• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Redan47-jag har gått in i v 22 och mår relativt bra förutom en brakförkylning nu sen en vecka tillbaka innan ens skolbarnen mina hunnit börja plugget!!!
    Tvillingpojkarna är nu 14 månader och går och tvillingtjejerna närmar sig 3 år i november busiga påhittiga & hur charmiga som helst!
    Hoppas det är bra med dig med och dina/era enäggstvilling flickor.

  • TyckOmMig

    Frazze vännen all styrka och återhämtning åt dig-jag har mycket kläder i strl 44 efter tvillingpojkarna om du behöver.

  • TyckOmMig

    Jag är bara jag-härligt med ett livstecken från dig-här är det också lite tufft bebis visade sig vara 3 v större på SPECMVC UL för två veckor sedan och mkt fostervatten ny tid den 7/10!Känner mig lite stinn och stor redan nu i v 26 men får glädjas åt att jag kan få föda vaginalt!Viktigt för mig men alla är vi olika.

  • TyckOmMig

    Frazze-jag har ammat alla mina barn och har aldrig hört talas om att amningen skulle sina försvinna sådär hur är det nu-fått lite sömn och kunnat amma på morgonen?
    Lilleman är verkar han nöjd?

  • TyckOmMig
    Sunlight skrev 2016-10-04 05:08:49 följande:

    Jag är äntligen gravid igen. Är det någon som har utrogest och estrofem över som datumet

    Inte har gått ut på? Vore jättetacksam för lite hjälp. Tack.


    Mamma
    Stort grattis!
    Inboxa mig om medicinerna!
  • TyckOmMig
    Redan47 skrev 2016-10-04 13:48:36 följande:

    Tyckommig : hur mår du???


    Tack som frågar-jag mår jättebra fast jag har fått konstaterat mkt fostervatten & 3 v större bebis sista UL på SPECMVC!
    Är i v 28 nu och njuter av min sista graviditet-är otroligt glad & tacksam över de mina.
    Ser fram emot att få föda vaginalt nu amma ta hand om en enling så här på slutet kommer antagligen amma tills bebis inte vill ha mer denna gång var hårt att sluta då jag stod inför valet fler syskonförsök eller inte mina tvillingpar är otroligt charmiga och livliga glada individer så klart även de andra mina barn älskar dessa unika barn så jag är mer än nöjd!
  • TyckOmMig

    Redan-nej jag är inte orolig angående mängden fostervatten och stor bebis än tidigt fortfarande inte säkert kurvan pekar uppåt hela tiden och med ett av mina biologiska barn har jag haft så förut så med extra kontroller på SPECMVC blir det säkert bra!

  • TyckOmMig

    Jag är bara jag-jag sätts igång efter 36 v om det inte kommit igång av sig själv.
    Är beräknad har BF 31/12 så vi kommer nog föda ungefär samtidigt!
    Jag är fullständigt nöjd bara jag slipper kejsarsnitt igen.
    Har fött alla mina barn vaginalt förutom sista tvillingparet i juni 2015 som förlöstes med kejsarsnitt v 33+0.

    Uppdatering från min nuvarande graviditet är i v 28+4 och har inbokat:
    MVC koll 18/10 sen dagen efter SPECMVC för UL 19/10 så får vi se hur det ser ut angående min stora bebis/för mkt fostervatten.
    Slapp göra glukosbelastningen fick ta det blodprov som gravida som gjort gastric by pass istället får veta nästa vecka hur det låg-inte lika tillförlitligt men ger visning indikation åt vilket håll och detta tog jag för över 2 veckor sedan så bör blivit godkänt inom ramarna!
    Stor mage har jag känner mig lika stor som vid tvillinggraviditeterna men igår började jag ny kurs med hunden vår och den har avslutning 22/11 då tvillingflickorna fyller hela 3 år så förhoppningsvis sätter inte min förlossning igång innan dess men vem vet?!

  • TyckOmMig

    woo-jag har aldrig haft Fragmin längre än vid insättning och 14 dgr framåt sen har jag fått sluta då jag alla mina 3 lyckade försök börjat blöda vid testdagen!
    I Sverige och nu denna gång på SPEC MVC har läkare börjat komma ikapp liiite forskning nya rön når även dom trots det är långt kvar och tyckte kanske att jag skulle ta Fragmin igen men det är i mitt fall pga blodproppsrisk har mkt varicer men idag på TUL koll av fostervatten som var mkt för en månad sedan låg det normalt nu bara bebis som är rund och go ligger på övre kurvan än 34% över förra gången hela 40% över!
    Så jag andas ut och försöker njuta denna tredje trimest än klarar jag av att gå mina hundkurser 2 ggr i veckan och tvillingparen håller en igång trots jag åkt på en mega förkylning-9 av familjen har nyligen haft halsfluss men jag har inga mandlar sen tonåren odlat mig också för smittspridningrisk men hade inget men lite extra jobb är det ju att hosta och andas-tacka Gud för nässpray!!!!

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus