• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Redan47-bra gjort att shoppa loss hos Boob's 50% det gjorde jag med blev tre olika amningsklänningar dags att inviga nu när den riktiga sommarvärmen ska infinna sig i slutet på nya veckan!Ska även bli skönt att inte ha byxa på snittet fy vad det är otäckt att ha så mkt känselbortfall vid snittet ganska stort område det handlar om...

    Imorgon bitti är det dags för hemsjukvården att komma hit igen väga pojkarna och kolla bilicheck så smågossarna inte behöver sola mera!
    Är väldigt trött redan på att hålla koll på tiden då Valentin & Constantin ska äta sondas/ammas var tredje timme hoppas så de gått upp bra i vikt nu över helgen.

  • TyckOmMig

    Redan47-ja hemsjukvården är personal från NEO som kommer hem till en må ons fre en liten stund service med att väga småttingarna kolla med billicheck ett mätverktyg som avläser hudens gulhet förmågan att bryta ner de röda blodkropparna så att billirubinet är i fas så de inte behöver sola går att göra även i hemmet special utbildade jättegoa människor som om värdet på billichecken är hög indikerar på behov av solning även kan ta blodprover i hemmet och just dessa tas i huvudet på de små-lättast att få bra resultat och minst lidande för dom små!
    Fram på morgonkvisten hade mina bus gossar lyckats dra ut sina sondar bägge två trots små sockar som extra säkerhet för att undvika just risken för detta men de lyckas med det ändå...ingen direkt fara för bägge ammar bra och maten har kommit igång så vikterna var godkända kan tom skippa sondmata dom just vid morgon fm målen då amningen är som rikligast då.Ett steg framåt mot resan till veckorna då de kan klara sig utan hjälp/stödmatning.

    Vad det gäller att bebisar från ÄD/ED graviditeter skulle vara mindre stämmer inte i mitt fall då tvillingflickorna Charlise & Elisa var normala för gången tid och Valentin & Constantin hade ju just det som bonus att de hela tiden varit så stora för tiden som gjort att det var redo relativt tidigt att lämna sjukhusmiljön-är evigt tacksam gör det.

    Visst är det extra tungt att vänta tvillingar men jag tvekade ändå inte en sekund då jag ju hade mina egna tvillingpojkar och visste att jag klarar det trots jag är ensamstående och som jag brukar skoja även enastående!

    Livet är underbart trots sömnbrist och tidig förlossning med akut kejsarsnittet en erfarenhet rikare dock ingen direkt positiv sådan!

  • TyckOmMig
    Snart lycklig skrev 2015-07-06 03:30:09 följande:

    Ego: Igår söndag 5/7 föddes världens sötaste lille kille. Akut kejsarsnitt i 34+3. Allt gick bra. Lillkillen är så frisk och behöver inte andningshjälp.

    Berättar mera senare.


    Stort grattis till gossen!
    Skriv och berätta gärna mer när du orkar men njut nu vännen!
  • TyckOmMig

    Uppdatering från mig-allt flyter på här hemma med tvillingpojkarna Valentin & Konstantin som nu gått upp i vikt och kommit upp i sina födelsevikter vilket innebär att jag nu dubbelammar enbart vid enstaka tillfälle ges Nan HA på flaska och slipper sondmata dom alls!
    Äntligen mina egna små och idag ska det firas med att de ska få bada för första gången!Kläs på i mer vanliga bebiskläder då de alltid fått ha små sockor på händerna för att undvika att de själva drar ut sina sonder behöva inte vara orolig för det mera och betydligt mer lätthanterliga för övriga i familjen att mysa gosa med!

    Läser att många av er har det jobbigt av värmen-idag är det betydligt svalare tänker på er alla - ni är så tappra allihopa!

  • TyckOmMig
    Snart lycklig skrev 2015-07-12 16:42:46 följande:

    Förlåt att jag inte läser och kommenterar judt nu, men ändå kommer medlem fråga. Allt pga av tidsbrist. :)

    Jag får inte igång amningen. Jag pumpar och pumpar, blir galen snart. Gråtit mest hela dagen för detta. Det kommer bara lite ibland, typ max en 1 ml spruta. Jag vill verkligen amma! Har ni några tips? Snälla ge mig dem i så fall.

    Har inte glömt er! Kram.


    Ge inte upp vännen-det är väldigt olika hur när amningen kommer igång många faktorer som spelar in speciellt vill man nog lite för mkt och bromsar sig själv-försök rå om dig själv fokusera på något annat så att hjärnan släpper på bromsen och så ska du se att amningen kommer igång så småningom.
    För min del var pumpversionen som NEO har specifikt för förtidigt födda bebisar suverän lockade fram det lilla finurligt med att trigga igång så att mjölken lättare släpptes fram-tyckte annars det var mindre roligt att sitta vid pumpen men nu har jag äntligen lämnat den tiden bakom oss tvillinggossarna blir utskrivna från hemsjukvården på onsdag imorgon sista besöket av underbar personal som kommit hem till oss varannan dag sen vi fick komma hem.De har verkligen varit en succé inget stress lugna trevliga allihopa som varit här och vägt gett råd och bara lyssnat och inte en gång utan att de berömt hur fina underbara små pojkarna utvecklat sig!
    Imorgon var egentligen det datum som jag skulle blivit igångsatt-tänka sig att det gått en månad sedan de kom till världen!
    Helt ofattbart och jag älskar dom så och även storasystrarna!
    Bifogar en ömsint bild av en av tvillingflickorna som fått hålla sin ena tvillinglillebror!
  • TyckOmMig

    Grabbarna en månad redan imorgon!
    Visst kan väl gossar ha rosa?
    Glad att jag kan sy lite egna pytteplagg i strl 44 till dom då utbudet är så tråkigt i affärer förutom duktiga ute i cybervärlden!
    Många syr och skänker just till neo-prematur avdelningar då de har stort behov av plagg!

  • TyckOmMig
    bullenochgrisen skrev 2015-07-14 15:25:49 följande:

    Imorse kl. 09.11 födde jag min lilla prinsessa med planerat kejsarsnitt pga. Sätesbjudning. Allting gick jätte bra och vi mår alla toppen. Det är helt underbart att ha henne på utsidan och hon är gudomligt söt vår lilla sessa. Nu ligger vi här uppe på vårat rum och försöker ta igen oss, det blev en natt med lite sömn och en händelserik förmiddag. Stor kram på er där ute

    phpzBKL0J25112.jpg


    Grattis till eran prinsessa!
    Härligt om du upplevde kejsarsnittet positivt inget jag gjorde...inte ens nu när det gått en månad sen.
    Sötnosen eran har lite mer hull vad jag kan se på bilden än mina smala prematurer!
    Njut och ta vara på denna speciella tid nu.
  • TyckOmMig

    Tack och hejdå till NEO imorse blev gossarna Valentin&Constantin utskrivna sista hembesöket från dom vikterna hamnade idag på 2660/2435gr idag då de är 37+2 veckor gamla!Nu börjar den mer normala fasen men fick lite lyx med nästa tid hos vanlig BVC och min härliga sköterska där som kommer tillbaka efter sin semester på måndag igen och erbjöd sig komma hem hit istället så blir det lite mjukstart då vi liksom inte hunnit komma ut i vagnen ännu mellan alla amningarna!
    Lite mer rättvist att visa bild på andra tvilling storasysterns första närkontakt med andra tvillingbrorsan för er med!

  • TyckOmMig

    Zaq& Milla-nu är det snart eran tur!
    Hoppas ni ändå njuter av era graviditeter för ärligt saknar man lite livet med sin gravidmage sen efteråt...

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus