• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Vattenavgång igår em ligger inlagd på BB- längtar hem hatar sjukhus!

  • TyckOmMig

    Frazze är i v 31+2 de har satt in antibiotika Ery-Max och kortison sprutor gånger 2 för lungmognad haft samtal med läkare vill hem senare i em.
    Ja bebis till nyår blir det inte men vill vara hemma med de mina om möjligt inte bevisat sängläge är bästa bot i mitt fall just nu.
    Sömnlös natt och höra andras bebisar på BB ingen hit!

  • TyckOmMig
    Redan47 skrev 2016-10-31 11:15:48 följande:

    Tyckommig; vilken plåga!!! Hoppas verkligen vattenproduktionen är större än läckaget så du får åka hem. Tre veckor till skulle vara bra om du håller tätt! Kram


    Jag är väl medveten om detta!
    Med barn nr 2 gick vattnet i v 22 låg i Lund juni-nov!
    Mkt fostervatten stort barn med barn nr 10 men där gick inte vattnet!
    Igångsättning istället!
    Här har man ju kommit lite framåt i forskningen jag vet riskerna men tappen livmoderhalsen ok inga blödningar dock lite slemproppaktigt inga värkar dock infektionsproverna bra så får nog hem i em igen med täta kontroller som följd!
  • TyckOmMig

    Frazze-neo här ingen fara för min del fick ju nattpermission vara hemma hos de mina från kl 18-09 morgon därpå alltså en heldel då twinsen fortfarande behövde vården i fjol där brukar bli snabb hemsjukvård och för min del har amningen alltid fungerat lider så för din del att det inte riktigt vill sig där- hoppas Amningshjälpen har bra tips lösningen.

  • TyckOmMig

    Mardrömmen fortsätter inatt även blödning förutom vattenavgång suck vilken trisst avslutning det verkar bli för mig!

  • TyckOmMig

    Jag har valt att vara hemma istället för inlagd bara varit inne 6-7 timmar de två gånger vi tvunget behövt åka in för koll då först vattenavgången och sist då blödning mitt i natten.Man ser inte var det kommer ifrån fått Cyklokapron är inte öppen alls alla prover som nu tas varannan dag visar ingen infektion än men känner mig kluven som en inställd bomb tydligen ganska allvarlig kombination stora risker chefsöverläkaren på SPECMVC vill bestämt sätta igång förlossningen på måndag jag vill helst att det kommer igång av sig själv så länge jag har hälsan allt ser bra ut...mkt märklig tråkigt avslut måtte detta gå väl för lite orolig är jag allt/tack för era ord omtanke det värmer.

  • TyckOmMig

    Redan-varit inne inatt på förlossningen då värkar började så smått till min glädje annorlunda känsla dagen innan tilltog spänd mage mkt mera fostervatten som gick och nr 2 sköttes ex antal gånger men for hem på morgonen sovit till nu värkarna börjar komma lite igen så antagligen får vi fara in lite senare ikväll bebisen mår jättebra jag börjar bli trött..aldrig varit med om liknande trots många barn.Har fått tid för igångsättning framflyttad till onsdag då jag helst vill få en så naturlig gång på det hela!Missade avslutningen på hundkursen i fm men klarade nästan fullfölja den/dottern fick gå utan mig lär nog bli samma på tisdag annan hundkurs som också har avslut då allt för bebis skull men krockar med tvillingflickornas födelsedag-attans!!!!Men vad gör det bara allt går i hamn snart komplikationsrisken är stor-osäkert mer som en inställd bomb då jag inte vill ligga inlagd mer än nödvändigt var väldigt bra personal inatt/morse kan ju alltid hoppas vi klarar detta bra och möter samma gäng inatt som skulle jobba då med men bebis bestämmer takten jag får bara hänga med!Personal på Förlossningen är mer ovan vid mitt mod bestämdhet i vad jag vill de har sina pm att gå efter jag jag har min erfarenhet kvicka till att vilja undersöka sätta nålar mm allt går jag verkligen inte med på om inte nödvändigt och riktig förlossning börjat men de respekterar det äntligen gäller vara stark stå på sig!

  • TyckOmMig

    Angående kejsarsnitt är vi alla olika jag fick kejsarsnitt i fjol med tvillingpojkarna efter att ha fött alla mina andra barn vaginalt och jag vill verkligen inte gå igenom ett till kejsarsnitt denna gång.

  • TyckOmMig
    dreamz skrev 2016-11-23 10:59:30 följande:

    Jag väntar en bebis! :) såg hjärtslag! De va så häftigt!

    Ett huvud och en kropp å små knubbiga armar å ben hihi.

    Kram å tack för all pepp! <3


    Ljuvlig härlig uppdatering lycka till dig!
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus