• Bell13

    Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015

    Kelsson1 skrev 2016-12-13 06:27:09 följande:

    Bell: Blir helt kall när jag hör det, hoppas verkligen att det är falsklarm!
    Varma kramar!

    johjen: tänker på dig och hoppas att allt är bra!


    Det är missfall. Har precis kommit hem från Danderyd. Det började forsa blod och stora klumpar igår. Fick sammandragningar 45 SEK långa varannan minut. Och världens smärta i ryggen.
    Det finns bara rester kvar säger två olika läkare och jag har fått tabletter för att få ut allt snabbare. Föll på målsnöret 11+3 idag. Känns så ovärdigt och inhumant.
    Kram
  • Bell13
    Irma01 skrev 2016-12-13 22:26:40 följande:
    Bell, jag beklagar verkligen. Så orättvist.

    Styrkekram <3.
    Alltså det har du så rätt i. Jag fick tabletter och nu är det mesta ute. Känner mig inte gravid längre utan som vanligt. Jag är också konstigt nog glad. I måndags var det liksom värst, när allt började.
    Vi kommer att försöka igen nästa år. Hoppas att det blir ett barn då, om inte är jag ändå rikast i hela världen med de tre jag redan har.
    Kram
  • Bell13
    azurea skrev 2016-12-13 17:05:54 följande:
    Jag beklagar Bell . Och vet hur du känner det, har varit med om samma sak. Kram <3
    Det är så ovärdigt men jag har återhämtat mig snabbt. Känner mig väldigt mycket som vanligt igen. Kommer att jaga ett till plus
    Kram
  • Bell13
    johjen skrev 2016-12-15 06:13:42 följande:
    Massor av styrkekramar till dig Bell! Livet är verkligen inte rättvist och det här med barn är som rysk roulette..

    Ska på ultraljud idag. Efter det får vi se.

    Kram
    Hoppas allt är väl med det lilla fröet jag har kommit över det värsta nu och blickar framåt. Kram
  • Bell13
    johjen skrev 2016-12-15 21:33:49 följande:

    Allt väl med ärtan så här långt! Så stor som den skulle vara och man kunde ana ett pulserande hjärta även om jag bara är i vecka 7.. Blödningar är vanligt sa läkaren, ibland blir det missfall och ibland går det bra men eftersom jag inte blött något med Adam så trodde jag att det var kört. Vi ska dit på vårt ordinarie ultraljud nästa torsdag och skönt med en koll till.

    Illamåendet har också slagit till här och känt mig lätt bakis hela dagen..


    Lycka till på torsdag
  • Bell13
    johjen skrev 2017-01-09 20:41:40 följande:

    Hej vänner. Haft problem med blödningar under hela denna graviditet, senast i onsdags fick jag åka in efter ha blött för att se ett litet hjärta slå. Men så i lördags började det blöda mer och smärta tilltog och fick så ont att vi var tvungna att ringa ambulans på småtimmarna mot söndag. Väl inne konstaterades det att fostret inte visade någon aktivitet och att inte hjärtat slog länge. Jag blev inlagd för att få smärtstillande och att invänta ett till ultraljud senare som tyvärr visade samma sak. På kvällen fick jag medicin för att hjälpa kroppen att stöta ut fostret och på natten kom det ut. Jag var då i vecka 9+5. Förlorade mycket blod snabbt men repade mig och fick komma hem ikväll. Just nu känner jag mig bara trött och tom och som jag känner just nu kommer vi inte göra några mer syskonförsök då jag aldrig vill gå igenom detta igen.

    Så tacksam över att vi har Adam och varandra och just nu är det allt jag behöver.

    All kärlek till er! <3


    Fy fan vet precis, har haft 4 sådana där missfall. Ta hand om er.

    Stor kram
  • Bell13
    johjen skrev 2017-01-10 11:17:28 följande:

    Tack för er omtanke, det värmer!

    Just idag känner jag mig bedrövligt och ledsen men antar att detta är olika faser jag måste gå igenom. Hade precis börjat ta fram mammakläder som åkte snabbt tillbaka i förrådet i morse. Även Adams utväxta kläder står i påsar för arkivering men vill bara slänga dem så jag slipper att se dem..


    Det gör så oerhört ont i en att drabbas. Att ena dagen är man så oerhört lycklig för att vara helt krossad nästa. Just nu är jag också väldigt ledsen för mens är på ingång, så skulle det ju inte bli. Det skulle ju bli ett barn. Var så ledsen du vill och sörj så länge du behöver.
    Stor kram
  • Bell13

    Checkar in för att höra hur ni mår alla? Här rullar allt på. Har varit oerhört mycket sjukdomar i januari, trodde allt var ok nu och då visar det sig att Douglas fått halsfluss. Längtar till mitten av mars, då brukar vabruari vara över.
    Kram

  • Bell13
    Micro skrev 2017-02-08 15:40:01 följande:
    Jättetråkigt det som hände. Fick missfall i höstas i v13 som upptäcktes först v 18 känslor kom lite tillbaka när jag läste. Hoppas d känns bättre nu o krya på er. Jag har en dålig dag idag, testade minus på mitt tredje syskonförsök, första efter mf idag, iof bara ruvsrdag 6 men känns kört. Vill ju så gärna ha ett barn till, helst NU. Stor kram.
    Det var för mig oerhört jobbigt med själva missfallet, fysiskt var det fruktansvärt.
    Hoppas du snart ska bli gravid igen håller tummarna
  • Bell13
    azurea skrev 2017-02-08 21:42:33 följande:
    Bell hur känns det nu? Har ni "startat om" och fortsätter försöka eller pausat det ett tag? Kram
    Tack för att du frågar. Vi har startat om och försöker på nytt. Kram
  • Bell13
    SaraBN skrev 2017-02-09 09:04:54 följande:

    Hej på er! Tittar in här ibland efter att vi fick vår son via ivf i december 2014. Vi hade bestämt oss för att det bara skulle bli ett barn. Ni kan ju förstå chocken när ett graviditetstest visade positivt för några veckor sen! Jag som liksom inte kan bli gravid har gått och blivit spontangravid. Känns helt surrealistiskt fortfarande. Imorrn är det kub-ul. Jag hoppas att det ska gå bra.


    Vad bra och roligt att du blivit spontant gravid stort grattis
  • Bell13
    Irma01 skrev 2017-02-10 08:38:32 följande:
    Hej Bell, vad kul att bi har startat om. Stort lycka till!
    Hej Irma,
    Om man visste att det nån gång blir ett barn skulle jag ta alla nederlag i världen. Några till orkar vi så vi försöker igen förstår att du velar och tänker på syskon till lilla Victor. Det är en jobbig resa men säkert värt allt besvär
    Kram
  • Bell13
    johjen skrev 2017-06-26 14:49:49 följande:

    Hej vänner!
    Länge sedan någon skrev i tråden nu.. Ville bara titta in och skicka en sommarhälsning! Här är allt bra, Adam växer och mår bra och pratar mest hela tiden! "mamma, vad gör du?" tillhör en av favoriterna! Även "Nej, jag gillar inte det" hörs nu allt för ofta.. Han är en bestämd liten herre som vet vad han vill men oftast har ett glatt humör!
    Jag kommer gå ner i tid till hösten vilket ska bli skönt och få en ledig dag till med Adam. Vi kommer troligen inte göra några mer syskonförsök genom IVF och har så smått börja ställa in mig på att det inte blir några fler barn för oss..

    Hoppas allt bra med er alla och att ni får en fin sommar!

    Kram!


    Hej, så roligt att höra från dig och att få veta att allt är bra här är det också bra, börjar nytt jobb till hösten och börjar förlika mig med tanken att det inte blir fler barn här heller. Känns helt ok så skönt också för dig att vara hemma mer med Adam. Douglas har börjat prata lite smått han har redan hunnit bli 2 år och 3 månader snart.
  • Bell13

    Hej alla, länge sedan jag skrev här. Hur mår ni? Jag mår superbra och Douglas blir snart 3 år.

    Jag blev gravid i november men fick mf i v 6+6 så vi har bestämt oss för att prova äggdonation vi vill så gärna ha ett barn till. Vi har fått en donator och ja det är oerhört spännande och förväntansfullt.

  • Bell13

    Vet inte om det är någon aktivitet här längre. Vill bara ändå berätta att jag är gravid efter embryodonation. V 18 idag

Svar på tråden Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015