• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Frazze-omtänksamt av dig att undra mina blödningar är sparsamma mest bruna flytningar blod märks mest innan ny tillförsel av progesteronet men tillräckligt för att oroa mig så här länge varade de inte vid de andra två graviditeterna så jag får härda ut till den 16/5 då mitt VUL blir!

  • TyckOmMig

    weeme-jag har nu i efterhand gjort tre VUL/UL ett den 2/5 då blödning bruna flytningar började öka andra 12/5 och senaste den 16/5.
    Väldigt olika personal kompetens på gyn må jag säga otroligt trisst jobbigt har det varit.Det första har jag anmält en riktig idiot som redan förstod att han gjort fel då jag verkligen reagerade svarade tillbaka mitt i utsatt läge den andra överläkaren helt ok och det sista helt tokigt det med totalt fel informerad ej påläst talar om för mig redan vid mötet innan undersökning att inget embryo funnits/hjärtaktivitet blir helt ställd chockad.Hade blivit långt om jag utförligt beskrivit situationen men ska göra det senare då jag just i nuläge inte mår så bra.Bruna flytningarna fortsätter kliniken bedömer ändå att det kan vara så här jag tycker det är jobbigt skulle verkligen vilja ha ett UL till innan KUB får se om jag kan få detta via landstinget/MVC annars bokar jag privat.
    Är nu enligt kliniken i v 7+6 imorgon ska det beslutas om utfasning av progynonet.
    Har ju väntat tvillingar själv biologiska då man sett ena välutvecklade hinnsäckarna men bara embryo i storlek för tiden i ena blödde då hela 6 v efteråt så i ärlighetens namn vet jag inte så mkt tar en dag i taget försöker njuta av de barn jag ändå redan fått gåvan att bära/föda.

    Saknar era inlägg alla har ni fullt upp med erat ovärderlig tråd men visst är det en jobbig orolig process man utsätter sig för.

    Kram till er alla fina!

  • TyckOmMig

    Redan-rutinerad tja dina ord så ser inte jag det riktigt varje graviditet är unik och ny precis som de barn man föder ingen är den andre lik så man får nya erfarenheter blir aldrig fullärd och inom vården finns det riktigt dålig personal just nu speciellt i vår region i alla fall vad jag fått erfara och det drabbar oskyldiga skrämmande så får det inte vara.
    Men det krävs erfarenhet mod ork för att orka stå på sig.

    Igår firade vi vår söta Ingrid som fyllde 6 år i ett underbart väder och idag skolas hon in på förskola i höst spännande för henne!
    Tvillingtjejerna & Tvillingpojkarna växer så det knakar snart pojkarnas 1 års dag den 15/6.
    Själv är jag i v 8+3 men fortfarande brunt avslag från andra embryot troligtvis.
    Mår sådär i graviditeten sista söndagen av grundkurs med vår hund till helgen sen står sommarlovet för dörren och jag ska njuta inte sitta och sondmata pumpa dubbelamma denna sommar ska bli underbart att avsluta med ett barn förhoppningsvis denna sista graviditet.

  • TyckOmMig
    Jag är bara jag skrev 2016-05-25 12:15:37 följande:

    Bebben lever!!  Solig  Så inställd på missfall igen att jag blev mer chockad över det positiva beskedet än jag varit om den dött. Mår pest och är ju specialfall av flera skäl så idag ska jag till specialmödravårdsläkaren för att planera mediciner resten av graviditeten.


    Härlig uppdatering från dig vilken vecka är du i nu?
  • TyckOmMig

    Frazze-vad tryggt att få komma in på studs för UL ovärderligt.
    Själv ska jag göra ett UL extra på onsdag den 8/6 för att se hur det ser ut nu efter mina bruna flytningar som avtagit men är så less på Utrogest Progynon är nästan utfasat bara ngn dag kvar där!Inskrivning på MVC sent denna gång inte förrens den 15/6 många i vårt län som är gravida...KUB lär ju bli snart med är i v 10+1 idag!Ha en fortsatt skön helg alla!

  • TyckOmMig

    Frazze åh vännen förstår din oro vad jobbigt för dig men kanske hjälper med en doppler folk har gett både ris & ros via detta-jag har själv ingen erfarenhet dock tycker jag själv jag blivit nojjigare ju äldre jag blivit och nu är det sista gången för mig...

  • TyckOmMig

    Frazze-åh skööönt med ett så väl omhändertagande försök att leva i nuet och njut lite snälla du även om jag mkt väl förstår att det säkert är svårt...kram vännen.

  • TyckOmMig

    Har precis kommit hem från UL och äntligen har jag fått se mitt mirakel mitt sista helsyskon till tvillingparen som nu mer och mer liknar en bebis så underbart och dateringen var klockren är nu i v 10+4!
    Man kan ännu se en extra hinna från det som skulle blivit tvillingen annars inget konstigt.
    Fick tid till KUB idag valde första tiden på morgonen slippa vänta oroas i onödan om det finns möjlighet.

  • TyckOmMig

    Frazze-åh nästäppan är ingen höjdare för att inte tala om halsbrännan hoppas denna graviditet blir lindrigare på de planen då jag ju bara väntar ett barn!
    Man får använda kortison spray som lindring vid besvärlig nästäppa!
    Kroppen är finurlig snacka om att man redan långt i förväg förbereder sig på att vara rustad för mindre nattsömn...

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus