• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Nyopererad hade över en 1/2 l blod livmodern och ett hb på 80 fått två påsar blod så inte konstigt jag mått dåligt.Måtte allt bli bra nu!

  • TyckOmMig

    Vill också önska ALLA er fina i tråden en riktigt FRÖJDEFULL JUL & NYÅR!

    Idag har jag varit på BVC underbart återseende av min ständige kontakt där underbar BVC sköterska gav henne en bagatell och pratade runt allt som ändå hänt de två senaste månaderna...
    Nu siktar vi in oss på att njuta av vår lille Nickolaos och sakta men säkert bli starkare igen!
    Godkänt på vågen efter 15 dgr vägde han idag 3870 gr!
    Kram från mig

  • TyckOmMig

    Frazze-börja med smakportioner vad det gäller gröten jag har alltid börjat med havregröten och sen risgröten har för mig den är från 5 mån lite stoppande men mina har gillat just den.

  • TyckOmMig

    Frazze-vad skönt att lilleman blivit grundligt undersökt och nu ätit rejält.
    RS virus är inte att leka med mina äldsta tvillingar som fyllde 8 år igår hade detta som nyfödda i feb. Och låg även inlagd med fjärde äldsta sonen född -94 då Estonia gick under han var äldre bebis men jätte dålig.

  • TyckOmMig

    Suck jag tillfrisknar inte optimalt denna gång!
    Varit i kontakt med förlossningen idag men får inte mer hjälp från dom då det gått mer än 14 dgr sedan bebisen föddes tyvärr utan hänvisas till Gynakuten får ringa tidigt imorgon bitti så trisst.De senaste tre dygnen har jag konstiga vattenblandade gul gröna flytningar och ofrivillig nästan som vattenavgång men det luktar mer som ammoniak svider när jag kissar och öm ont trötthetskänsla tung i hela underlivet-snacka om att sättas på prövning så synd annars ammas det för fullt dygnet vänds lite upp & ner ännu tänk att lille Nickolaos redan blivit en månad mitt lilla "Mickitroll" så förälskad jag och familjen är i denna sista plutt men jag börjar bli en aning desperat vad vilka bakterier som gör mig dessa bekymmer efter op och allt trodde liksom inte det var möjligt med mer skit!

  • TyckOmMig

    Frazze-tack för din omtanke precis kommit från Gynakuten är riktigt dålig fått insatt två olika penicillin nu lämnat lilleman hemma då vi är rädda för RS viruset måtte jag bli frisk snart nu!
    Allt bra med dig och ditt mirakel väl?

  • TyckOmMig

    xxx4-åh missade ditt fina inlägg till mig du skriver alltid också så omtänksamt till mig.
    Tack vännen för orden texten alltid så genomtänkt klokt ni är guld värda här i tråden.
    Får hålla ut i 48 h för att se om medicinerna jag fått ger positiv verkan annars skulle jag höra av mig genast redan de snabbtesterna de kollade var skyhöga värden.Blä.
    Blir nya anmälningar både före förlossningen under och efter till patientnämden-suck.

  • TyckOmMig

    Livrem & hängslen hade jag ju fått utskrivet men nu efter mer än 48 h ytterligare en medicin till då jag inte känt mig helt ok än och magkänslan var rätt provsvaren visade att den snabbaste effekten blir med detta tillägg.
    Helt otroligt vilken maximal otur jag haft på slutet!
    Håll tummarna så ska jag försöka härda ut lite till och kurera mig!
    Nya hundkurser startar nästa söndag två födelsedagsbarn ska firas denna och nästa söndag bara att andas djup se mig omkring bland mina underverk & hundar så blir nog allt bra i slutändan!
    Den Region vi bor i har haft många anmälningar till patientnämden inte bara jag då...

  • TyckOmMig

    Frazze-vad härligt med din matglade son mina tvillingpojkar äter ännu gröt fast på egen hand så smidigt och väldigt bra komplement alternativ till ersättning/välling!

    Sista dagen med mina dunderkurer från diverse infektioner idag.
    Magen min har klarat det bra var lite orolig eftersom jag blev toxinförgiftad i samma veva som jag gjorde mitt första ET för ett par år sedan och var mkt dålig då pågrund av en tandinfektion slutade ju med att min äldsta dotter fick donera sitt bajs/feces för att jag skulle kunna tillfriskna via lavemang vi låg inlagda på infektionskliniken jag väntade tvillingflickorna i v 8 ca det var då det nu har det bara varit lille nyfödingens bajs som luktat blä men nu så måste jag hoppas och tro att inget mer ska göra mig mer dålig.
    På BVC i fredags hade lille Nickolaos ökat till hela 5 kg trots han är prematur vilket ingen kan tro om jag inte vetat exakt när insättningen var och antal odlingsdagarna han är en riktigt stor gosse!!!!
    Ska bli spännande och se vem han kommer bli mest lik av sina fyra syskon!
    Ha en riktigt bra ny vecka alla fina.

  • TyckOmMig

    Frazze-vem har gett dig rådet att smörja med Inotyol-jag hade valt Mandelolja och Miniderm i första hand.En av tvillinggossarna smörjs speciellt vintertid med Miniderm och Mildison mild kortison när det är värst som jag fått utskrivet av läkare.Var mkt värre då han var mindre.Han är torr röda fläckar som går i skov sommaren ingenting och badas enbart med olja.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus