det är inte "vit". Ska man hjälpa fattiga barn i ett område sållar man inte bort de muslimska barnen. Allt annat är rasistiskt.
  • nihka
    Gert skrev 2014-11-15 18:55:35 följande:
    Om man inte kan hjälpa alla så ska man inte hjälpa någon, enligt dig, för det är rasistiskt. Ologiskt värre. 
    Nej, det sa jag inte. Ologiskt är att tro att folk skriver sådant de inte skriver. Nu fick jag rätta dig igen. Det börjar bli tröttsamt att dementera dina hjärnspöken.
  • nihka
    Elake skrev 2014-11-15 15:46:23 följande:
    Exakt så är det. Mina sverigevänner har inte dom resurserna som hela sveriges mediavärld att kunna granska ner på hårlössen på alla partier i sverige.
    Skulle media lägga ner lika mycket energi på varje enskild ledamot i hela sverige, så som man lagt ner på enbart SDs ledamöter, så hade statistiken sett exakt lika dan ut för alla partier. Så är det, så är sanningen, och du vet det. Men du har målat in dig i ett hörn och besitter ett ego som gör att du vägrar erkänna att du har fel. Men jag genomsyrar dig SÅ lätt!
    Så du menar att 800 000 personer gemensamt inte klarar av att kolla upp om 300 riksdagspolitiker är dömda för brott? Vad är det för undermålig outfit du är del av?

    Men du har fel. Det finns listor på ett antal "sverigevänliga" sajter men du hittar inte ens dit??? Trots digra listor kvarstår dock faktum: sverigedemokratiska riksdagspolitiker är 6 gånger oftare dömda för brott än samtliga andra riksdagsledamöter från de övriga partierna.

    Jaså, du genomsyrar mig. Det har ingen gjort tidigare. Hahahahaha!
  • nihka
    Svt skrev 2014-11-15 15:56:21 följande:
    Nu får du nog ta och sansa dig och läsa på vad rasism betyder. Du kan hata kristna eller buddhister hur mycket du vill utan att det någonsin kan stämplas som rasism.

    Ibland har man otur när man tänker. Eller skriver.
    För tvåhundra år sedan runt Darwins födelse var din definition säkert mer rätt, men otur eller inte så är det var persons skyldighet att försöka hänga med lite i vad som händer i världen utanför:

    Rasism definieras i allmänhet som system av föreställningar, tro och förfaranden som baseras på en världsbild eller ideologi där människan är uppdelad i separata och exklusiva biologiska enheter som kallas raser men rasism har aldrig handlat om enbart genetik och biologi utan även om kultur och religion.[1]

    Skillnaden behöver alltså inte avse just ras, utan det avgörande är principen att bedöma individer efter vilka de är och inte efter vad de gör.

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Rasism



Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!