• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Själv valde jag tacka nej till igångsättning idag-glad att jag kunde avsluta vår hundkurs igår kväll med ena dottern.
    Väntar på direktiv upplägg från läkare nu på fm fortsätter med varannan dags blodprover och MVC koll-vill helst att kroppen drar igång själv!!!

  • TyckOmMig

    xxx4-tack för dina värmande rader det värsta med att ha det som jag är att ingen läkare vet mer om vad som kommer hända ovisst för oss med förenat med fara då det kan gå otroligt fort men vill verkligen inte ligga inlagd mår ganska bra trots allt!

  • TyckOmMig

    Wonderstruck-tack för input lite så jag också tänker men inte poppis gå mot strömmen för personalen på Förlossningen Neo SPECMVC får både ris & ros från mig numera med mina erfarenheter.Men dom lyssnar lär och tar in hoppas det ger er andra valuta då man även får ta till hårda vägen och anmäla vissa läkare till patientnämden allt för att andra ska slippa bli dåligt respektlöst bemötta inom ÄD/ED.
    Gäller att våga lita på sin magkänsla och tro att detta kommer gå bra men som sagt en väldigt konstig situation!

    Stort grattis till flickan tråkigt att förlossningen inte upplevdes positiv men du verkar vara lite som jag att ytterligare syskon inte är helt främmande och jag är så lycklig över de mina underverk!
    Jag drog vinstlotten med att få två tvillingpar av vardera kön och nu snart förhoppningsvis få avsluta med väntande bebis när det nu blir!
    Är i v 34+ 5.

  • TyckOmMig

    Redan-de har ju hela tiden velat ha mig inlagd men i mitt fall finns inga belägg för det bevisad effekt då jag inte är blivit infekterad eller någonsin burit på GBS vilket flertalet gör råkar ut för blödningen var inte så stor men ytterligare en risk har väldigt god hjälp av barnen mina och fd man vi har nog bättre relation än många andra som särbo så helt ok.
    Låter härligt med utlandet älskar sommar och värme den tiden du har nu kommer ju aldrig tillbaka så gosa njut av dina underbara flickor!

  • TyckOmMig
    Frazze skrev 2016-11-24 16:58:08 följande:

    En fråga! Hur får man busungen att äta? Nu äter han knappt nåt! Jag blandar 120ml ersättning och han äter 60ml ger jag bröstmjölk så äter han inte det heller. Idag har han ätit 75ml bröstmjölk 100ml ersättning och nu 60 ml. I f*ing give up alltså på detta


    Frazze-han är nog inne i en mindre lägre tillväxtfas ingen bebis svälter frivilligt låt han styra!
  • TyckOmMig
    Jag är bara jag skrev 2016-11-28 15:46:48 följande:

    Har fått en liten pojke! Hjärta  3790 gr. och 51 lång. Han äter och sover och bajar och gör inget väsen av sig. Ammas en halvtimme åt gången och sover uppåt 5 timmar. Räknade med en massa krångel med allt, men icke då. Att han sen är världens sötaste gör ju inget förstås!  Solig  Mörkt, långt hår och långa mörka ögonfransar. {#emotions_dlg.flower}  Verkar bli brunögd. Jag mår rätt bra fysiskt förutom karpaltunneln som måste kikas på. Gått ner 8 kg redan så det var mycket vätska.

    Tack för ert stöd! {#emotions_dlg.flower}


    Åh vännen stort grattis till gossen!
    Låter underbart att graviditeten är över och att sonen sköter sig exemplariskt OCH att du mår så mkt bättre.
    Blev det igångsättning eller?Njut av att vara i hamn nu och snusa bebisdoft/kram

    Själv är det tungt och segt fostervattnet gör mig ganska handikappad och inatt rann det väldigt mkt var uppe minst en gång i timmen för att byta handdukar blä så fm var jag ett levande lik zoombie magen har sjunkit så och huvudet är fixerat konstigt att bebis inte vill ut...men några dagar till kanske jag orkar klarar!
  • TyckOmMig

    Ja nu har även vår Nickolaos kommit till världen i v 36+5 fick blödningar mitt i natten men efter halv natt på förlossningen valde jag igångsättning kl 12 och kl 17.07 var han född vägde 3810 gr och var 50 cm lång.
    Han mår jättebra ammar suger mkt bra har mest hår av alla sina syskon och jag är helt slut mentalt har kämpat så sen vattenavgången v 31+2!
    Det slutade väl tack gode Gud för det!

  • TyckOmMig

    Ni som blött mkt efter förlossningen hur har det gått för er sedan?
    Jag blödde mkt enligt mig efter förlossningen ringde efter bm två gånger men det nonchalerades rejält det skylldes på att det föddes 6 bebisar direkt efter jag fött Nickolaos efter jag ammat satt jag i blodbad fick hjälp till toan ut kom stor tallriksformad blodblaffa och hade som koagulerade vindruvsklasar fram och bak vidrigt som jag stod och kämpade med att få bort i duschen alltså så många barn jag fött har jag aldrig varit med om liknande och den snorkiga bm som förlöste mig sa bara det är fullt normalt-nej mina vännen och sa det även till henne det är det INTE!
    Haft frossa feber sen hemgång störtblödning i fredags kväll på Konsum ringde BB varit inne idag på fm för koll och har en rest kvar som man vill skrapa söva mig för att få mig frisk må bra igen men lååång väntetid idag många snitt och blindtarmar så jag valde åka hem återkomma imorgon bitti så less men man kan inte lova att det blir morgonen ändå...hur göra med mini vill inte lämna honom en minut?Till råga på allt har min äldsta dotter fått halsböld var inne akut igår idag blev hon inlagd sänka på 129 inte ätit på 3 dygn suck ingen medvind här ännu jag som ville njuta av minstingen tiden NU!
    Lite råd och pepp-tack!

  • TyckOmMig

    Åh tack för svar Frazze min räddare i nöden jag är så trött på att inte få vara helt ok och detta efter förlossningen är värre än alla veckorna med vattenavgång.
    Vi åker imorgon bitti och inväntar att dom kan ta mig så fort som möjligt med tid för op kan man inte bli lovad...vill ju bara mysa med lille Nickolaos inte vara vissen och grå helt sjuk som jag ser ut så sliten tärd dessa sista dagarna och stackars min äldsta dotter som ligger inlagd för sin halsböld och komplikationer måtte vi må bättre snart tack än en gång för svar vännen man blir aldrig fullärd inte ens jag!

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus