• Bell13

    Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015

    villsågärna38 skrev 2016-02-12 16:23:34 följande:
    Med tanke på att han troligtvis är mjölkallergiker han med (?) så undvik flytande panodil och Ipren iaf. De är värst för Lovisa. Kram
    Har inte behövt ge febernedsättande sedan kl 11,00 och ska tänka på dina tips. Kanske är det på väg ut ur kroppen
    Kram
  • Bell13
    villsågärna38 skrev 2016-02-12 21:53:23 följande:

    Håller tummen för att det vänt Bell!! Kram


    Febern är borta så vi tampades med nästäppa istället inatt men det gick ok att sova på mitt bröst. Jag sov inte lika bra sittande men det är nog över på ett par dagar. Konstigt egentligen hur lite sömn man kan klara sig på i korta perioder
    Kram
  • Bell13
    Kelsson1 skrev 2016-02-13 16:59:17 följande:

    Vi fick åka in akut med Niilo så han fick inhalera, hade så svårt att andas stackars liten. Kom hem natten mellan torsdag o fredag någon gång innan 2! Så är väl fortfarande lite groggy.
    Min förkylning har också fått förnyad styrka o satt sig på rösten så det är riktigt jobbigt att prata just nu .
    Niilos feber fortsätter, inte lika intensiv som tidigare men den försöker kliva upp över 39 och han blir så ledsen så han får en supp för att kunna sova.
    Konstigt nog har han ätit som normalt hela tiden och dricker ersättning så vi behöver inte oroa oss för det.
    Varma kramar till er alla, får kommentera  sen när förkylningen gett med sig och man är klarare i knoppen.


    Vilken ordentlig släng ni fått hoppas att ni snart ska vara friska hela familjen, det där låter ju som en mardröm.
    Kram
  • Bell13

    Godmorgon, här är det mycket bättre och Douglas har vaknat på gott humör och det är bara lite nästäppa kvar. Han har varit feberfri sedan igår jag hade däremot feberfrossa inatt ena minuten frös jag så jag skakade och den andra minuten kokade jag. Har ingen feber nu men är trött i kroppen. Men verkar inte som det blir mer än det inatt.
    Kram till alla och ha en mysig alla hjärtansdag

  • Bell13
    johjen skrev 2016-02-14 13:33:21 följande:

    Hej alla fina mammor i tråden!

    Hur mår ni idag? Firas det något speciellt så här på alla hjärtans dag? Tycker egentligen det är ett löjligt påhitt då man ska fira kärleken när man känner för det eller typ varje dag men hade ändå köpt ett kort och trisslott till sambon. Han hade slagit på stort och bokat bord på en trevlig restaurang i närheten och där sitter jag nu, dock i bilen utanför då Adam somnade på vägen och ska få sova en stund till..

    Så roligt att läsa Villsågärna att allt verkar gå bra med Lovisas inskolning! Hur långa dagar går hon? Du har säkert skrivit det men jag missat, inge varit så aktiv på sistone.

    Till alla er som är sjuka eller era små som är krassliga, jag lider med er och skickar krya på er kramar! Vi mår bra nu efter förra helgens magsjuka men tog hårt på både mig och sambon. Nu vaknar Adam och dags för lunch!

    Kram


    Vad mysigt med lunch. Vi skulle ätit hela familjen på restaurang men allt blev fel. Jag har sedan min mens kommit tillbaka börjat må väldigt dåligt mellan dag 1 och 16 i min cykel. Idag är det dag 5 och mensen är slut och jag har bara gråtit hela dagen. Jag bör nog kolla upp varför det blir så här kanske kan jag ta nåt test som visar om jag är på väg in i klimakteriet. Hoppas du och alla andra har haft en fin dag.
    Kram
  • Bell13
    Sira skrev 2016-02-16 09:38:07 följande:

    Vsg: Vi har också örontermometer, väldigt smidigt. Har faktiskt aldrig använt nån annan sort. Hoppas storasyster mår bättre idag och att Lovisa och ni andra klarar er denna gången.

    Johjen: Mysigt med Alla hjärtansdag-lunch. Men jag håller med dig i princip - bättre att visa alla vanliga dagar hur mycket man bryr sig om varandra... Känns lite amerikanskt att liksom fläska på för mycket just den dagen. 

    Bell: Vad jobbigt att må så dåligt, det är ju halva månaden! Gå och kolla det, kan ju vara brist på något hormon eller bara en obalans av något slag. 

    Kelsson: Skönt att ni är på bättringsvägen men förstår att du inte orkar kommentera. Det tar verkligen på krafterna (som knappt finns från början ens... ) att vara sjuk och ha sjuka barn. Hoppas ni blir friska snart!


    Ska ta lite prover via werlabs tänkte jag. Förmodligen är det väl bara jobbig pms som jag varit förskonad från tidigare. När jag fick tillbaka min mens så hade jag också störtblödning, blödde igenom allt och fick frågan om jag äter omega 3 och det gjorde jag också och slutade med det och fick normal mens. Omega 3 är ju blodförtunnande och det måste berott på det. Lär sig ju hela livet
    Kram
  • Bell13
    Kelsson1 skrev 2016-02-17 09:28:30 följande:

    Bell: Jag hade (o)turen att få tillbaka min mens precis när vi skulle utomlands, har aldrig blött så mycket tidigare! Blödde igenom nattbindor, det har aldrig förut hänt. Var sådär roligt att hålla sig nära rummet för att hinna byta i tid . Andra mensen nu var mycket mindre.

    Annars fortsätter sjukstugan här. Nu är det makens tur att ha feber. Lilla Niilo har inte längre feber men rätt svår hosta. Jag fortsätter att snora o kraxa, undrar när jag får tillbaka min röst?


    Jobbig influensa ni fått här har jag klarat mig förutom feber en natt iofs var det 1 v sen Douglas blev sjuk så kanske kommer inatt men hoppas ej det.
    Han är förkyld och sover dåligt och oroligt men inget mot det ni har där hemma.
    Krya på er nu
    Kram
  • Bell13
    villsågärna38 skrev 2016-02-18 00:28:53 följande:

    Hej på er!

    Börjat jobba med sjuk storasyster (hon har fort feber, 40,6 igår, lägre idag) och då får såklart Lovisa vara hemma med så vi pusslar för fullt jag och maken. Tar halva dagar var och jag nån extra dag då jag jobbar halvtid. Tur man är egen och kan prioritera möten bara, vara hemma resten och jobba hemma på kvällen Tycker det är så kul att jag suttit från 17 till nu med min nya laptop och jobbat. Inte känt såhär för mitt jobb på flera år! Älskar friheten!

    Sov gott alla och krya på er ni som är sjuka!

    Kram


    Hoppas storasyster blir frisk och blir av med febern, här hemma är det mycket bättre nu.
    Låter härligt när du beskriver känslan kring ditt jobb vad jobbar du med?
    Kram
  • Bell13
    Kelsson1 skrev 2016-02-18 09:43:47 följande:

    VSG: Hoppas storasyster kryar på sig! Vad roligt att du är nöjd med jobbsituationen det betyder mycket i livet

    Bell: Skönt att det är bättre hos er.

    Vi börjar också sakteligen bli bättre men helt bra är det inte än
    Idag är det dags för Niilos 8 mån kontroll, hoppas han lyckats växa bra trots sjukdom.


    Har också BVC idag men 10 mån kontroll. Gick ner till 9.15 och då säger de 14.15 gaaah vad irriterande brukar vara så noga med tider så nu blir det 2 promenader i snömodd går ju ett att köra vagnen i detta väder
    Kram
  • Bell13

    På kontrollen idag konstaterades det att Douglas har utvecklats bara fint
    79 cm lång och 8.9 kg tung vid 10 månader och följer kurvan fint. Fick kortison samt mjukgörande utskrivet för han har eksem på hela kroppen som börjat klia lite grann.
    Kram

Svar på tråden Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015