• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    weeme-förra ED tvilling graviditeten hade jag jätte ömma bröst långt in i graviditeten.

    Denna andra ED tvilling graviditeten har jag inte haft något alls ont...har ingen aning om vad det kan bero på om det kan vara till någon tröst?!

    Zaq-dags för vanlig MVC koll tisdag för mig och nya TUL tider redan den 9/6 och 25/6 för mig.

    Ska ta nytt TSH imorgon gör ju det än var 4 v.

    Boar för fullt med olika förberedelser inför småttingarna ankomst tur man började tidigt för nu blir är magen mest i vägen!

  • TyckOmMig

    Blomma-jag har blivit igångsatt ett par gånger av mina graviditeter behöver inte alltid betyda negativt...

    Kön ser man säkert fr.o.m. v 14 och ännu mer speciellt om man väntar tvillingar är dom kvicka till att delge en detta så Redan du måste vara väl förberedd på att det är oundvikligt om ni inte säger ifrån innan!

  • TyckOmMig

    Redan-angående ditt nu låga TSH värde så är det helt ok jag dippade också vid den tidpunkten men endokrina läkaren min var fullt nöjd och ville att jag skulle hålla mig där.Däremot var jag vid den tidpunkten extra flåsig andfådd och blå om naglarna emellanåt vilket kollades upp noga med lungröntgen och UL på mitt hjärta men allt var ok.Det kommer att stabilisera sig för dig med framöver ska du se.

  • TyckOmMig

    weeme-jag hade helt glömt bort det där med gratisboxar och i förra veckan på Apotek Kronan tyckte hon i kassan nog att jag såg färdig ut med min enbart stora mage då jag ju själv försvinner hon frågade om jag fått deras och Näää där stod jag och såg säkert lite dum ut?!Så hon gick genast iväg för att hämta och gav mig TVÅ riktigt fina kassar fulla med vettiga saker kan ju variera något enorm har jag förstått och sa att de brukade faktiskt göra undantag för oss tvilling gravida då det egentligen bara är EN kasse per graviditet vilket ju är lite tokigt!

    Zaq-denna vecka är det MVC för mig börjat samla på mig lite vätska i benen/fötterna sen em nu men annars är det ok-lyckades somna i solstolen igår...jag blev rejält solbränd i ansiktet och på halsen fötterna tur jag inte klätt av mig mer....vårsolen är stark!

  • TyckOmMig

    Snart lycklig-förstår din oro besvikelse över kejsarsnitt.Jag som fött alla mina barn vaginalt är livrädd att denna gång få erfara ett kejsarsnitt vilket är vanligt vid tvillingfödsel.Men ibland finns inget val...

    Stor kram till dig.

  • TyckOmMig

    Så har jag varit hos vanliga MVC för ovanlighetens skull sista tiden är ju mest SPEC MVC för min del och blodtryck 110/50 socker 6,0 ingen äggvita i urinen hjärtljuden på mina två har skiljt sig åt hela tiden 134/154 så den ena är alltid livligare än den andre och SF 38 jag har ökat totalt 9 kg så inte konstigt jag upplever att min mage är gigantisk!!!!

    TUL 9/6 och även tvillingträff ledd av överläkare på sjukhuset samma dag ska bli roligt intressant och höra uppdateras om nya rön och tips!

  • TyckOmMig

    zaq-efter förlossningen ska jag trappa ner till 50 mg och ta nytt TSH blodprov efter 6 v det är direktiv från min endokrina läkare och jag åt ju inte Levaxin innan även om jag utvecklade struma vid förra ED graviditeten.Äter nu bara 75 mg och ligger på 2,0 vilket är gränsen vad man önskar som gravid behöver öka till 100 mg de sista veckorna nu.

    På tisdag är det dags för nytt TUL på em och hela fm från kl 8.30 -12.00 är det Tvillingträff precis i anslutning till Ultraljudsmottagningen/SPEC MVC.

    Hela förra veckan har jag däremot haft huvudvärk och svårigheter att bocka mig ner då det känts som om huvudet skulle sprängas...begynnande bihåleinflammation tyvärr men tycker det lättat något i helgen-blir till att få kortison nässpray Rhinocort eller Nasonex och Rinexin utskrivet på tisdag om det inte blivit bättre!

    Hoppas detta meddelande kommer fram då jag nästan aldrig sitter vid datan utan mer Ipad men den har vägrat samarbeta många dagar nu...som några av er också bekräftat!

  • TyckOmMig

    Min äggdonator var 28 år två egna döttrar sen tidigare gav hela 32 ägg vilket sen gick vidare till 15 st i superskick.Två blev tvillingflickorna födda nov-13 och lite bortfall vid FET som nu snart ska födas tvillingpojkar väntar jag nu är i v 32 har totalt 8 embryon kvar i frysen!

  • TyckOmMig

    Uppdatering från mig då jag varit först på väldigt givande trevlig Tvillingträff hela fm idag med väldigt bra upplägg från två som jobbar på NEO information trots jag låg där själv med tvillingflickorna nov-13 finns alltid saker man så här inför ny tvillingfödelse kan ta till sig man blir aldrig fullärd och sen hade vi besök av ett jätte härligt tvilling par en pojke & en flicka totalt olika precis som mina som var drygt 8 månader och deras föräldrar som gav tips råd och hur dom överlevde tiden som nyblivna tvåbarns föräldrar!

    På em var det dags för mitt tredje TUL är i v 32+1 idag och tvilling gossarna fortsätter att öka på sig rejält fast denna gång skiljde det lite mer dom åt i vikt Tv 1 lite drygt 2 kilo och Tv 2 han drar ifrån och vägde hela 2,3 kg vilket är mkt!Trodde det skulle klinga av lite nu men nåja jag får vara glad och nöjd trots att det nu är rejält tungt!Datum för igångsättning är också fastställd till den 13/7 om inte det drar igång av dig själv vilket jag tror att det kommer göra...Det som ännu inte är klart är vilken position dom kommer inta ännu ligger bägge med huvudena uppe har alltså inte vänt sig och mitt nästa TUL den 25/6 blir avgörande där om det blir vaginalt eller kejsarsnitt.Så jag lär inte göra annat än be till högre makter att Tv 1 väljer att inta önskvärd position med huvudet ner den närmaste tiden.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus